MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Τζένιφερ Άνιστον: Η ανάρτηση στο Instagram που δίχασε τους fans της

Μία φωτογραφία με ένα χριστουγεννιάτικο, ξύλινο στολίδι με θέμα τον Covid-19, την οποία μοιράστηκε η ηθοποιός στο Instagram της πριν από λίγες ημέρες, ήταν αυτή που δίχασε τους followers της.

Monopoli Team

Σαρκαστική ή αναίσθητη η Τζένιφερ Άνιστον; Αυτή ήταν η συζήτηση που ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία τα Χριστούγεννα, με ένα ξύλινο στολίδι, το οποίο είχε χαραγμένη επάνω του τη φράση: «Η πρώτη μας πανδημία 2020».

Η Άνιστον δεν έγραψε κάποια συνοδευτική λεζάντα, ούτε ανέφερε εάν το στολίδι ήταν δικό της, ωστόσο ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν δίστασε να ασκήσει την «σκληρή» κριτική του στην σταρ, κατηγορώντας την ότι με αυτόν τον τρόπο προσβάλλει τους ανθρώπους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους εξαιτίας του Covid- 19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε ποιο έργο Τέχνης συνδεθήκατε το 2020;12.09.2018

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι την υπερασπίστηκαν λέγοντας πως το στολίδι αποτελεί απλώς ένα αναμνηστικό για το μέλλον, ενώ ορισμένοι επεσήμαναν ότι η ηθοποιός υπήρξε θερμή υποστηρικτής της μάσκας και των περιοριστικών μέτρων και ανέβασε τη φωτογραφία περισσότερο για να ευαισθητοποιήσει παρά για να προκαλέσει.

Η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει κάνει προς το παρόν δηλώσεις σχετικά με την «επίθεση» που δέχτηκε για την ανάρτησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDune: Νέες αντιδράσεις για την πρεμιέρα της ταινίας του Ντενί Βιλνέβ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b