MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 29 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

17:15 Χαβάη Πέντε-0 στον SKAI

Eπεισόδιο 16: Η ομάδα προσπαθεί να διατηρηθεί ένα βήμα μπροστά από το τεράστιο τσουνάμι που απειλεί τις ακτές του νησιού, λίγο μετά την εξαφάνιση του υπευθύνου του σταθμού προειδοποίησης για τα τσουνάμι.

21:00 Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος στο SKAI

Επεισόδιο 20:Η ομάδα Φέρμαν, Ντορούκ και Νάζλι αναλαμβάνουν ένα δύσκολο περιστατικό: έναν νεαρό με μια σπάνια μορφή καρκίνου, ο οποίος μάλιστα δεν έχει κανέναν συγγενή ή φίλο να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

21:00 Λατρεμένοι μου γείτονες στο MEGA

Επεισόδιο 12: Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον Μπάμπη και τον Βύρωνα φουντώνει σε όλα τα επίπεδα. Ο Μπάμπης πηγαίνει τα παιδιά σινεμά ενώ ο Βύρωνας που έχει πάντα πιο σημαντικά πράγματα να κάνει αρνείται. Ο Μπάμπης γίνεται σιγά-σιγά ο πιο διασκεδαστικός μπαμπάς του κόσμου, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Βύρωνα που αναρωτιέται αν είναι καλός πατέρας… και σύζυγος!

Tαινίες

22:00 Μάχη των Φύλων (Battle of the Sexes) στο STAR

Βιογραφική ταινία βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέιτον

Ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Στιβ Καρέλ, Μπιλ Πούλμαν, Άλαν Κάμινγκ, Σάρα Σίλβερμαν, Ελίζαμπεθ Σου

Υπόθεση: Ο συγκλονιστικός αγώνας τένις του 1973 ανάμεσα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μπίλι Τζιν Κινγκ και τον πρώην Πρωταθλητή και κατά συρροή γυναικά, Μπόμπι Ριγκς, έμεινε στην ιστορία ως η “Μάχη των Φύλων” και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή, οπτικοποιημένα αθλητικά event όλων των εποχών.Ο αγώνας έπιασε τον παλμό της εποχής και πυροδότησε μία παγκόσμια συζήτηση πάνω στο θέμα της ισότητας των φύλων, προωθώντας έτσι το φεμινιστικό κίνημα.

21:00 Υψηλά εγκλήματα (High crimes) στο OPEN

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2002) Σκηνοθεσία: Καρλ Φράνκλιν

Ηθοποιοί: Άσλεϊ Τζαντ, Τζιμ Καβίζελ, Μόργκαν Φρίμαν, Αμάντα Πιτ

Υπόθεση: Η διακεκριμένη δικηγόρος Κλερ Κιούμπικ βλέπει την ειδυλλιακή ζωή της να ανατρέπεται, όταν ο σύζυγός της Τομ, που ζει μαζί της με ψεύτικο όνομα, κατηγορείται από τη στρατιωτική αστυνομία ότι ευθύνεται για εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ναυτικό Σώμα.

23:00 Μαλένα στο SKAI

Κοινωνική ταινία ιταλικής παραγωγής (2000) Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Τορνατόρε

Ηθοποιοί: Μόνικα Μπελούτσι, Τζουσέπε Σουλφάρο, Λουτσιάνο Φεντερίκο, Ματίλντε Πιάνα

Υπόθεση: Σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Σικελίας, το 1940, μια ομάδα εφήβων, ανάμεσά τους και ο Ρενάτο, περνούν την ώρα τους περιμένοντας να περάσει η όμορφη Μαλένα. Η Μαλένα, επίκεντρο των φαντασιώσεων των ανδρών της πόλης, είναι μια γοητευτική, αλλά αφελής δασκάλα που δεν δείχνει να καταλαβαίνει το ρόλο που παίζει η παρουσία της στον ανδρικό πληθυσμό της πόλης. Όταν όμως ο άνδρας της σκοτώνεται στον πόλεμο, η χήρα πια Μαλένα γίνεται το αντικείμενο μιας απωθημένης λαγνείας των ανδρών, προκαλώντας σκάνδαλο όταν αρχίζει να βγαίνει με Γερμανούς στρατιώτες για να επιζήσει.

23:45 Όταν οι ρόδες χορεύουν στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1984) Σκηνοθεσία: Δαλιανίδης Γιάννης

Ηθοποιοί: Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Δήμητρα Σερεμέτη

Υπόθεση: Ο Γιώργος, ένας ζωηρός και ατίθασος νέος, μένει μαζί με την παρέα του σε ένα κοινόβιο. Μοναδική τους ασχολία, τα ξέφρενα πάρτι που ξεσηκώνουν τη γειτονιά. Οι διαγωνισμοί μπρέικ ντας και φυσικά οι ατελείωτες βόλτες με τις μηχανές. Η Ειρήνη, μια κοπέλα από καλή οικογένεια, ερωτεύεται τον Γιώργο και προσπαθεί να τον αλλάξει. Όταν ο αδελφός της αντιλαμβάνεται ότι η Ειρήνη έχει δεσμό με αυτόν τον <<αλήτη>>, αποφασίζει να επέμβει.

Ντοκιμαντέρ

17:30 Στο Τραπέζι των Γειτόνων μας: Χίος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Έλκε Ζάσε

Υπόθεση: Πλάι σε μια οικογένεια μαστιχοπαραγωγών, παρακολουθούμε το ‘κέντημα’ των μαστιχόδεντρων και τη συλλογή των δακρύων, καθώς και πώς η μαστίχα βρίσκει πλέον τη θέση της σε παραδοσιακές συνταγές, χαρίζοντάς τους μια πιο σύγχρονη νότα.

22:00 Ξεχασμένη Αλεξάνδρεια στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Πατρίκ Καμπουά

Υπόθεση:  Στο Τακχάρ του μακρινού Αφγανιστάν, ένα κορινθιακό κιονόκρανο έρχεται στο φως. Είναι το πρώτο εύρημα της ως τότε άγνωστης ελληνιστικής πόλης Άι Χανούμ – και πιθανώς μιας από τις ‘χαμένες’ Αλεξάνδρειες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Στη Ζάλη του Έρωτα (Swoon) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Αισθηματική ταινία Σουηδικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Μανς Μάρλιντ

Ηθοποιοί: Φρίντα Γκούσταβσον, Ρόμπερτ Γκούσταφσον, Άλμπιν Γκρένχολμ

Υπόθεση: Στη Στοκχόλμη του 1940, δύο γειτονικά θεματικά πάρκα βρίσκονται σε πολυετή διαμάχη. Κι ενώ οι οικογένειες που τα διαχειρίζονται είναι αποφασισμένες να καταστρέψουν η μια την άλλη, οι δύο νεαροί κληρονόμοι τους ερωτεύονται.

20:20 Ένα Συνηθισμένο Ζευγάρι (Ordinary Love) στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία:  Λίσα Μπάρος Ντ’Σα

Ηθοποιοί: Λέσλι Μάνβιλ, Λίαμ Νίσον, Ντέιβιντ Γουίλμοτ

Υπόθεση:  Η Τζόαν και ο Τομ, ένα μεσήλικο ζευγάρι, έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση έπειτα από πολλά χρόνια έγγαμου βίου. Η είδηση μιας τραγικής διάγνωσης, όμως, ανατρέπει τις ισορροπίες και τους φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b