MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 3 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Monopoli Team

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 154

Επεισόδιο 154: Ο Νικόλας γίνεται κόκκινο πανί για τον Παναγή και η Κατερίνα είναι και πάλι σε δύσκολη θέση. Ο Ηλίας δεν βλέπει με καλό μάτι την παρουσία του Νικόλα και τη δημιουργία δομής προσφύγων. Η Αγγέλα πραγματοποιεί την απειλή της, δημοσιεύει το βίντεο και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον παπά και στην Κική. Η Φιλιώ μάταια προσπαθεί να επέμβει και πάλι στα προσωπικά του Παναγή και να μάθει τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την Κατερίνα και επέστρεψε στο σπίτι. Η Καλλιόπη κάνει το τραπέζι στον Χαραλάμπη και στον Κανέλλο και τρώνε για πρώτη φορά σαν οικογένεια. Η Μυρτώ επιστέφει στον Πλάτανο και επισκέπτεται τη Μάρμω, με σκοπό να την ταράξει.

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 ήλιος επ. 173

Επεισόδιο 173: Ο Δημήτρης καταδιώκει τον εκτελεστή, ενώ μια πολύ περίεργη εξέλιξη τον κάνει να σκεφτεί πως ο Φίλιππος και η Διώνη δεν διώκονται από έναν μόνο άνθρωπο, αλλά από μια ομάδα ανθρώπων καλά οργανωμένων που δρουν με επαγγελματικό τρόπο. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την πνευματική υγεία της Αλεξάνδρας, η οποία κατηγορεί για όλα όσα συμβαίνουν τον Μενέλαο σαν να είναι ακόμα ζωντανός. Η Λήδα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Δήμο, ωστόσο αγωνιά για τη ζωή του Νικήτα, αφού η επιχείρηση για την εξάρθρωση της σπείρας βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Η Ελένη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού το σχέδιο να φύγουν με την μικρή και τον Μανώλη ναυαγεί. Η Λένα καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Αχιλλέα, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά της όπου κι αν πάει.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 224: Η Αποστολία δέχεται την πρόταση του Άκη και προτείνουν στην Ηλιάνα και την Ελισάβετ να είναι μάρτυρες στον πολιτικό γάμο. Ο Οδυσσέας κι η Έρση υπογράφουν το διαζύγιο κι η Έρση ετοιμάζεται να φύγει με τα μωρά για Αμερική, με τη συναίνεση του Οδυσσέα. Ο Σπύρος είναι στεναχωρημένος με την πιθανότητα να χάσει το βιβλιοπωλείο κι η Ιφιγένεια αποφασίζει να μεσολαβήσει. Η Μάγδα ζητάει από τον Αιμίλιο να ξαναπροσπαθήσουν για παιδί. Η Τζουλιάνα παρακαλάει τη Ναυσικά να την αφήσει να πηγαίνει Σαββατοκύριακα στου Μάρκου.

Ο Μάρκος ενδίδει στον εκβιασμό της Μαίρης δίνοντάς της και το υπόλοιπο ποσό. Η Εύα προσβάλλεται όταν μαθαίνει πως ο μικρός Άγγελος πήγε στην Κέρκυρα μαζί με τον Οδυσσέα ενώ εκείνη δεν μπορεί να τον πάρει στο σπίτι της. Ο Αιμίλιος στήνει ένα περίεργο κόλπο στον Έκτορα ενώ παράλληλα προειδοποιεί τον Άκη για το παρελθόν του Παύλου. Ο Σίμος δέχεται επίθεση από τους τοκογλύφους που ξεσκέπασε.

22:00: «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 τα καλύτερά μας χρόνια επ 54

Επεισόδιο 54: Αύγουστος του 1973, και ο Στέλιος ανησυχεί ότι ο μυστηριώδης επενδυτής, από τον οποίο προσπαθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ο Παπαδόπουλος για τα κατασκευαστικά σχέδιά τους, έχει ενδοιασμούς για τη δική του συμμετοχή στο εγχείρημα. Και δεν έχει άδικο που το πιστεύει. Όμως, ο μυστηριώδης επενδυτής δεν είναι ο μόνος άνθρωπος δίχως πρόσωπο που έχει εισβάλει στη ζωή τους. Κινούμενος ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, ο νεαρός ηθοποιός με την έντονη αντιχουντική δραστηριότητα, ο οποίος έχει προσεγγίσει την Ελπίδα, προσπαθεί να την πείσει να εγκαταλείψει το Εθνικό Θέατρο. Στο μεταξύ, ο Άγγελος, ο οποίος συνεχίζει να βλέπει ακατάπαυστα τηλεόραση, αρχίζει σοβαρά να σκέφτεται ποιοι έχουν, άραγε, τη μεγαλύτερη εξουσία; Αυτοί που κινούνται μπροστά ή αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες;

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1 άγριες μέλισσες επ. 151

Επεισόδιο 151: Στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς, το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ. 139

Επεισόδιο 139: Η Τζένη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς από την Αγγελική και της προσφέρει τη βοήθειά της ενώ ο Νικόλας πιέζει τον Μιχάλη για να βρει τη Μαργαρίτα. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Δανάη ότι ο Μιχάλης είναι αδερφός του και η Δανάη παρά το σοκ το δέχεται πολύ θετικά καθώς ήδη θεωρεί το Μιχάλη οικογένεια αφού σε όλη της ζωή ήταν δίπλα της. Ο Αντώνης φτάνει στο κτήμα ανήσυχος για την Αγγελική και αυτό που της συνέβη, πράγμα που εξοργίζει τον Δημήτρη, ο οποίος ξεσπάει στην Κατερίνα και έρχονται σε ρήξη. Η Ιωάννα βρίσκεται με τον Αποστόλη στην Αθήνα όπου πετυχαίνουν τον Ανδρέα με μια άλλη γυναίκα. Ο Στέφανος δηλώνει στην Αθηνά την παραίτησή του από την επιχείρηση και ανακοινώνει στην Αγγελική ότι φεύγουν αλλά εκείνη δεν αντιδράει όπως περίμενε. Ο Μιχάλης βρίσκει την Κατερίνα  καταρρακωμένη από τον τσακωμό της με τον Δημήτρη και έρχονται απρόσμενα κοντά.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Tag» στο STAR Tag

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Τζεφ Τόμσικ. Ηθοποιοί: Εντ Χελμς, Τζέικ Τζόνσον, Άναμπελ Γουόλις, Χάνιμπαλ Μπουρές, Ίσλα Φίσερ, Ρασίντα Τζόουνς, Λέσλι Μπιμπ, Τζον Χαμ, Τζέρεμι Ρένερ

Υπόθεση: Μια παρέα φίλων, ο Μπομπ, ο Ράντι, ο Σάμπλ, ο Χόγκι και ο Τζέρι, κάθε Μάιο ξεχνάνε για λίγες μέρες κάθε είδους υποχρεώσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές, και συναντιούνται για να παίξουν… κυνηγητό, μένοντας πιστοί σ’ ένα δικό τους έθιμο, που χρονολογείται από τότε που πήγαιναν ακόμα δημοτικό! Αυτή τη χρονιά η ετήσια διασκεδαστική συνάντηση τους συμπίπτει με το γάμο του Τζέρι, του μοναδικού αήττητου συμπαίκτη τους όλα αυτά τα χρόνια. Και παρόλο, που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, όλοι τον θεωρούν έναν εύκολο πλέον στόχο, εκείνος δείχνει ετοιμοπόλεμος και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα αιώνια παιδιά, χτυπάει κόκκινο.

22:00 «Διαφυγή (Crawl)» στο ΣΚΑΙ Διαφυγή

Ταινία δράσης-θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία Αλεξάντρ Αζά. Ηθοποιοί: Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ, Ρος Άντερσον

Υπόθεση: Ενώ η Φλόριντα έχει κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω ενός φονικού τυφώνα, η Χέιλι αψηφά τις προειδοποιήσεις και πηγαίνει να αναζητήσει τον πατέρα της, ο οποίος δεν απαντά στο τηλέφωνο. Τον βρίσκει τελικά τραυματισμένο στο πλημμυρισμένο υπόγειο του σπιτιού, όπου κολυμπούν τεράστιοι αλιγάτορες.

22:10 «Απόψε Τρώμε Στης Ιοκάστης» στο  MEGA Απόψε τρώμε της Ιοκάστης

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Βασίλης Μυριανθόπουλος. Ηθοποιοί: Ρένια Λουιζίδου, Τάκης Σπυριδάκης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Παύλος Ορκόπουλος

Υπόθεση: Όταν μια ωραία πρωία η φιλήσυχη γειτονιά της Ιοκάστης διαταράσσεται από την απροσδόκητη εξαφάνιση μιας Λετονής μανικιουρίστ, η χήρα, μάνα και υποτιθέμενη business woman Ιοκάστη Παπαδάμου ενώνει τις δυνάμεις της με τη δαιμόνια, πλην παντελώς αφελή γειτόνισσά της Βιβή Νερατζάκη. Μπροστά στην τρομακτική προοπτική τού να μείνουν τα χέρια τους χωρίς μανικιούρ, οι δυο “αριστοκράτισσες” αποφασίζουν να ρίξουν άπλετο φως στην περίεργη υπόθεση.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Maria by Callas: Η Μαρία Κάλλας Εξομολογείται» στο COSMOTE HISTORY HD Maria by Callas

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία Τομ Βολφ.

Υπόθεση: Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή και την καριέρα της θρυλικής σοπράνο Μαρίας Κάλλας, μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό και επιστολές που είχε στείλει η ίδια στην οικογένειά της, τους φίλους της και τον αγαπημένο της Αριστοτέλη Ωνάση.

23:00 «Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας» στο COSMOTE HISTORY HD Οι ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας

Ντοκιμαντέρ, γερμανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Χανς Σούλερ

Υπόθεση: Εξετάζοντας την οικογενειακή καταγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις γενεαλογικές συνδέσεις των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, από τη Βρετανία και τη Νορβηγία ως την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b