MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 18 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 142

Επεισόδιο 142: O Μένιος και η Μάρμω αποπροσανατολίζουν τον Θοδωρή, κι έτσι δεν καταλαβαίνει ότι η φωνή που άκουσε να τον καλεί ήταν του Βαγγέλα. Η Βαρβάρα μαθαίνει τα πάντα για την παρεξήγηση με τον Χαραλάμπη και την Καλλιόπη, ενώ η Τούλα βάζει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο με τον Τζίμη και ο Σίμος οργίζεται όταν καταλαβαίνει την αλήθεια. Ο Στάθης και η Μυρτώ προβληματίζονται έντονα με την απόφαση της Μάρμως για τα χωράφια, ενώ ο παπάς καταφεύγει στη βοήθεια του Ηλία για να βρει ένα σχέδιο ν’ αντιμετωπίσει την παπαδιά. Η Βαρβάρα, πενθώντας για τον χαμένο της έρωτα, αποφασίζει να εγκαταλείψει το χωριό, όμως μια απρόσμενη συνάντηση θα της αλλάξει εντελώς τα σχέδια.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ο ηλιος επ 161

Επεισόδιο 161: Ο Γιάννης ζητά από την Αθηνά μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Αθηνά θα βρεθεί σε δίλημμα τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για μια νέα υπόθεση που ανέλαβε. Ο Δήμος συνεχίζει να δίνει χώρο και χρόνο στη Λήδα, ελπίζοντας ακόμα ότι μια μέρα θα είναι μαζί. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη. Λίγες ώρες μετά, ο Δημήτρης αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της πρώην γυναίκας του και της κόρης του. Ο Φίλιππος και ο Διονύσης έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, αφού κάποιος φαίνεται να τους έχει βάλει στο στόχαστρο.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 214: Οι εντάσεις ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα συνεχίζονται, καθώς η Κατερίνα είναι εντελώς αρνητική με την προοπτική στο να δώσει ο Μιλτιάδης το επίθετό του στον Άλκη. Ο Άκης δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Δημήτρη και βασανίζεται προκειμένου να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του. Η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό της Σύνθιας στον Οδυσσέα και η Ναυσικά την προειδοποιεί πως αν το μάθει ο Οδυσσέας, θα χωρίσουν. Η Ηλιάνα με τον Παύλο έρχονται πιο κοντά ενώ η Ελισάβετ βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά του Έκτορα. Η Μάγδα, πάνω σε μια έκρηξη θυμού κι απωθημένων, μαλώνει με τον Αιμίλιο, φεύγει θολωμένη από το σπίτι και τρακάρε.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ 129

Επεισόδιο 129: Η Κατερίνα μετά και την ανακοίνωση του γάμου της με το Δημήτρη μετακομίζει στο σπίτι των Αργυρών παρά τις αντιρρήσεις της Αθηνάς για το όλο σχέδιο του Δημήτρη. Η Αγγελική παρατηρεί ότι ο Νικόλας συμπεριφέρεται λίγο περίεργα τελευταία και προσπαθεί να καταλάβει αν τον εκβιάζει με κάποιο τρόπο ο Δημήτρης. Δεν καταφέρνει όμως να μάθει ότι ο Νικόλας έχει ακούσει ένα πολύ περίεργο τηλεφώνημα μεταξύ του Δημήτρη και του Γιάννη που τον προμήθευε παλιά ναρκωτικά.

Ο Νικόλας πάει και τον συναντάει και ζητάει εξηγήσεις από τον Γιάννη. Η Ιωάννα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα για τον Δημήτρη και την σοκάρει. Αυτή τη φορά η Κατερίνα είναι έτοιμη να ακούσει πραγματικά την αλήθεια για το Δημήτρη ή θα κρατήσει τη συνηθισμένη αμυντική της στάση;

Η περιπέτεια υγείας της Λένας βοηθά τον  Θωμά να συνειδητοποιεί πόσο την αγαπάει και να βάλει στην άκρη ό,τι ανήκει στο παρελθόν. Η κατάσταση της Λένας  δίνει όμως και την ευκαιρία στην Ιωάννα να πλησιάσει τον Αποστόλη. Ο Αποστόλης όμως θα είναι θετικός σε αυτή την προσέγγιση; Ο Ανδρέας κάνει μια συγκινητική έκπληξη στη Σοφία. Η Αθηνά προτείνει κάτι στον Στέφανο που θα τον εξοργίσει. Η Τζένη καταλαβαίνει ότι ευθύνεται ο Παύλος για τη σύλληψη του Χανδρινού και έρχονται σε σύγκρουση.

Εκείνος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα για την κομπίνα που έστηναν και η Τζένη αποφασίζει να φύγει για να προστατευτεί. Ο Παύλος εκμεταλλεύεται τη συμμετοχή του στη σύλληψη του Χανδρινού για να το παίξει σωτήρας της επιχείρησης και να γυρίσει το κακό κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Ο Χανδρινός δεν αντέχει την πίεση μετά την φυλάκισή του και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 53: Ο Μηνάς παραμένει εξαφανισμένος. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Γιάννο, ο οποίος δεν κατηγορεί κανέναν άλλο, πέρα από τον εαυτό του. Η Εβίτα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της κλήθηκε για ανάκριση και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί. Η τυχαία συνάντησή της με τη Ζωή, θα είναι επεισοδιακή. Η Κλαίρη καλείται να καταθέσει για την υπόθεση του Γιάννου. Η Μαρίνα συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, προκειμένου να μάθει αν ο Μηνάς είναι όντως ο ένοχος. Ο Κωστής, βρίσκεται μπροστά σε ένα καινούργιο δίλημμα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ. 141

Επεισόδιο 141: Η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι. Ο Δούκας χάνει άλλον ένα γιο ενώ η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια. Ο Γραμματικός πιέζει το Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει αλλά φοβάται να μιλήσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:00 «Old Boy» στον ALPHA Old Boy

Περιπέτεια μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Σπάικ Λι Ηθοποιοί: Τζος Μπρόλιν, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Σάμιουελ Τζάκσον, Σάρλοτ Κόπλεϊ, Μάικλ Ιμπεριόλι

Υπόθεση: Ο Τζο πέφτει θύμα απαγωγής και κρατείται φυλακισμένος για 20 χρόνια στην απομόνωση, χωρίς να γνωρίζεται ούτε από ποιόν έχει απαχθεί, ούτε γιατί. Όταν, κάποια στιγμή, θα αφεθεί ελεύθερος θα αναζητήσει τον απαγωγέα του γεμάτος δίψα για εκδίκηση, ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει ότι είναι ακόμα μπλεγμένος στα δίχτυα μιας απίστευτης απάτης.

23:30 «Robocop» στο OPEN BEYOND robocop

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (1987). Σκηνοθεσία Πολ Βερχόφεν. Ηθοποιοί: Πίτερ Γουέλερ, Νάνσι Άλλεν, Ντάνιελ Ο’ Χέρλι, Ρόνυ Κοξ

Υπόθεση: Σε ένα δυστοπικό, μαστιζόμενο από το έγκλημα Ντιτρόιτ, ένας τραυματισμένος αστυνομικός στα όρια του θανάτου, επιστρέφει στα καθήκοντά του ως πανίσχυρο ανδροειδές. Κάποιες εμφυτευμένες αναμνήσεις, όμως, που στοιχειώνουν το μυαλό του, θα τον οδηγήσουν να αναλάβει και έναν άλλο ρόλο- αυτόν του εκδικητή.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Τα Μυστικά του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών» στο COSMOTE HISTORY HD Τα μυστικά του αρχαιολογικού μουσείου αθηνών

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Νιου

Υπόθεση: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών… ένα μουσείο γεμάτο σκοτεινά και παράξενα μυστικά. Με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στους μύθους που κρύβονται πίσω από τα πιο σημαντικά εκθέματά του.

22:00 «Πέρα από το Τάγμα: Η Κληρονομιά των Μάορι» στο COSMOTE HISTORY HD Πέρα από το Τάγμα

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Νέας Ζηλανδίας (2017). Σκηνοθεσία Τζούλιαν Αραχάνγκα, Μάικλ Χάβας

Υπόθεση:  ’80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης’. Η μάχη της Κρήτης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας τόσο των Κρητικών όσο και των Νεοζηλανδών Μάορι. Ένα ντοκιμαντέρ για τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους δυο λαούς, αλλά και για το εύθραυστο της ανθρώπινης μνήμης.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b