MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρίγκιπας Χάρι: Τι απάντησε για το “The Crown” και την παραίτηση του από τα βασιλικά καθήκοντα

Ο Πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο “The Late Late Show” με τον Τζέιμς Κόρντεν και μίλησε για το The Crown, τη Βασιλική Οικογένεια και την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Πρίγκιπας Χάρι, credits: CBS Network
Πρίγκιπας Χάρι, credits: CBS Network
Monopoli Team

Την Πέμπτη, ο Πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο “The Late Late Show” με τον Τζέιμς Κόρντεν και μίλησε για το “The Crown”, τη Βασιλική Οικογένεια και την την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ, σε μία ειλικρινή και χιουμοριστική συνέντευξη.

Ο πρίγκιπας πέρασε τη μέρα του με τον Βρετανό παρουσιαστή, στην κορυφή ενός τουριστικού πούλμαν, το οποίο γύρισε το Λος Άντζελες, κάνοντας στάσεις σε μερικά αξιοθέατα.

Ο παρουσιαστής και κωμικός Τζέιμς Κόρντεν έκανε μια σειρά από ερωτήσεις στον Πρίγκιπα, ενώ δεν γινόταν να μην ζητήσει την άποψη του για την επιτυχημένη σειρά του Netflix “The Crown”.

“Δεν προσποιούνται ότι πρόκειται για ειδήσεις. Είναι μυθοπλασία, που έχει βασιστεί ελαφρά στην αλήθεια. Φυσικά [η σειρά] δεν είναι αυστηρά ακριβής. Σου δίνει μία γενική ιδέα για το πώς είναι αυτός ο τρόπος ζωής, την πίεση του να πρέπει να βάλεις το καθήκον πάνω από την οικογένεια σου και όλα τα άλλα, και τις συνέπειες αυτού” εξήγησε ο πρίγκιπας.

“Είμαι πιο άνετος με το The Crown παρά με τις ιστορίες που βλέπω να γράφονται για εμένα, την οικογένεια μου και τη σύζυγό μου” πρόσθεσε ο πρώην Δούκας του Σάσεξ. “Και αυτά είναι προφανώς μυθοπλασία, αλλά μεταφέρονται σαν δεδομένα γιατί υποτίθεται πως είναι ειδήσεις. Έχω πραγματικά θέμα με αυτό”.

Μάλιστα, όταν ο Κόρντεν τον ρώτησε ποιος θα έπρεπε να τον παίξει στη σειρά, ο πρίγκιπας ανέφερε τον Ντέμιαν Λιούις, τον πρωταγωνιστή του “Homeland”.

Η μετακόμιση και η απομάκρυνση από τη Βασιλική Οικογένεια

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους. Μιλώντας για αυτή την απόφαση, ο πρίγκιπας είπε: “Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε -δεν αποσυρθήκαμε, αλλά περισσότερο κάναμε ένα βήμα πίσω. Ήταν ένα δύσκολο περιβάλλον, όπως ξέρετε οι περισσότεροι. Όλοι ξέρουμε πως μπορεί να είναι ο Βρετανικός Τύπος και κατέστρεφε τη ψυχική υγεία μου”.

Αποκαλώντας την αντιμετώπιση των ΜΜΕ “τοξική”, ο πρίγκιπας Χάρι είπε: “Έκανα ότι κάθε σύζυγος και πατέρας θα έκανε. Έπρεπε να πάρω την οικογένεια μου μακριά από όλο αυτό. Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Και όσο με αφορά, δεν θα εγκαταλείψω καμία από τις αποφάσεις που πήρα όσο ήμουν εκεί. Πάντα θα συνεισφέρω. Η ζωή μου πάντα θα αποτελεί κοινωφελή υπηρεσία: όπου και να είμαι στον κόσμο, θα είναι το ίδιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα επιστρέψουν στη Βασιλική Οικογένεια12.09.2018

Ο Πρίγκιπας αποκάλυψε επίσης ότι συνομιλεί συχνά με τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο μέσω Zoom, ώστε να βλέπουν τον δισέγγονο τους, Άρτσι.

Με πληροφορίες από το Variety

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στον Τζέιμς Κόρντεν The Late Late Show») θα μεταδοθεί αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 28/2 στις 21.00 (COSMOTE SERIES HD).

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b