MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Το νέο πρόσωπο που προστίθεται στο καστ της 5ης σεζόν

Το Netflix ανακοίνωσε τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Τζον Μέιτζορ, τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας που διαδέχτηκε τη Μάργκαρετ Θάτσερ.

Monopoli Team

Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της θρυλικής σειράς, The Crown, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, με νέες προσθήκες στο καστ. Μία από αυτές – σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Netflix – είναι και ο Τζόνι Λι Μίλερ που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Τζον Μέιτζορ.

View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Ο 48χρονος Βρετανός ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην ταινία Trainspotting, ενώ έχει συμμετάσχει και στις ταινίες Hackers και Mansfield Park, καθώς και στη σειρά Elementary.

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός του The Crown, αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν θα πραγματεύται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζον Μέιτζορ, που διαδέχτηκε τη Μάργκαρετ Θάτσερ – την οποία ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία η Τζίλιαν Άντερσον.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζον Μέιτζορ, συνέβησε ο Πόλεμος του Κόλπου (1991) και η επαναδιαπραγμάτευση της ειρηνευτικής διαδικασίας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Πιθανότατα τα σημαντικά αυτά γενογόντα θα συμπεριληφθούν στη νέα σεζόν της σειράς, στην οποία θα δούμε και το τέλος του γάμου της Νταϊάνα με τον Κάρολο, καθώς και τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας το 1997.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ βρετανική βασιλική οικογένεια στη μικρή οθόνη: Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που «φωτίζουν» την ιστορία της12.09.2018

Εκτός από τον Τζόνι Λι Μίλερ, στην 5η σεζόν θα δούμε την Ιμέλντα Στόντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, την Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και τον Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Φίλιππου. Ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα περνάει από την Έμα Κόριν στην Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Με πληροφορίες από cinemaexpress.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b