MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο προσωπικός γυμναστής της αποκαλύπτει τη ρουτίνα για το αψεγάδιαστο σώμα της

Ο προσωπικός γυμναστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκάλυψε ποιες ασκήσεις έκανε σχεδόν καθημερινά για να διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα, καθώς και για ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας της άρεσε να συζητάει όσο γυμναζόταν.

Monopoli Team

Όταν ήταν μόλις 24 ετών, ο Cameron Falloon πέρασε έξι μήνες, από τον Δεκέμβριο του 1996 έως τον Ιούλιο του 1997, δουλεύοντας ως προσωπικός γυμναστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Αυστραλός γυμναστής, που πλέον έχει το δικό του γυμναστήριο στη Μελβούρνη, αποκάλυψε στη Daily Mail ότι κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, έμαθε τόσα πολλά για εκείνη, καθώς και για όλα όσα αγαπούσε περισσότερο στη ζωή της. Επιπλέον, αποκάλυψε τη ρουτίνα των ασκήσεων που έκανε για να παραμένει σε άριστη φυσική κατάσταση. 

Σύμφωνα με τον Falloon, η πριγκίπισσα αγαπούσε τη γυμναστική και συγκεκριμένα τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως καθίσματα, άρσεις deadlifts και κοιλιακούς, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τα πρωινά. Αν κρίνουμε από το πόσες φορές κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με το κλασικό, ποδηλατικό της κολάν, φαίνεται πως η γυμναστική ήταν για εκείνη μια αγαπημένη συνήθεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠριγκίπισσα Νταϊάνα: Το όνειρό της για τη ζωή στην Αμερική που εκπλήρωσε ο γιος της Χάρι12.09.2018

Προτεραιότητά της ήταν να νιώθει καλά μέσα της και όχι απλά να φαίνεται και γι’ αυτό αφιέρωνε χρόνο στο να το πετύχει, αξιοποιώντας τον χρόνο της στο γυμναστήριο που αποτελούσε για εκείνη ένα «ασφαλές καταφύγιο», μακριά από τον έλεγχο της προσωπικής της ζωής από τον Τύπο.

«Ερχόταν και κάναμε μαζί γυμναστική νωρίς το πρωί, μακριά από τις κάμερες και τους παπαράτσι» εξήγησε ο Falloon και τόνισε ότι «είχε μια στρογγυλεμένη και προς τα εμπρός στάση του σώματος, οπότε δουλεύαμε αρκετά με αυτό, αλλά ο κύριος στόχος ήταν να είναι δυνατή και γεμάτη ενέργεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Το νέο πρόσωπο που προστίθεται στο καστ της 5ης σεζόν12.09.2018

Κι ενώ έκανε την πρωινή της γυμναστική της απολάμβανε να μιλάει για όλα όσα αγαπούσε περισσότερο. Ανάμεσα σε αυτά και οι δύο γιοί της, Γουίλιαμ και Χάρι. «Δεν θα μπορούσε να μιλήσει περισσότερο για εκείνους ή να τους αγαπάει περισσότερο από όσο τους αγαπούσε, αυτό ήταν ξεκάθαρο», θυμάται ο Falloon. Την ίδια στιγμή φέρνει στο μυαλό του πόσο προσγειωμένη ήταν και πόσο καλή αίσθηση του χιούμορ είχε, ενώ έδειχνε να ενδιαφέρεται ειλικρινά για τους γύρω της. «Αμέσως ένιωθες άνετα μαζί της, δεν υπήρχε ποτέ η αίσθηση του δέους».

Πηγή: cafemom.com

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b