MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν με το Netflix

Το ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν υπέγραψαν συμβόλαιο πολλών ετών με την πλατφόρμα streaming, συμφωνώντας στην παραγωγή ντοκιμαντέρ, ταινιών, εκπομπών και παιδικών σειρών.

Monopoli Team

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που μετακόμισαν στην Καλιφόρνια νωρίτερα φέτος, υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με το Netflix και συμφώνησαν να συμμετέχουν στη παραγωγή ντοκιμαντέρ, ταινιών μεγάλου μήκους, τηλεοπτικών εκπομπών και παιδικών σειρών.

Το ζευγάρι θα επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας σειρών που αφορούν σε ιστορίες και ζητήματα που ενδιαφέρουν και τους ίδιους. Αρκετά έργα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς ντοκιμαντέρ για τη φύση και μιας σειράς κινουμένων σχεδίων που επικεντρώνεται στις δυναμικές γυναίκες.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να ενισχύσουν την διαφορετικότητα μπροστά και πίσω από την κάμερα και δεσμεύονται σε πρακτικές πρόσληψης για βασικούς ρόλους στην εταιρεία παραγωγής τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία πρωταγωνίστησε στο νομικό δράμα «Suits», επέστρεψε για λίγο στο Χόλιγουντ ως αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ της Disney, «Elephants». Η ταινία ωφέλησε την οργάνωση «Elephants Without Borders», που προστατεύει την άγρια ​​φύση στην Μποτσουάνα. Ωστόσο, οι πηγές τονίζουν ότι προς το παρόν δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

Ο Χάρι συνεργάστηκε πρόσφατα με τους κινηματογραφιστές του ντοκιμαντέρ του Netflix, «Rising Phoenix», που ασχολείται με τον παγκόσμιο αντίκτυπο των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Νωρίτερα φέτος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να ζήσουν μακριά από την βασιλική οικογένεια – συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, τη γενέτειρα της Μέγκαν – και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b