MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Καννών: Πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά το σπουδαίο φεστιβάλ κινηματογράφου;

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών επιβεβαίωσε τις νέες ημερομηνίες της φετινής εκδήλωσης, που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Monopoli Team

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών επιβεβαίωσε τις νέες ημερομηνίες της φετινής εκδήλωσης, που είχε αναβληθεί για ακόμη μία φορά λόγω της πανδημίας.

Αρχικά, το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 22 Μαϊου. Καθώς όμως η Γαλλία είναι στα πρόθυρα ενός νέου lockdown λόγω του δεύτερου κύματος κορονοϊού που αντιμετωπίζει, οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ αποφάσισαν να μεταφέρουν το σπουδαίο γεγονός για Τρίτη 6 Ιουλίου μέχρι Σάββατο 17 Ιουλίου.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Λιονταριών, δηλαδή το φεστιβάλ μάρκετινγκ και επικοινωνίας των Καννών, που θα πραγματοποηθεί κανονικά στις 21-25 Ιουνίου.

Φαίνεται ότι οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Καννών κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν την ακύρωση του, όπως έγινε και το 2020, όταν το φεστιβάλ ακυρώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σύμφωνα με το Variety, αν το φεστιβάλ δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί ούτε τον Ιούλιο, τότε οι διοργανωτές σκέφτονται σοβαρά και τις τελευταίες μέρες του Αύγουστου ως plan B.

Βέβαια, ούτε αυτό το σενάριο είναι απολύτως ικανοποιητικό, αφού τότε οι Κάννες θα γίνουν πολύ κοντά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 1 μέχρι 11 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Μας λείπετε, Κάννες!”: 23 σκηνοθέτες θυμούνται τις αγαπημένες τους στιγμές από το Φεστιβάλ Καννών12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b