MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Fantastic Beasts 3: Διακόπηκαν τα γυρίσματα λόγω κρούσματος κορονοϊού

Η Warner Bros διέκοψε τα γυρίσματα για την τρίτη ταινία “Fantastic Beasts”, αφού μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊο.

Monopoli Team

Η Warner Bros διέκοψε τα γυρίσματα για την τρίτη ταινία “Fantastic Beasts”, αφού ένα ανώνυμο “μέλος της ομάδας” είναι θετικό στον κορονοϊο.

“Ένα μέλος της ομάδας από το Fantastic Beasts 3 βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε ως αποτέλεσμα των απαιτούμενων τεστ, που κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι της παραγωγής. Το μέλος αυτό της ομάδας μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε απομόνωση. Λόγω της εξαιρετικής μας προσοχής, το Fantastic Beasts 3 σταμάτησε την παραγωγή και θα επιστρέψει σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας” ανέφερε ο υπεύθυνος της παραγωγής στο Variety.

Τα γυρίσματα της ταινίας είχαν ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, ενώ σταμάτησαν μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο ο Τζόνι Ντεπ αποχώρησε από τον ρόλο του Γκρίντελβαλντ, μετά το πόρισμα της δικαστικής διαμάχης στην οποία είχε εμπλακεί με την βρετανική εφημερίδα The Sun, παρ’ όλο που τον Μάρτιο είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα. Τελικά, ο αντικαταστάτης του βρέθηκε στο πρόσωπο του Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος θα υποδυθεί τον Γκάλερτ Γκρίντελβαλντ στο Fantastic Beasts 3.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γιέιτς, που σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες του franchise, καθώς και κάποιες από τις ταινίες Χάρι Πότερ. Μαζί με τον Μίκελσεν, πρωταγωνιστούν ο Έντι Ρεντμέιν και ο Τζουντ Λο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈντι Ρέντμεϊν: Πέντε κορυφαίοι ρόλοι που αποδεικνύουν το ταλέντο του12.09.2018

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου το 2022.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b