MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 02-03/01

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 02-03/01.

Παιχνίδια Συνωμοσίας
Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 02/01, 20:00 “Art Week” στην ΕΡΤ2

Ποδαρικό στη Λένα Αρώνη και στο ΑRT WEEK για τη νέα χρονιά κάνει μία υπέροχη καλλιτεχνική μουσική παρέα! Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στιχουργός) και ο Θέμης Καραμουρατίδης (συνθέτης) υποδέχονται τη Λένα στο σπίτι της Νατάσσας και μιλάνε για όλα. Για τον καινούριο δίσκο τους «Η εποχή του θερισμού», για τη 15ετή σχέση και συνεργασία τους, για τη στάση τους απέναντι στην πανδημία, τις χριστουγεννιάτικες μνήμες τους από τα παιδικά τους χρόνια.
Μία παρέα γεμάτη αγάπη, ειλικρίνεια και ζεστασιά.

Σάββατο 02/01, 22:00 “Στα Τραγούδια λέμε Ναι” στην ΕΡΤ1

Σε αυτή τη ζεστή γιορτή πολλοί είναι οι φίλοι καλλιτέχνες που βάζουν τα δυνατά τους, αλλά και το κέφι τους για να πραγματοποιηθεί.
Μεγάλη έκπληξη η μοναδική Κατερίνα Στανίση με τη χαρακτηριστική φωνή και ερμηνεία της ξεσήκωσε, με τις λατρεμένες επιτυχίες της, τους παρευρισκόμενους και φυσικά, τους τηλεθεατές από όλο τον κόσμο. Η δημοσιογράφος και ανκοργούμαν Αντριάνα Παρασκευοπούλου εντυπωσιάζει και εκτός δελτίου ειδήσεων. Στο πάρτυ μας και ο Στέλιος Διονυσίου, πάντα κεφάτος και «δυνατός» στα γλέντια, έδωσε το δικό του στίγμα με την ερμηνεία του. Ακολούθησε η Αγνή Καλουμένου, σε μεγάλα κέφια!

Κυριακή 03/01, 20:00 “Συν Γυναιξί” στην ΕΡΤ2

Η Αγγελική Κοσμοπούλου, μετά την καριέρα της πρώτα στο χώρο της πολιτιστικής διαχείρισης κι έπειτα της επικοινωνίας, σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη, ως Εκτελεστική Διευθύντρια. Μιλά για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, για τη σχέση της με το περιβάλλον, την οικογένειά της, αλλά και τη θέση των γυναικών στον επιχειρηματικό κόσμο. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος τη συναντά, παρακολουθεί τη σχέση της με το γιο της, ενώ δεν παραλείπουν να αναφερθούν στην αγαπημένη της ασχολία: το τρέξιμο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 02/01, 21:00 “Η Αλίκη Στο Ναυτικό” στον ΑΝΤ1 Pin on CINEMA

Υπόθεση: Η Αλίκη και ο Κώστας γνωρίζονται ένα καλοκαίρι στον Πόρο όπου έχουν πάει εκδρομή, ο καθένας με την παρέα του. Ο ένας γοητεύεται από τον άλλο και συμφωνούν να ανταμώσουν ξανά αλλά το ραντεβού που δίνουν δεν πραγματοποιείται. Συναντιούνται και πάλι τυχαία στον ετήσιο χορό της Σχολής Δοκίμων, μιας κι ο Κώστας είναι δόκιμος αξιωματικός, ενώ η Αλίκη είναι κόρη του ναυάρχου και διοικητή της σχολής. Αυτή τη φορά, όμως, είναι αποφασισμένοι να μην ξαναχαθούν βλακωδώς και σκαρώνουν μια μεταμφίεση της Αλίκης σε ναύτη, ώστε να μπορέσει να ανεβεί στο πλοίο όπου υπηρετεί ο Κώστας για να τον συναντήσει. Στη συνέχεια, το πλοίο –πρόκειται για το αντιτορπιλικό Αετός– συμμετέχει σε μια μεγάλη εκπαιδευτική άσκηση, και η παρουσία του χαριτωμένου κοριτσιού πάνω σε αυτό γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόοπτες και όλως διασκεδαστικές καταστάσεις.

Σάββατο 02/01, 21:00 “Αυτό Που Θέλουν Οι Γυναίκες” στο OPEN TV Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες (2000) ⋆ Filmy.gr

Υπόθεση: Ο Nick Marshall  είναι ένας σωβινιστής, χωρισμένος, γοητευτικός διαφημιστής και πατέρας μιας έφηβης, που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να προαχθεί στη θέση του γενικού διευθυντή της διαφημιστικής εταιρίας, όπου εργάζεται. Θα χάσει όμως την προαγωγή και παράλληλα τον κόσμο κάτω από τα πόδια του, επειδή δεν φαίνεται να γνωρίζει “τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες”, που αποτελούν και το βασικό target group των διαφημίσεων. Τη θέση θα πάρει η Darcy McGuire, μια ικανότατη διαφημίστρια, υποσκελίζοντας τον Nick, που δεν βλέπει πλέον άλλη δυνατότητα, εκτός του να συνεργαστεί, προσπαθώντας να την υπονομεύσει. Δοκιμάζοντας διάφορα γυναικεία προϊόντα στο σπίτι, παθαίνει ηλεκτροπληξία και όταν συνέρχεται διαπιστώνει οτι μπορεί να ακούσει τι σκέφτονται οι γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω του. Το γεγονός του δίνει επιτέλους το πλεονέκτημα που του έλειπε.

Σάββατο 02/01, 22:00 “Το Χρονικό Της Νάρνια: Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν” στον ALPHA Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν μέσω online streaming

Υπόθεση: H ντουλάπα καταστράφηκε. H Λευκή Mάγισσα είναι νεκρή. O Ασλάν αγνοείται για περισσότερα από χίλια χρόνια! Όμως ο Πίτερ, η Σούζαν, ο Έντμουντ και η Λούσι Πέβενσι επιστρέφουν στη Nάρνια, για ν’ ανακαλύψουν έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο και ένα νέο φοβερό εχθρό που προελαύνει στα πεδία της μάχης, ενώ όλα τα υπέροχα πλάσματα της χώρας απειλούνται με αφανισμό. Αυτή τη φορά τα αδέλφια Πέβενσι μεταφέρονται μαγικά από τη Βρετανία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη Νάρνια, μέσα απ’ το τούνελ του σταθμού Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο.  Κατά την απουσία τους η Χρυσή Εποχή της χώρας έγινε παρελθόν: τα μαγικά πλάσματα και τα μυθικά όντα ακούγονται μονάχα στις ιστορίες των Τελμαρίνων, της ανθρώπινης φυλής που λυμαίνεται την περιοχή, με αρχηγό τον ανελέητο Λόρδο Μιράζ.

Κυριακή 03/01, 21:00 “Johnny English” στον ΑΝΤ1

Johnny English Strikes Again Review: A Harmless but Unfunny Bond Spoof | IndieWire

Υπόθεση: Όταν όλοι οι Βρετανοί πράκτορες σκοτώνονται σε τρομοκρατικό χτύπημα, αναλαμβάνει δράση ο Τζόνι Ίνγκλις, η ντροπή του τμήματος. Με τη βοήθεια ωστόσο μιας όμορφης συναδέλφου και του πιστού βοηθού του, αποπειράται να ξεσκεπάσει τα σχέδια ενός μεγαλομανούς επιχειρηματία, ο οποίος εποφθαλμιά το θρόνο της Αγγλίας. Σάτιρα των ταινιών του Τζέιμς Μποντ με αρκετές κωμικές στιγμές, κάτω όμως των αρχικών προσδοκιών μας.

Κυριακή 03/01, 21:00 “Ο Σπαγγοραμένος” στο STAR Κλασσικό Ελληνικό Σινεμά :: Ο Σπαγγοραμένος | Ταινίες Ελληνικού Κινηματογράφου Classic Greek Cinema

Υπόθεση: Ένας τσιγκούνης οικογενειάρχης παρασύρεται ένα βράδυ από τον συνεργάτη του και γλεντούν στα μπουζούκια, με συντροφιά δύο φίλες του δεύτερου. Όμως, η μια από αυτές θα αποδειχθεί πως είναι εξαδέρφη της γυναίκας του σπαγκοραμμένου. Όταν θα αποκαλύψει στη γυναίκα του τη σπατάλη που έκανε ο άντρας της, η δεύτερη θα αλλάξει τη συμπεριφορά της απέναντί του, απαιτώντας χρήματα και πολυτελή ζωή.

Κυριακή 03/01, 21:00 “Παιχνίδια Συνωμοσίας” στο OPEN TV Παιχνίδια Συνωμοσίας | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία

Υπόθεση: Η θέση της Βάλερι Πλέιμ, ως πράκτορα της CIA, αποκαλύπτεται από αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, που με αυτό τον τρόπο επιδιώκουν να δυσφημήσουν τον διπλωμάτη σύζυγό της, Τζόσεφ Γουίλσον. Το ατόπημά του; Σε ένα άρθρο των “New York Times”, ο Γουίλσον είχε γράψει ότι η κυβέρνηση του Μπους χειρίστηκε επιδέξια τη χρήση των όπλων μαζικής καταστροφής, προκειμένου να δικαιολογήσει την εισβολή στο Ιράκ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 02/01, 22:00 “El Greco: Προσωπογραφίες” στο COSMOTE TV HISTORY

photo_name

Ένα αφιέρωμα που ‘φωτίζει’ την αισθητική ιδιαιτερότητα και το μοναδικό ύφος του Θεοτοκόπουλου. Μία ‘περιήγηση’ στη δημιουργική και πνευματική εξέλιξη του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου, που έφερε το Βυζάντιο στην καρδιά της Δύσης.

Κυριακή 03/01, 21:40 “Αντίο, Όνειρά μου” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, ένα ‘πρωτάκι’ φεύγει για την πρώτη μέρα στο μονοθέσιο σχολείο κρατώντας σφιχτά το χέρι του παππού του. Τα μαθήματα αρχίζουν, ο μικρός όμως δεν λέει να αφήσει τον παππού.

Κυριακή 03/01, 22:00 “Θεϊκή Κρήτη” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Η μυθολογία, η ιστορία, ο πολιτισμός και το φυσικό κάλλος της Κρήτης αναδεικνύονται έντεχνα και με προσιτό τρόπο, μέσα από τη ματιά ενός Άγγλου επισκέπτη που αναζητά ένα σπάνιο βότανο. Στο ρόλο του ‘επισκέπτη’, ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b