MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Γιατί ο ρόλος του πρίγκιπα Ανδρέα στον 5ο κύκλο δυσκολεύει την παραγωγή;

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για την πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, The Crown, κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η παραγωγή αντιμετωπίζει μία δυσκολία σχετικά με τον ρόλο του πρίγκιπα Ανδρέα.

Monopoli Team

Η πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του The Crown, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούλιο, θα ξεκινήσει από το σημείο που σταμάτησε, δηλαδή στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και αναμένεται να καλύψει γεγονότα όπως η εκλογή του Τόνι Μπλερ και ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε το βασικό καστ του προηγούμενου κύκλου που αποτελούνταν από τους Ολίβια Κόλμαν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τζος Ο’Κόνορ, Έμα Κόριν και Τομπάιας Μένζις θα αντικατασταθεί από νέα πρόσωπα, που θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ρόλους των μελών της Βασιλικής Οικογένειας. Ωστόσο, μια ανάσα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, έγινε γνωστό πως η παραγωγή αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα σχετικά με τον ρόλο του πρίγκιπα Ανδρέα, του τρίτου σε σειρά παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ και του Δούκα του Εδιμβούργου, Φιλίππου.

Συγκεκριμένα, λέγεται πως αντιμετωπίζουν τη δυσκολία του να βρουν τον κατάλληλο ηθοποιό για να υποδυθεί τον Δούκα της Υόρκης στην ηλικία των τριάντα ετών. Σύμφωνα με τις φήμες, το πρόβλημα οφείλεται στο σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα με τον παιδόφιλο, Τζέφρι Έπσταϊν και για τη σχέση του με τον Δούκα και ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που δεν υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τον ρόλο. Επίσης, ο πρίγκιπας Ανδρέας δεν είναι και από τα πιο δημοφιλή μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Παρ’ όλα αυτά οι υπεύθυνοι της παραγωγής φαίνεται να αρνούνται τους ισχυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Όσα ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο καστ της πέμπτης σεζόν12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι η Ιμέλντα Στόντον θα αναλάβει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ για τους δύο τελευταίους κύκλους, η Λέσλι Μάνβιλ αυτόν της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και ο Τζόναθαν Πράις τον ρόλο του Φίλιππου. Ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα περνάει από την Έμα Κόριν στην Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, ενώ για τον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου έχει προταθεί ο Ντόμινικ Γουέστ, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί.

Πηγή: express.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Χάρι: Τι απάντησε για το “The Crown” και την παραίτηση του από τα βασιλικά καθήκοντα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b