MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Cher: Ετοιμάζεται βιογραφική ταινία για την ζωή της «θεάς της ποπ»

Η ταινία – που για την ώρα δεν έχει τίτλο – πρόκειται να ενώσει τους παραγωγούς του «Mamma Mia!», Τζούντι Κρέιμερ και Γκάρι Γκότζμαν με τον Έρικ Ροθ, ο οποίος θα γράψει το σενάριο.

Monopoli Team

Την παραμονή των 75ων γενεθλίων της, το είδωλο της ποπ που ακούει στο όνομα Cher, ανακοίνωσε με ένα ποστ στο Twitter πως ετοιμάζεται μια βιογραφική ταινία για την ζωή της από τη Universal Pictures.

Η ταινία ακόμα δεν έχει τίτλο, ούτε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το καστ παρά μόνο ότι στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Τζούντι Κρέιμερ και Γκάρι Γκότζμαν του «Mamma Mia!», ενώ το σενάριο θα υπογράψει ο Έρικ Ροθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτέιβιντ Χόκνεϊ: Επανασχεδίασε το εμβληματικό σύμβολο του μετρό του Λονδίνου και προκάλεσε αντιδράσεις12.09.2018

Όπως η ίδια η Cher αναφέρει στην ανάρτησή της, ο Ροθ έχει γράψει το σενάριο ταινιών όπως τα «Forrest Gump», «A Star is Born» και «Dune», ενώ για την ώρα βρίσκεται σε γυρίσματα για την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon». Έχει επίσης συνεργαστεί ξανά με την Cher στο παρελθόν, γράφοντας το σενάριο για το «Suspect» του 1987.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καστ και την πλοκή της βιογραφικής ταινίας για την Cher, αλλά και το να γίνει σαφές εάν πρόκειται να αφηγηθεί ολόκληρη τη ζωή της ή θα επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη περίοδο αυτής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πιθανό να μοιάζει με τη βιογραφική ταινία του 2018, «Bohemian Rhapsody» για τους Queen και συγκεκριμένα για τον Φρέντι Μέρκιουρι.

Δείτε την ανακοίνωση της Cher:

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Σέρρες: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον ANT1 – Η ιστορία συνεχίζεται
Cine News
«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» – Η νέα σειρά του Alpha μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της
Cine News
31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα με την νέα του ταινία
Art & Culture
Αυτές οι νύχτες (που) μένουν δεν θα είναι οι τελευταίες για τις Νυχτες Πρεμιέρας
Cine News
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Cine News
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»
Cine News
Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί την Σκάρλετ Γιόχανσον σε μια σουρεαλιστική καμπάνια για την Prada
Cine News
Στον απόηχο της Δράμας – Όλα όσα έγιναν στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Cine News
Ρόμπερτ Ρέντφορντ (1936-2025): Ο θρύλος του αμερικανικού σινεμά έφυγε από τη ζωή
Cine News
Animasyros 2025: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη γιορτή του animation
Cine News
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης