MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άρμι Χάμερ: Κατηγορείται για πρώτη φορά δημόσια για βιασμό και κακοποίηση

Μία γυναίκα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια τον Άρμι Χάμερ για βιασμό και κακοποίηση, με το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες να επιβεβαιώνει ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες

Armie Hammer
Armie Hammer
Monopoli Team

Μία γυναίκα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια τον Άρμι Χάμερ για βιασμό και κακοποίηση, με το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες να επιβεβαιώνει ότι ξεκίνησαν οι έρευνες για τη σχέση του ηθοποιού με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Η γυναίκα, ονόματι Effie, μίλησε την Πέμπτη σε μία συνέντευξη Τύπου με την δικηγόρο της Γκλόρια Άλρεντ.

“Στις 24 Απριλίου το 2017, ο Άρμι Χάμερ με βίασε βίαια για πάνω από τέσσερις ώρες στο Λος Άντζελες, χτυπώντας το κεφάλι μου επανειλημμένα σε έναν τοίχο, μελανιάζοντας το πρόσωπο μου” δήλωσε η Effie. “Επίσης διέπραξε κι άλλες πράξεις βίας εναντίον μου, στις οποίες δεν συναίνεσα”. 

Πρόσθεσε: “Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ωρών, προσπάθησα να ξεφύγω αλλά δεν με άφηνε. Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει. Μετά έφυγε χωρίς να νοιάζεται για την κατάστασή μου”. 

Η 24χρονη, που δεν θέλησε να αποκαλύψει ολόκληρο το όνομα της, ανέφερε ότι γνώρισε τον ηθοποιό μέσω του Facebook το 2016, όταν ήταν 20 χρονών.

Η Effie επίσης ανέφερε  ότι η κακοποίηση την “τραυμάτισε, σε βαθμό, που για μήνες, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ ή είχα εφιάλτες. Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου για τη ζωή”.

Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι ελπίζει ο Χάμερ να “λογοδοτήσει” και η μαρτυρία της να βοηθήσει άλλους.

Η Effie και ο Άρμι Χάμερ, φωτογραφία από τη δικηγόρο της Effie, Gloria Allred

Η Effie και ο Άρμι Χάμερ, φωτογραφία από τη δικηγόρο της Effie, Gloria Allred

Τι απαντά η πλευρά του Χάμερ

Ο Χάμερ αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσα από τον δικηγόρο του την Πέμπτη. “Από την πρώτη μέρα, ο κ. Χάμερ επιμένει ότι όλες οι συνευρέσεις του με αυτή τη γυναίκα -και κάθε άλλη σεξουαλική σύντροφο- ήταν εντελώς συναινετικές, είχαν συζητήσει και συμφωνήσει εκ των προτέρων, ενώ είχαν κοινή συμμετοχή” ανέφερε ο δικηγόρος του.

“Δεν ήταν ποτέ η πρόθεση του κ. Χάμερ να ντροπιάσει ή να αποκαλύψει τα φετίχ της, αλλά τώρα προχώρησε το θέμα σε άλλο επίπεδο με το να προσλάβει δικηγόρο και να κάνει συνέντευξη Τύπου. Με την αλήθεια στο μέρος του, ο κ. Χάμερ καλωσορίζει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα” πρόσθεσε.

Πάντως, οι κατηγορίες κατά του Χάμερ, που αναδύθηκαν νωρίτερα φέτος, φαίνονται πολύ σοβαρές, ενώ φέρεται να υπάρχουν κάποια screenshots από συνομιλίες του ηθοποιού που ίσως επιβεβαιώνουν την 24χρονη.

Παράλληλα, σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε σε έναν “κρυφό” λογαριασμό του στο Instagram, που μάλιστα προκάλεσαν την αντίδραση των Νήσων Κέιμαν, όπου παραθέριζε κατά τη διάρκεια του lockdown. Ο ηθοποιός έχει ήδη “αποχωρήσει” από τις επερχόμενες ταινίες του, ενώ οι μάνατζερ του σταμάτησαν κάθε συνεργασία μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆρμι Χάμερ: Είναι αυτό το τέλος της καριέρας του;12.09.2018

Με πληροφορίες από την Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b