MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα επιστρέψουν στη Βασιλική Οικογένεια

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν θα αποτελούν πλέον μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

Monopoli Team

Είναι επίσημο: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψουν στη Βασιλική Οικογένεια.

Σύμφωνα με το BBC, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι το ζευγάρι, που μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2018 ονομάστηκε Δούκας και Δούκισσα του Σάσσεξ, δεν θα αποτελούν πλέον μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, μετά από μία συζήτηση του Χάρι με τα υπόλοιπα μέλη.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα επιβεβαίωσε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ “δεν θα συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που έρχονται με μία ζωή υπηρεσίας του δημοσίου”.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα επιστρέψουν τους τιμητικούς, στρατιωτικούς τους διορισμούς, και τους βασιλικούς τίτλους τους. Παρ’ όλα αυτά, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τη στήριξή τους στους οργανισμούς που εκπροσωπούν και ότι “η υπηρεσία τους θα είναι καθολική”.

“Συνεπώς οι τιμητικοί διορισμοί του Δούκα και της Δούκισσας θα επιστρέψουν στην Βασίλισσα, και θα αναδιανεμηθούν στα υπάρχοντα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Αν και αυτή η απόφασή τους θλίβει όλους, ο Δούκας και η Δούκισσα παραμένουν αγαπητά μέλη της οικογένειας” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Παλατιού.

Ο Δούκας και η Δούκισσα είχαν ανακοινώσει ήδη από τον προηγούμενο Ιανουάριο ότι δεν θα ήταν πια “ανώτερα” μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και ότι θα εργάζονταν για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι.

Είχαν αποσυρθεί επίσημα τον Μάρτιο, με ένα σχέδιο να επανεξετάσουν τις συνθήκες μετά από δώδεκα μήνες. Φαίνεται, όμως, ότι πήραν ήδη την απόφαση τους, αφού το ζευγάρι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία και τη Βασιλική Οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε την αποβολή της σε ένα συγκινητικό “γράμμα” προς όλες τις γυναίκες12.09.2018

Με πληροφορίες από το BBC

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b