MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Όσα ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο καστ της πέμπτης σεζόν

Τα νέα για τους φανς του “The Crown” είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς ανακοινώνονται οι νέοι ηθοποιοί θα αντικαταστήσουν μερικά πολύ σημαντικά ονόματα της βασιλικής οικογένειας στην 5η σεζόν

Η Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο The Crown
Η Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο The Crown
Monopoli Team

Η δημοφιλής σειρά του Netflix “The Crown” θα επιστρέψει μάλλον καθυστερημένα το 2022, λόγω των καθυστερήσεων που επέβαλε στα γυρίσματα ο covid-19. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε από τώρα ενθουσιασμένοι για την πέμπτη σεζόν, η οποία θα καλύψει μία από τις πιο “δύσκολες” στιγμές της Βασίλισσας Ελισάβετ και της βασιλικής οικογένειας.

Για αυτή την πολύ συναρπαστική σεζόν, ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, θα “επιστρατεύσει” μία νέα φουρνιά ηθοποιών, όπως μας έχει συνηθίσει και στους προηγούμενους 4 κύκλους της σειράς. Όσο λοιπόν, το “The Crown” θα πλησιάζει την πιο πρόσφατη ιστορία της βασιλικής οικογένειας και τις ταραχές που βίωσαν κατά τη δεκαετία του ’90, θα βλέπουμε και καινούρια πρόσωπα.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι από τις δύο σημαντικές προσωπικότητες που μας σύστησε η σειρά στην 4η σεζόν (φυσικά μιλάμε για την Μάργκαρετ Θάτσερ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα), θα επιστρέψει μόνο η Lady D και μάλιστα σε κομβικό ρόλο.

Για το υπόλοιπο καστ δεν ξέρουμε πολλά ακόμα, έχουν όμως ανακοινωθεί ήδη 4 ηθοποιοί, οι οποίοι θα ενσαρκώσουν μεγάλες ιστορικές φιγούρες της εποχής και θα αποτελέσουν την “καρδιά” της 5ης σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Ιανουάριο12.09.2018

Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Η Βρετανίδα ηθοποιός βραβευμένη 4 φορές με βραβείο Olivier είναι περισσότερο γνωστή για την ερμηνεία της ως η σατανική διευθύντρια Dolores Umbridge στις ταινίες Harry Potter. Η Imelda Staunton τώρα καλείται να υποδυθεί την Βασίλισσα Ελισάβετ στην “χειρότερη χρονιά της ζωής” της, όπως έχει η ίδια παραδεχτεί σε ομιλίες της.

Τζόναθαν Πράις ως ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδινβούργου

Ο Τζόναθαν Πράις, βραβευμένος με πολλά βραβεία Tony και Olivier θα αντικαταστήσει τον πρώην συμπρωταγωνιστή του στο Game Of Thrones, Τομπάιας Μένζις, στον ρόλο του Πρίγκιπα Φιλίππου. Μπορεί ο σύζυγος της βασίλισσας να μην είχε τόσο μεγάλο ρόλο στο “δράμα” που ακολούθησε την οικογένεια τα 90s, παραμένει όμως μία σημαντική φωνή του “The Crown”, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μάργκαρετ, Κόμισσα του Σνόουντον

Η Lesley Manville θα αντικαταστήσει την Helena Bonham Carter μετά από δύο σεζόν, στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της μικρότερης αδερφής της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η ηθοποιός που έχει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για την συμμετοχή της στην “Αόρατη Κλωστή”, θα υποδυθεί την πριγκίπισσα σε μία περίοδο της ζωής της, όπου η υγεία της κλονίστηκε σοβαρά, με δύο εγκεφαλικά και την καθήλωση της σε αναπηρικό καροτσάκι. Όλα δείχνουν, όμως, ότι ο θάνατος της δεν θα προβληθεί στην 5η σεζόν, αφού η Manville έχει υπογράψει συμβόλαιο και για τον 6ο κύκλο του “The Crown”.

Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο The Crown

Η Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο The Crown

Αφήσαμε τον πιο σημαντικό ρόλο, εκείνον της Lady D, για το τέλος. Παρά την καταπληκτική της ομοιότητα με ερμηνεία η “πρώην” πριγκίπισσα Emma Corin θα αντικατασταθεί από την Elizabeth Debicki που απολαύσαμε πρόσφατα στο “Tenet”. Παρά την εντυπωσιακή της ομοιότητα με την Νταϊάνα, η ηθοποιός έχει μία πολύ δύσκολη δουλειά μπροστά της, αφού θα υποδυθεί την πριγκίπισσα στις πιο δύσκολες στιγμές της, με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο να περνά κρίση και να καταλήγει σε διαζύγιο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο τραγικός της θάνατος θα καλυφθεί στην 5η σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Πόσο ακριβή είναι τα γεγονότα της σειράς με την πραγματική ζωή της βασιλικής οικογένειας;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b