MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαντς Μίκελσεν: Θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στα “Φανταστικά Ζώα”;

Όλα δείχνουν ότι ο ηθοποιός που αγαπήσαμε ως “Χάνιμπαλ” θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ στην ταινία “Φανταστικά Ζώα”.

Λέγεται ότι ο Mads Mikkelsen θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ σε νέα ταινία
Λέγεται ότι ο Mads Mikkelsen θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ σε νέα ταινία
Monopoli Team

Φαίνεται ότι ο Μαντς Μίκελσεν, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε ως “Χάνιμπαλ” στην ομώνυμη σειρά, θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ στην ταινία “Φανταστικά Ζώα 3”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Μίκελσεν είναι η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη David Yates για τον ρόλο του “σκοτεινού μάγου” που ήταν ο “κακός” της δεύτερης ταινίας, “Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ”.

Μαντς Μίκελσεν κα Τζόνι Ντεπ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Χαινάν, 2018

Μαντς Μίκελσεν κα Τζόνι Ντεπ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Χαινάν, 2018

Ο ηθοποιός βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη και τους συντελεστές, φαίνεται όμως ότι είναι θέμα χρόνου να δεχτεί.

Στην πρώτη ταινία “Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται”, τον Γκρίντελβαλντ υποδυόταν ο Colin Farrell, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον ρόλο, λόγω των υποχρεώσεων του στην νέα ταινία Batman, όπου θα παίξει τον εμβληματικό villain “Πιγκουίνο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBatman: Αγνώριστος ο Κόλιν Φάρελ στο νέο τρέιλερ της ταινίας12.09.2018

Παράλληλα, ο Johnny Depp βρίσκεται στη μέση πολύχρονης δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χέρντ, η οποία τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία. Μετά από νέα δικαστική απόφαση που δεν ήταν ιδιαίτερα θετική για τον Depp (διαβάστε περισσότερα εδώ), ζητήθηκε από τον ηθοποιό να αποχωρήσει από τον ρόλο, σύμφωνα πάντα με επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Depp.

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε ήδη γυρίσει την πρώτη σκηνή του στην ταινία, ενώ το συμβόλαιο του κανονικά περιλάμβανε πέντε ταινίες με τα “Φανταστικά Ζώα”.

Έτσι, ο σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας αναγκάζεται να βρει ακόμα έναν αντικαταστάτη για τον ρόλο του Γκρίντελβαλντ, που ευτυχώς ως “μάγος” έχει την δυνατότητα να “αλλάζει μορφές”, γι’ αυτό και δεν θα φανεί τόσο περίεργη η αντικατάστασή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, ο Yates βρίσκεται σε μεγάλη πίεση να “κλείσει” νέο ηθοποιό, ώστε να μπορέσει η ταινία να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022, έχοντας ήδη αναβληθεί μία φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι αυτό το τέλος της καριέρας του Τζόνι Ντεπ;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b