MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε την αποβολή της σε ένα συγκινητικό “γράμμα” προς όλες τις γυναίκες

Σε ένα άρθρο γνώμης στους New York Times, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μιλήσει με ειλικρίνεια για την αποβολή της, ώστε να δώσει δύναμη σε ζευγάρια που έχουν βιώσει ανάλογη εμπειρία.

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε ανοιχτά για την αποβολή της
Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε ανοιχτά για την αποβολή της
Monopoli Team

Σε ένα συγκινητικό άρθρο γνώμης στους New York Times με τίτλο “Οι Απώλειες που Μοιραζόμαστε”, που δημοσιεύτηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι απέβαλε, καλώντας τους ανθρώπους να είναι ευγενικοί με τους γύρω τους. «Ίσως ο δρόμος προς την επούλωση να ξεκινά με δύο απλές λέξεις: Είσαι καλά;» γράφει η Μαρκλ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι μιλά για την αποβολή της, ενώ πρόκειται ίσως για το πρώτο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας που περιγράφει με τόση ειλικρίνεια ένα τόσο προσωπικό θέμα.

Φαίνεται, όμως, ότι για ακόμη μια φορά η Μαρκλ δεν φοβάται να εκφράσει τις ειλικρινείς απόψεις της, ώστε να δώσει δύναμη στα ζευγάρια που έχουν περάσει το ίδιο, δίνοντας κάποιες συμβουλές, που βοήθησαν και την ίδια να ξεπεράσει κατά κάποιον τρόπο την θλίψη της.

Το συγκινητικό “γράμμα” της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μαρκλ περιέγραψε, λοιπόν, πώς ένα συνηθισμένο πρωινό του Ιουλίου έγινε ξαφνικά “εφιαλτικό”. “Άλλαζα τις πάνες του γιου μου, Άρτσι, και ένιωσα έναν έντονο πόνο. Έπεσα στο πάτωμα με αυτόν στην αγκαλιά μου, σιγοτραγουδώντας ένα νανούρισμα για να μας ηρεμήσω και τους δύο” αφηγείται η Μαρκλ που στη συνέχεια κατάλαβε ότι “κάτι δεν πήγαινε καλά”.

“Ήξερα, καθώς κρατούσα τον πρωτότοκο γιο μου στην αγκαλιά μου, ότι έχανα το δεύτερο μου παιδί” συνέχισε. “Ώρες αργότερα, ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Κοιτούσα τους ψυχρούς, λευκούς τοίχους και προσπαθούσα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να επανέλθουμε από αυτό”.

Η 39χρονη πρώην ηθοποιός θυμήθηκε, τότε, μία συνέντευξή με το ITV, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ζευγαριού στην Νότια Αφρική, όπου ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν είναι καλά, και η ίδια απάντησε ειλικρινά ότι δεν ήταν. Αυτή η ειλικρινής απάντηση στη συνέχεια θα έφτανε σε όλα τα διεθνή πρωτοσέλιδα, αφού δεν συνηθίζεται τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας να είναι τόσο “ανοιχτά”.

“Του απάντησα με ειλικρίνεια, χωρίς να ξέρω ότι θα ταυτιστούν τόσοι με αυτό -νέες μητέρες, μητέρες με εμπειρία, όσοι έχουν υποφέρει σιωπηλά, με τον δικό τους τρόπο. Η αυθόρμητη απάντηση μου φάνηκε να δίνει στους ανθρώπους την άδεια να πουν την αλήθεια τους. Αλλά δεν ήταν η απάντηση μου που με βοήθησε τόσο, αλλά η ίδια η ερώτηση” έγραψε η Μαρκλ στους Times.

Ο θρήνος που βιώνουν πολλοί, αλλά μοιράζονται λίγοι

“Έτσι, όταν καθόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, βλέποντας τον σύζυγό μου συντετριμμένο προσπαθώντας να σηκώσει τα κομμάτια μου, συνειδητοποίησα ότι ο μόνος τρόπος να γίνουμε καλά, ήταν να ρωτήσω “Είσαι καλά;” αναφέρει η Μαρκλ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ περιέγραψε τελικά την εμπειρία σαν να κουβαλά “έναν απερίγραπτο θρήνο, που βιώνουν πολλοί αλλά συζητούν λίγοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ περίπτωση της Κρίσι Τέιγκεν και γιατί πρέπει να σπάσουμε το στίγμα γύρω από τις αποβολές12.09.2018

“Μερικοί μοιράζονται με γενναιότητα τις ιστορίες τους. Άνοιξαν μία πόρτα, γνωρίζοντας ότι όταν ένα άτομο μιλάει αληθινά, μάς δίνει την άδεια να κάνουμε το ίδιο” είπε η Μαρκλ. “Μάθαμε ότι όταν κάποιος μας ρώτα πώς είμαστε, και όταν θέλουν να ακούσουν πραγματικά την απάντηση, με ανοιχτή καρδιά και μυαλό, τότε το φορτίο γίνεται κάπως πιο ελαφρύ -για όλους εμάς” κατέληξε.

Σήμερα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στο Λος Άντζελες, μετά την απομάκρυνσή τους από την Βασιλική Οικογένεια τον Μάρτιο, ενώ έχουν υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο με το Netflix.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b