MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 2 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου.

friends the reunion
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 153

Επεισόδιο 153: Όσο ο Νικόλας λέει στην Κατερίνα πόσο χρήσιμη θα είναι στο νέο του εγχείρημα, ο Τζίμης καταλαβαίνει ότι τα μηνύματα δεν του τα έχει στείλει η Τούλα και τρέχει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σίμο. Ο Σίμος, όμως, του ετοιμάζει μια μεγάλη… έκπληξη για να τον τιμωρήσει. Ο Μένιος, σεκλετισμένος με τη Μυρτώ, τη σκέφτεται, όπως και η Μυρτώ τον Μένιο. Ο Στάθης με τη Φωτεινή αποφασίζουν να πάνε στη Μυρτώ και να δουν γιατί φέρεται παράξενα, ενώ ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ και στον Χαραλάμπη την αλήθεια για τις νάρκες και γίνονται έξαλλοι. Θα μάθει ο Στάθης και η Φωτεινή για τον Βαγγέλα; Τι θα γίνει στο δάσος; Τι θα μάθει η Βαρβάρα για τον Ντίμη και θα τη ρίξει στα τάρταρα; Θα μάθει ο Μένιος για τον Βαγγέλα;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ο ήλιος επ. 172

Επεισόδιο 172:  Ο Δημήτρης πιστεύει πως η Ελένη δεν είναι κατάλληλη να μεγαλώσει το παιδί τους και της ανακοινώνει ότι θα ζητήσει την επιμέλεια της Μαριάνθης… Ένας άντρας στο μπαρ αναγνωρίζει τον Νικήτα και καλεί την αστυνομία. Ο Νικήτας συλλαμβάνεται βάζοντας σε κίνδυνο το σχέδιο αποφυλάκισης του. Ο Δημήτρης στήνει παγίδα για να συλλάβει τον Μανώλη. Ο Δημήτρης βρίσκει άλλο ένα στοιχείο που θα τον φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που έχει στήσει την πλεκτάνη εναντίον του Φίλιππου. Ο Φίλιππος εξακολουθεί να φοβάται για την ζωή την δική του και της Διώνης και με την βοήθεια της Αλεξάνδρας προμηθεύεται ένα όπλο για την προστασία τους. Ο Δημήτρης εντοπίζει το αυτοκίνητο του εκτελεστή που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει μόνος του.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 223: Η Ναυσικά, εξαγριωμένη με τη Μαίρη που της ζητάει χρήματα, την διώχνει κακήν κακώς, χωρίς να υποκύψει στον εκβιασμό της. Η επόμενη κίνησή της είναι να πάει στον Μάρκο κι εκεί η κατάσταση παρεκτρέπεται. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Έλλη είναι πολύ θυμωμένη με τον Φρίξο για την κουβέντα που της είπε, όσο κι αν ο Φρίξος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν το εννοούσε. Η Ιφιγένεια προσπαθεί να «ψαρέψει» τους γονείς της για να καταλάβει αν ισχύει η πληροφορία που της έδωσε ο Άλκης, αλλά δεν βγάζει κανένα συμπέρασμα.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη έκπληξη που αφορά το βιβλιοπωλείο. Παράλληλα, ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Κέρκυρα μαζί με τον μικρό Άγγελο και η συνάντησή του με την Έρση θα φέρει ακόμα μία αντιπαράθεση. Ο Άκης εξομολογείται στην Αποστολία ότι τα συναισθήματά του γι’ αυτήν είναι ερωτικά και της ξανακάνει πρόταση γάμου!

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική επ. 138

Επεισόδιο 138: Ο Μιχάλης απειλεί τον Δημήτρη ότι θα τον σκοτώσει αν ξανακάνει κακό στην Αγγελική. Ο Αποστόλης και η Ιωάννα γίνονται και πάλι ζευγάρι.  Η Τζένη πιέζει τον Μιχάλη να της πει την αλήθεια για την εξαφάνιση της Αγγελικής και εκείνος ενημερώνει την Αγγελική ότι η Τζένη ψάχνει να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Παύλος ανησυχεί για την πιθανότητα να μάθει η Τζένη τι έγινε στο παρελθόν με την Αγγελική και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποτρέψει.

Ο Στέφανος βλέποντας ότι η Αγγελική δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σκέφτεται ότι θα της έκανε καλό αν άλλαζαν περιβάλλον κι έτσι προτείνει στη Δανάη να φύγουν από το κτήμα. Η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Η Κατερίνα εμφανίζεται απροειδοποίητα στους στάβλους και ο Δημήτρης εξοργίζεται μαζί της. Ο Νικόλας κατηγορεί την Αθηνά ότι έβαλε τον Δημήτρη να τον απειλήσει. Ο Παύλος εκμεταλλεύεται το γεγονός της εξαφάνισης των παιδιών και αναγκάζει τη Σοφία να του επιτρέψει μια πιο συχνή επικοινωνία μαζί τους.

Η Αγγελική συναντιέται με την Τζένη και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο Στέφανος σκέφτεται να μιλήσει στη Δανάη για τη συγγένεια με τον Μιχάλη και η Αγγελική τον παροτρύνει να το κάνει. Ο Νικόλας θέλει να επικοινωνήσει με την Μαργαρίτα και ζητάει από τον Μιχάλη να τον βοηθήσει. Η Αθηνά κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να μάθει αν βιολογικός πατέρας της Δανάης είναι κάποιος από τους γιους της.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 60

Επεισόδιο 60: Η Μαρίνα καταφέρνει να γλιτώσει για άλλη μια φορά το Μηνά, από την έφοδο της αστυνομίας. Το πένθος κοντεύει να τρελάνει την Εβίτα. Η επιστροφή της Χαράς, ζορίζει πολύ τον Αλέξανδρο. Κάθε τους συνάντηση, του θυμίζει όλα όσα προσπαθεί, μια ζωή, να ξεχάσει. Η Κλαίρη στέκεται, για άλλη μια φορά, στο πλευρό του. Ο Γιάννος γράφει ένα γράμμα, σε εκείνη, που νιώθει πως χρωστάει τη ζωή του. Η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με μια ανάμνηση που σοκάρει τόσο την ίδια, όσο και τη Μαρίνα. Ίσως, όλο αυτό το διάστημα, να κοίταζαν στη λάθος κατεύθυνση.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 150: Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

23:15 «Friends: The Reunion» στο STAR friends the reunion

Υπόθεση: Τα λατρεμένα “Φιλαράκια”, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και επιτέλους επιστρέφουν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση!

Ξεκινώντας με μια ζεστή αγκαλιά, οι πρωταγωνιστές της σειράς βρίσκονται πάλι στο στημένο από την αρχή σετ των γυρισμάτων και εντυπωσιάζονται από τις σχολαστικές λεπτομέρειες. Θυμούνται πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράζονται τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζητούν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διάβασαν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, διαγωνίστηκαν σε ένα κουίζ για τα “Φιλαράκια” και γέλασαν δυνατά παρακολουθώντας backstage σκηνές και bloopers από τα γυρίσματα.

Το καστ της θρυλικής σειράς, “συναντά” ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον άνετο καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλήθειες και αποκαλύψεις από άγνωστα περιστατικά, που ξαφνιάζουν, αλλά και πολλούς special καλεσμένους!

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Gold» στο OPEN BEYOND Gold

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Στίβεν Γκέιγκαν. Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχι, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Κόρεϊ Στολ

Υπόθεση: Βλέποντας την οικογενειακή επιχείρηση εξόρυξης μεταλλευμάτων να φτάνει στα όρια της χρεοκοπίας, ο Κένι Γουέλς ταξιδεύει στην Ινδονησία και μαζί με έναν γεωλόγο αναζητούν χρυσό στη μέση της ζούγκλας.

23:00 «Σκοτεινά Εγκλήματα (Dark Crimes)» στον ALPHA Σκοτεινά εγκλήματα

Αστυνομικό θρίλερ, αμερικανικής, αγγλικής και πολωνικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Αλέξανδρος Αβρανάς. Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Μάρτιν Τσόκας, Σαρλότ Γκένσμπουργκ

Υπόθεση: Ένας αστυνομικός ανακαλύπτει τρομερές ομοιότητες ανάμεσα σε μια άλυτη υπόθεση δολοφονίας και ένα αστυνομικό μυθιστόρημα του Κρίστοφ Κόζλοφ. Η θεωρία πως ο δολοφόνος είναι ο συγγραφέας μετατρέπεται σε εμμονή, καθώς μέσα στο βιβλίο περιγράφεται λεπτομερώς το έγκλημα πριν καν γίνει.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:20 «Δούρειος Ίππος: Νέες αποκαλύψεις» στο COSMOTE HISTORY HD Δούρειος ίππος

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Τομ Φάουλι

Υπόθεση: Για αιώνες, ο Τρωικός Πόλεμος θεωρούνταν μύθος. Σήμερα, όμως, ευρήματα καταδεικνύουν ότι η διάσημη ιστορία ήταν βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Μπορεί να ισχύει το ίδιο και για το ιδιοφυές τέχνασμα των Ελλήνων, τον Δούρειο Ίππο;

23:15 «Πολεμιστές: Η Εκδίκηση των Σπαρτιατών» στο COSMOTE HISTORY HD Πολεμιστές

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2009)

Υπόθεση: Στην αρχαία Σπάρτη, τα αγόρια ανατρέφονταν με έναν και μοναδικό σκοπό: να γίνουν καλοί πολεμιστές. Μέσα από ποια εκπαίδευση περνούσαν για να το καταφέρουν; Ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού είναι έτοιμος να το ανακαλύψει!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b