MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τάνια Ρόμπερτς: Ζωντανή τελικά η ηθοποιός, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση

Όλα δείχνουν ότι η είδηση του θανάτου της Τάνια Ρόμπερτς τελικά δεν ισχύει, αφού ο ατζέντης της απέσυρε τις προηγούμενες δηλώσεις του

Monopoli Team

Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ο ατζέντης της Τάνια Ρόμπερτς ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός δεν βρισκόταν πια εν ζωή. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η 65χρονη ηθοποιός είχε καταρρεύσει ξαφνικά όταν επέστρεφε στο σπίτι της μετά από βόλτα με τα σκυλιά της, την Παραμονή των Χριστουγέννων. Από εκείνη την ημέρα, βρισκόταν στο νοσοκομείο διασωληνωμένη, μέχρι που απεβίωσε την Κυριακή 3 Ιανουαρίου.

Η είδηση φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου, αφού η Ρόμπερτς αποτελεί cult είδωλο και σύμβολο του σεξ των 80s, ένα από τα πιο εμβληματικά κορίτσια του Τζέιμς Μποντ, αλλά και αγαπημένη πρωταγωνίστρια των σειρών “Sheena”,, “Οι Άγγελοι του Τσάρλι” και “That 70s Show”.

Όλα δείχνουν, όμως, ότι η είδηση του θανάτου της τελικά δεν ισχύει, αφού ο ατζέντης της, Mike Pingel, απέσυρε τις προηγούμενες δηλώσεις του, δηλώνοντας μάλιστα η Τάνια Ρόμπερτς είναι ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση.

Η λανθασμένη ανακοίνωση φαίνεται να ήταν αποτέλεσμα παρεξήγησης μεταξύ του Pingel και του συντρόφου της ηθοποιού, Lance O’Brien, ο οποίος νόμιζε ότι η 65χρονη Ρόμπερτς είχε πεθάνει στο νοσοκομείο.

Ο ατζέντης της ηθοποιού ανέφερε ότι περιμένει περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Τάνια Ρόμπερτς, προειδοποίησε όμως ότι “τα πράγματα δεν δείχνουν καλά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Άνιστον: Η ανάρτηση στο Instagram που δίχασε τους fans της12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b