MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: 37 προτάσεις με ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες για σήμερα 28 Δεκεμβρίου

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να δείτε διαδικτυακά σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2020.

Online
Ο Κωστής Μαραβέγιας live streaming από το ΚΠΙΣΝ
Αριστούλα Ζαχαρίου

Θέατρο

«Πυραμίδες» – Θέατρο Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης θα διαθέσει online, έως τις 7 Ιανουαρίου 2021, το web έργο του Ανδρέα Φλουράκη, «Πυραμίδες». «Οι Πυραμίδες είναι μικρές ιστορίες ζωής και θανάτου» σημειώνει ο Ανδρέας Φλουράκης. «Απαρτίζονται από μονολόγους ίδιας διάθεσης που γράφτηκαν κατ’ εξοχήν στους μήνες του εγκλεισμού. Τις ονόμασα έτσι γιατί η πυραμίδα είναι και ένα ταφικό σύμβολο που σχετίζεται άμεσα με τη μεταθανάτια ζωή, καθώς το  σχήμα της συμβολίζει μια σκάλα προς τον ουρανό. Οι χαρακτήρες του έργου είναι κι αυτοί μουδιασμένοι από την εποχή μας, μια εποχή για γερά νεύρα, που τους αποσυντονίζει, τους βγάζει από τον άξονά τους και συχνά τους οδηγεί σε δράσεις απόλυτες και ακραία λυτρωτικές.». Παίζουν: Ντάνη Γιαννακοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Λένα Κιτσοπούλου, Ιωάννα Μαυρέα, Μανώλης Μαυροματάκης, Φαίη Ξυλά, Δημήτρης Πασσάς, Μιχάλης Σαράντης, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νίκος Χατζόπουλος.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμες όλο το 24ώρο
Εισιτήριο: 7€
Αγοράστε εισιτήριο και δείτε την παράσταση εδώ.

«Καλή Βρανοχρονιά» – Live streaming comedy show της Κατερίνας Βρανά

Η Κατερίνα Βρανά μας εύχεται και μας παρουσιάζει, διαδικτυακά, από τις 28 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, μια «Καλή Βρανοχρονιά» – το ολοκαίνουριο, new year’s special comedy show της, που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτές τις γιορτές. Η παράσταση θα μεταδοθεί μέσω live streaming τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00, ενώ θα είναι διαθέσιμη-βιντεοσκοπημένη, για online streaming προβολές έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία κωμικός του κόσμου, μαζί με τις λαμπερές καλεσμένες της θα μας περιμένει για ν’ αποχαιρετήσουμε το 2020 κι ό,τι μας έφερε αυτό και να καλωσορίσουμε το 2021, την επίσημη ενηλικίωση του 21ου αιώνα. Με κέφι, μπρίο, αισιοδοξία και μελομακάρονα. Τα κατεξοχήν αγαπημένα πράγματα, δηλαδή, της Κατερίνας Βρανά.

Δευτέρα 28/12 | 22:00
Εισιτήριο: 10€
Για αγορά εισιτηρίου και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

«Απολυμένη» του Αντώνη Τσιπιανίτη

Η Erofili Productions παρουσιάζει την Κατερίνα Διδασκάλου στο αστείο και ταυτόχρονα σοβαρό έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Απολυμένη». Η παράσταση θα μεταδοθεί, από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, σε online streaming (full) HD (High Definition), σε τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, του έμπειρου και γνωστού από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του Κώστα Κιμούλη. Η Μαριέτα εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό. Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Πλούσιοι και διάσημοι κάνουν το παν για να δημοσιεύσει φωτογραφία τους. Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι, ταξίδια. Και μια μέρα.. ξαφνικά απολύεται…

Δευτέρα 28/12 | 20:00
Εισιτήριο: 8€ | Αγορά εισιτηρίου εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

«Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη

Η παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», βασισμένη στο κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς και σε σκηνοθεσία – διασκευή Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, είναι διαθέσιμη για on demand online προβολή, έως τις 17 Ιανουαρίου 2021, μέσω της πλατφόρμας inplayer.com/apriori/. Ο πλούσιος και τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ , ο οποίος μισεί κυριολεκτικά τα Χριστούγεννα, βιώνει μέσα σε μία μόνο νύχτα, μία αποκάλυψη τρομαχτική, μα συνάμα τόσο λυτρωτική. Παίζουν: Θανάσης Κουρλαμπάς, Ορέστης Τρίκας, Κωνσταντίνος Μπάζας, Νίκος Βατικιώτης, Κατερίνα Νικολοπούλου, Αλεξία Στολιδάκη κ.α. Οδηγίες για την παρακολούθηση της παράστασης εδώ.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Τιμή εισιτηρίου: 9€ | Αγορά εισιτηρίου εδώ.
Δείτε την παράσταση εδώ.

«Το Πάτωμα» – Radio Play Theater

Η παράσταση θεάτρου ραδιοφώνου, «Το Πάτωμα», σε κείμενο Ζέτης Φίτσιου και σκηνοθεσία Ανδρέα Φλουράκη, είναι διαθέσιμη, online, από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, μέσω της ιστοσελίδας iroes.art . Σ’ ένα δυστοπικό περιβάλλον, δύο άνδρες «συναντιούνται», όμως δεν μπορούν να ιδωθούν. Ο ένας περπατά στην επιφάνεια του πατώματος, ενώ ο άλλος βρίσκεται από κάτω, καθώς το πάτωμα τον έχει καταπιεί. Ο «κάτω» ζητά από τον «πάνω» να τον βοηθήσει για να βγει. Είναι όμως ο άνδρας της επιφάνειας διατεθειμένος να προσφέρει τη βοήθειά του στον παγιδευμένο άνδρα; Παίζουν: Πάνος Βλάχος, Πέτρος Λαγούτης.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Ακούστε την παράσταση εδώ.

«Ο Τζόνι πήρε το όπλο του»: Μονόλογος με τον Τάσο Ιορδανίδη

Η παράσταση «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» του Ντάλτον Τράμπο, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα, θα προβληθεί διαδικτυακά, από τις 17 έως τις 28 Δεκεμβρίου 2020, μέσω viva.gr. Στον ρόλο του Τζο, ο Τάσος Ιορδανίδης . Ο Τζο είναι ο απλός ανώνυμος στρατιώτης που χάνει τα μέλη του, αλλά εξακολουθεί να αναπνέει, να σκέφτεται και να αγαπά όπως πριν. Οδηγίες για την παρακολούθηση της παράστασης εδώ.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Εισιτήριο: 5€ | Αγορά εισιτηρίου εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

«Ο Μέγας Ιεροεξεταστής» – Δημήτρης Βερύκιος

Η παράσταση «Ο Μέγας Ιεροεξεταστής» ανεβαίνει στην σκηνή του eStage.gr, από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:30. Ο Δημήτρης Βερύκιος σκηνοθετεί και ερμηνεύει τον μονόλογο «Ο Μέγας Ιεροεξεταστής», από το ομώνυμο κεφάλαιο του κορυφαίου έργου «Αδελφοί Καραμάζοφ» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, συνεχίζοντας να εμπνέεται από το πνεύμα του μεγάλου συγγραφέα και διανοητή. Η υπόθεση του έργου αναφέρεται στην σκοτεινή περίοδο της Ιεράς Εξέτασης, που στην κορύφωση της ο Μέγας Ιεροεξεταστής συλλαμβάνει και ανακρίνει τον επανελθόντα στη Γη, Ιησού Χριστό, λίγο πριν τον ρίξει στην πυρά. Έτσι αρχίζει η σκοτεινή, άπνοη, αγωνιώδης νύχτα της Σεβίλλης.. Ο αέρας μυρίζει δάφνη και λεμονιά… Μια μνημειώδης σύγκρουση ανάμεσα στο Καλό και το Κακό.

Δευτέρα 28/12
Εισιτήριο: 10€, 12€ και 15€
Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Διαθέσιμες επιλογές από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (δωρεάν):

«Γραμμή του Ορίζοντος: Μεταμφιέσεις»

Μια σειρά έργων του Theros Theatre Ensemble από όλο το φάσμα των τεχνών, με τίτλο «Μεταμφιέσεις», βασισμένη στο έργο «η Γραμμή του Ορίζοντος» του Χρήστου Βακαλόπουλου, θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά από την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, στον ιστότοπο www.grammiorizontos.com. Στον κύκλο ραδιοφωνικών εκπομπών, κάθε εβδομάδα, ένας καινούριος καλεσμένος παραλαμβάνει τη «γραμμή του ορίζοντος» και παραδίδει ένα επεισόδιο μίας ώρας· μια δική του εκδοχή «της γραμμής». Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο πρώτο επεισόδιο η Ηλέκτρα Ελληνικιώτη εγκαινιάζει τον κύκλο των ραδιοφωνικών εκπομπών, με ένα επεισόδιο-καλωσόρισμα.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Εισιτήριο: 3€ | Αγοράστε εισιτήρια εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Radio Plays – Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Τα Radio Plays του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζονται online, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου με το διήγημα του Βασίλη Δανέλλη «Καλωσόρισες στην κόλαση, γλυκιά μου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά. Οι ηθοποιοί Στέλλα Βογιατζάκη, Πολύδωρος Βογιατζής, Aκύλλας Καραζήσης, Δημήτρης Μπίτος, Άλκηστη Πουλοπούλου, Άντα Πουράνη και Χάρης Φραγκούλης μας μεταφέρουν με τις φωνές τους στη σκοτεινή και αγωνιώδη ατμόσφαιρα του διηγήματος. Η ακαταμάχητη Αλεξάνδρα, που εργάζεται στην υποδοχή του μαγαζιού, ακροβατεί ανάμεσα στο φλερτ του επιχειρηματία Δημήτρη Σίμογλου και του συνεσταλμένου νεαρού Μάριου. Και οι δύο τη διεκδικούν και συγκρούονται για να την κατακτήσουν. Μόνο αφού η Αλεξάνδρα υποκύψει στο φλερτ του Σίμογλου, αποκαλύπτονται και τα πραγματικά της κίνητρα. Η συμπαθής, κατά τα άλλα, ηρωίδα δεν είναι παρά μια συστηματική και αδίστακτη εκβιάστρια. Πολύ γρήγορα, όμως, φαίνεται πως έχει υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις της και οδηγείται σε μια παγίδα.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Δωρεάν
Ακούστε την παράσταση εδώ.

Άλλες ελληνικές παραστάσεις
  • Το 2ο solo show του Stand-Up Comedian Λάμπρου Φισφή, «Δές το Θετικό», συνεχίζει τον κύκλο του στο διαδίκτυο με on demand προβολές, έως τις 3 Ιανουαρίου 2021, μέσω viva.gr.
  • Ολόκληρη η stand up comedy παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα, «Κακός Παράδεισος» διαθέσιμη on demand, για διαδικτυακή παρακολούθηση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του stand-up comedian. Οδηγίες για το πως να παρακολουθήσετε την παράσταση δείτε εδώ.
  • Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κούν διαθέτει, σε podcast, το audio έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου, «Αυτοί που Κοιτούν» , με τους Θανάση Δόβρη, Μιχάλη Πανάδη, Σωτήρη Τσακομίδη και Νίκο Στεργιώτη (δωρεάν).
  • Παράλληλα, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαθέτει, για δωρεάν ψηφιακή παρακολούθηση, την παράσταση «Τα Βραβεία μου». Θεατρική μεταφορά του έργου του Αυστριακού Τόμας Μπέρνχαρντ, σε σκηνοθετική επιμέλεια Έκτορα Λυγίζου

Δευτέρα 28/12

«Peter Pan» – Audioplay

Ο Κένεθ Μπράνα, η Ολίβια Κόλμαν, ο Μπέρτι Κάρβελ, η Sharon D. Clarke, η Τζοάνα Ρίντινγκ, ο Τζέισον Φλέμινγκ κ.α. δανείζουν τις φωνές τους, τα φετινά Χριστούγεννα, σε μια νέα, μοναδική ηχητική διασκευή του «Πίτερ Πάν» του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι από τον Άγγλο δραματουργό Σον Μακένα και μας μεταφέρουν στην Χώρα του Ποτέ. Το ηχητικό έργο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 24 Δεκεμβρίου 2020, θα περιλαμβάνει 4 μέρη μισής ώρας το καθένα. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για τη στήριξη του Great Ormond Street Children’s Hospital. Δίπλα στους επαγγελματίες ερμηνευτές συμμετέχουν μέλη του GOSH Young People’s Forum, συμπεριλαμβανόμενων πρώην και νυν ασθενών.

Δευτέρα 28/12
Γλώσσα Αγγλικά
Εισιτήριο: 3£
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

«Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός» – Curve Theatre

Το Curve Theatre του Λονδίνου διαθέτει, για δωρεάν διαδικτυακή παρακολούθηση, την παράσταση «Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ, σε σκηνοθεσία Nikolai Foster. Ο εργένης Jack Worthing και ο φίλος του Algernon Moncrieff ελπίζουν να παντρευτούν τις πιο περιζήτητες δεσποινίδες, την Gwendolen Fairfax και την Cecily Cardew. Όμως το κόρτε των δύο αντρών δεν είναι και τόσο ειλικρινή. Διπλές ταυτότητες, πολυάριθμες εχθρικές συναντήσεις με την τρομερή Lady Bracknell και όλοι μπλέκονται σε έναν ιστό παρεξηγήσεων με ξεκαρδιστικές συνέπειες.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕυρυδίκη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου σε live streaming από το Θέατρο Πορεία12.09.2018

Παιδικό Θέατρο

Χριστούγεννα στο Μέγαρο με τα αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν

Αυτές τις γιορτές το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στις οθόνες σας, με την απόλυτη γιορτινή παράσταση και ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών. Η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Νίκος Κουρής, η Λένα Παπαληγούρα και ο Γιώργος Νανούρης ζωντανεύουν, υπό τους ήχους της κλασικής μουσικής από την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, τα πιο αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αποκλειστικά για δύο παραστάσεις σε online streaming από την Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης». 26, 27 & 28 Δεκεμβρίου, με διαθέσιμη προβολή από τις 12 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Δευτέρα 28/12
Από τις 12:00 έως τις 22:00
Εισιτήρια: 8€ | Αγοράστε εισιτήρια εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

«Ο Σέρλοκ Χολμς και ο κλέφτης των Χριστουγέννων» – ΚΠΙΣΝ

Και αυτή τη χρονιά οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες επιστρέφουν στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με μια γιορτινή ιστορία μυστηρίου: «Ο Σέρλοκ Χολμς και ο κλέφτης των Χριστουγέννων». Μια παράσταση εμπνευσμένη από τον ήρωα του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, για όλη την οικογένεια, η οποία θα μεταδοθεί μέσω live streaming, από τις 23 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 5 Ιανουαρίου 2021. Ο διάσημος μας καλεί να τον ακολουθήσουμε στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο. Μέσα στο χαρούμενο βουητό της πόλης και ενώ όλοι ανταλλάσσουν δώρα, ο Σέρλοκ Χολμς νοιάζεται μόνο για ένα πράγμα: για την υπόθεση του κλέφτη των Χριστουγέννων. Ψάχνει το γαλάζιο πετράδι, κυνηγάει τη μυστηριώδη γαλοπούλα και, κάτω από τις χιονισμένες στέγες, ανακαλύπτει στοιχεία που θα τον οδηγήσουν όλο και πιο κοντά… όχι μόνο στη λύση του μυστηρίου αλλά και στο νόημα των Χριστουγέννων.

Δευτέρα 28/12 | 18:00
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

«Η κυρία Βλεφαρίδου και το πορτραίτο του Άγιου Βασίλη» – ΚΠΙΣΝ

«Η κυρία Βλεφαρίδου και το πορτραίτο του Άγιου Βασίλη», μια pocket size, δωρεάν διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη παράσταση από το Vlefaro Live Cinema, θα παρουσιαστεί live streaming, από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 έως την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, στις 17;30, μέσω της σελίδας snfcc.org/MrsVlefaridouSantaClaus , της σελίδας του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube. Σκηνοθεσία, σκηνογραφία: Θάνος Κοσμίδης-Αγγελική Μπόζου. Κείμενο, μουσική, πλήκτρα, γιουκαλίλι, Ξωτικό Ρίζι-Μίζι: Θάνος Κοσμίδης. Κατασκευές, live ζωγραφική, Δεσποινίς Σου / κα Βλεφαρίδου: Αγγελική Μπόζου.

Δευτέρα 28/12 | 17:30
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

«Ο Θησέας και ο Μινώταυρος» – Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη

Η παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη «Ο Θησέας και ο Μινώταυρος» θα είναι διαθέσιμη, έως τις 10 Ιανουαρίου 2021, για on demand online παρακολούθηση. Μέσα απ’ αυτή την παράσταση, τα παιδιά αλλά και το ευρύ κοινό, θα παρακολουθήσουν την πορεία του δημοφιλή ήρωα της ελληνική μυθολογίας. Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, παίρνει κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών και ξεκινάει από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει. Μια παράσταση με τη συνοδεία κρητικής λύρας, μαντινάδων, χορού και παραδοσιακών τραγουδιών της Κρήτης. Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Γεωργάκη, Μάϊρα Γεωργάρου, Άρης Δελαγραμμάτικας, Χριστίνα Κουλουμπή, Μανώλης Κλωνάρης, Γιώργος Μπανταδάκης, Στέλιος Νίνης, Σωτήρης Σουριανός και Βασίλης Τσιγκριστάρης.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Εισιτήριο: 6€
Αγοράστε τα εισιτήρια σας εδώ.

«Ο Ραφτάκος των Λέξεων» – Ομάδα «Μικρός Νότος»

Από τις 19/12/2020 έως και τις 10/1/2021 μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη διαδραστική παράσταση «O Ραφτάκος των λέξεων», μέσα από την πλατφόρμα της ticketservices, επιλέγοντας το πακέτο που τους ταιριάζει. Με νέες ιδέες κι ένα ενεργό πλαίσιο επικοινωνίας τύπου chat, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί ένα πρωτότυπο πλαίσιο διαλόγου για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, διατηρώντας ενεργό έναν δίαυλο επικοινωνίας και διαδραστικότητας. «Ο Ραφτάκος των λέξεων», ένα σύγχρονο παραμύθι, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, εμπνευσμένο από το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος. Με ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα. Ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Δημήτρης Γιαννής, Aγγελική Παναγιωτοπούλου.

Δευτέρα 28/12| Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Εισιτήριο: 11€, 22€, 26-38€ | Αγορά Εισιτηρίου εδώ.
Για να δείτε την παράσταση και για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

«Ο Ψαροτρομάρας» – Κουκλοθέατρο Κρήτης

Η παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας» της Φρόσως Χατόγλου από το Κουκλοθέατρο Κρήτης θα είναι διαθέσιμη, έως τις 13 Ιανουαρίου 2021, για on demand online παρακολούθηση. Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας! Ετοιμάζεται να χτίσει το νέο του παλάτι, διώχνοντας τα ψαράκια από τα σπίτια τους! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους τη Γοργόνα να σταματήσουν τα σχέδιά του και να τον… ψαρέψουν;» Μια συναρπαστική κουκλοθεατρική παράσταση, με την τεχνική του μαύρου θεάτρου.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Εισιτήριο 6€
Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛουίζ Μπουρζουά: Ανατρέποντας την Τέχνη του 20ου αιώνα12.09.2018

Μουσικό Θέατρο

«Φάλσταφ» – Μητροπολιιτική Όπερα της Νέας Υόρκης

Η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης συνεχίζει τις δωρεάν διαδικτυακές προβολές σημαντικών παραγωγών της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Σειρά έχει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, η όπερα του Τζουζέπε Βέρντι, «Φάλσταφ». Μια παραγωγή του 2013, σε μουσική διεύθυνση James Levine, σε σκηνοθεσία Robert Carsen. Ο Ambrogio Maestri ως Falstaff, ηγείται ενός εξαιρετικού καστ ανερχόμενων και καταξιωμένων ερμηνευτών, συμπεριλαμβανομένων των Angela Meade (Alice), Stephanie Blythe (Mistress Quickly), Franco Vasallo (Ford), και Jennifer Johnson Cano (Meg). Η Lisette Oropesa και ο Paolo Fanale ενσαρκώνουν τους ερωτευμένους νέους Nannetta και Fenton.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμη από 02:30 π.μ έως 01:30 π.μ (της επόμενης μέρας)
Δωρεάν
Παρακολουθήστε την παράσταση εδώ.

«Hetty Feather» – The show must go on

Το επίσημο κανάλι του Andrew Lloyd Webber στου youtube, «The Show Must Go On», συνεχίζει να προσφέρει, για δωρεάν online παρακολούθηση, μερικά από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών. Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, στις 16:00 (ώρα Ελλάδος), σειρά έχει το υποψήφιο για βραβείο Olivier μιούζικαλ των Benji Bower και Emma Reeves, «Hetty Feather», σε σκηνοθεσία Sally Cookson. Βασσισμένο στο ομότιτλο best seller της Jacqueline Wilson, αυτό το μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, αφορά την ιστορία ενός νεαρού ορφανού κοριτσιού με γενναιότητα και φαντασία, το οποίο ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης του πραγματικού της σπιτιού.

Δευτέρα 28/12 | 16:00
Δαιθέσιμο για 48 ώρες μετά την πρώτη προβολή.

Δωρεάν
Δείτε την παράστααση εδώ.

«Ο Μαγικός Αυλός» – Κρατική Όπερα της Βιέννης

H Κρατική Όπερα της Βιέννης, στο πλαίσιο των διαδικτυακών προβολών δημοφιλών παραγωγών της, παρουσιάζει, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00 (ώρα Ελλάδος), την όπερτα «Ο Μαγικός Αυλός» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Ο νεαρός πρίγκιπας Tamino ξεκινάει μαζί με τον Papageno ένα ταξίδι διάσωσης της νεαρής Pamina, κόρης της Βασίλισσας της Νύχτας, από τον Sarastro. Για βοήθεια στην αποστολή τους, στον Tamino δίνεται ένας μαγικός αυλός που μετατρέπει τη λύπη σε χαρά. Μια παραγωγή του 2017, σε μουσική διεύθυνση Adam Fischer και σκηνοθεσία Moshe Leiser – Patrice Caurier.

Δευτέρα 28/12 | 21:00 (ώρα Ελλάδος)
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

Βασιλική Όπερα του Λονδίνου

Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, στο πλαίσιο των διαδικτυακών – εορταστικών αναμεταδόσεων της προσφέρει, για δωρεάν διαδικτυακή παρακολούθηση μέσα από το επίσημο κανάλι της στο youtube την όπερα «Ο Μαγικός Αυλός» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από τις 25 Δεκεμβρίου 2020, στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) έως τις 6 Ιανουαρίου 2021. Επιπλέον, την ίδια περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν την παράσταση μπαλέτου «Δον Κιχώτης», βασισμένη στο ομότιτλο αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, σε χορογραφία Μαριύς Πετιπά και μουσική Λούντβιχ Μίνκους.

Δευτέρα 28/12
18:00 («Ο Μαγικός Αυλός») | 21:00 («Δον Κιχώτης»)
Δωρεάν
Δείτε τις παραστάσεις εδώ.

«Μαντάμα Μπαττερφλάι» – Εθνική Λυρική Σκηνή Online

Από της 25 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμη, στη νέα online τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η όπερα «Μαντάμα Μπαττερφλάι» του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα και μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, στον ρόλο της γκέισας Τσο-Τσο-Σαν, η οποία ζει έναν μοιραίο έρωτα με τον Αμερικανό υποπλοίαρχο Πίνκερτον, βρίσκεται η σπαρακτική Ερμονέλα Γιάχο.

Δευτέρα 28/12
Εισιτήριο 10€ | Κλείστε εισιτήριο εδώ.
Παρακολουθήστε την παράσταση εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10…ολόφρεσκα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μάς βάζουν στο κλίμα των γιορτών12.09.2018

Χορός

«Nutcracker Delights» – English National Ballet Online

Το English National Ballet προσφέρει για τους θεατές, ως χριστουγεννιάτικο δώρο, την παράσταση «Nutcracker Delights», διαθέσιμη, για δωρεάν online παρακολούθηση, έως τις 23 Ιανουαρίου 2021. Ο θίασος από την ίδρυσή του προσφέρει κάθε χρόνο μια διαφορετική εκδοχή του «Καρυοθραύστη». Η φετινή-εορταστική παράσταση (2020) περιλαμβάνει μια συλλογή από αγαπημένα τμήματα της χορογραφίας του Wayne Eagling, όλα συνδευόμενα από τη μεγαλειώδη μουσική του Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, σε ολοκαίνουρια ενορχήστρωση από τον Gavin Sutherland. Παίζουν: Natascha Mair, Erina Takahashi, Joseph Caley, Aitor Arrieta.

Δευτέρα 28/12 | Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

Η Λίμνη των Κύκνων» – Russian Ballet Theater

Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών,  «Η Λίμνη των Κύκνων» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ανεβαίνει σε Hi definition πολυκάμερη μαγνητοσκόπηση από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το φημισμένο The Moscow Ballet – Russian Ballet Theater, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας. Την παράσταση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε online, μέσω της πλατφόρμας viva.gr σε on demand προβολές, από τις 19 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Εισιτήρια: 10€
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών12.09.2018

Μουσική

Κωστής Μαραβέγιας – ΚΠΙΣΝ Online

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 20:30, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει, στο πλαίσιο του εορταστικού του προγράμματος, τον Κωστή Μαραβέγια σε μια συναυλία μέσω live streaming. Ο δημοφιλής συνθέτης, τραγουδοποιός και πολυοργανίστας ανεβαίνει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος με μια δυναμική μουσική παράσταση γεμάτη θετική ενέργεια, φαντασία και αγάπη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δευτέρα 28/12 | 20:30
Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

«Flying Root» – Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των διαδικτυακών εορταστικών εκδηλώσεών του, παρουσιάζει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00, τη συναυλία του μουσικού σχήματος Flying Root, «So this is Christmas». Μια μουσική εκδήλωση σε χριστουγεννιάτικο ύφος με τζαζ ηχοχρώματα. Το σχήμα φτιάχτηκε μέσα στο 2020 με αφορμή τη συμμετοχή του στο International jazz festival «Jazz in Albania» στα Τίρανα, από την Ελιόνα Σινιάρη και τον Λάκη Τζήμκα. Η ιδέα είναι μουσικές από την τεράστια πηγή των παραδόσεων του κόσμου, με μια νέα ματιά και έναν προσωπικό τρόπο έκφρασης. Συμμετέχουν: Ελιόνα Σινιάρη – Φωνή, Χάρης Καπετανάκης – Σαξόφωνο, Όλεγκ Τσαλιι –  Πιάνο, Λάκης Τζήμκας, Κοντραμπάσο και Γιώργος Κλουντζός – Τύμπανα.

Δευτέρα 28/12 | 21:00
Δωρεάν
Δείτε τη συνυαλία εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε μουσικοί παραγωγοί ξεχωρίζουν πέντε άλμπουμ για το 202012.09.2018

Σινεμά

Χριστουγεννιάτικες online προβολές της Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου Online

Η Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου παρουσιάζει σε διαδικτυακές προβολές τέσσερις ποιοτικές χριστουγεννιάτικες κινηματογραφικές ταινίες για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα. Οι ταινίες είναι διαθέσιμες στην ψηφιακή πλατφόρμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας με μειωμένο εισιτήριο 3,5 ευρώ. Οι ταινίες: «Μια ιστορία για τον Άη Βασίλη»,  «Το αλογάκι της Γουίνκι», «Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα» και «Χριστούγεννα της Λουτσία».

Δευτέρα 28/12
Ενοικίαση: 3.50€
Δείτε τις ταινίες εδώ.

Ταινιοθήκη της Ελλάδος: Εορταστικό πρόγραμμα με online streaming ποροβλές Online

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, συνεχίζει τις επιτυχημένες προβολές  της στην πλατφόρμα online.tainiothiki.gr, και προτείνει για τις γιορτές ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. Οι θεατές, από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, και με εισιτήριο 3 ευρώ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν online δύο αφιερώματα: Επιλογές από τους θησαυρούς της Ταινιοθήκης: τους «Απάχηδες των Αθηνών» (1930) και, μαζί, ως δώρο, τις «Περιπέτειες του Βιλλάρ». Και οι δύο αυτές ταινίες θα είναι διαθέσιμες για όλους χωρίς geo-blocking. Σινεφίλ επιλογές από το σύγχρονο κινηματογράφο:  έξι ξεχωριστές κινηματογραφικές δημιουργίες, σε συνεργασία με την Weirdwave. Πρόκειται για ταινίες μυθοπλασίας από το 1978 έως το 2017, που ξεχωρίζουν θεματικά και αισθητικά, μας έρχονται από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ (Κάνες, Βενετία, Βερολίνο, Τορόντο, Λοκάρνο) και κάποιες έχουν σημαντικές διακρίσεις στις αποσκευές τους όπως όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Δείτε τις ταινίες αναλυτικά εδώ.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμο όλο το 24ώρο

Εισιτήριο: 3€
Για αγορά εισιτηρίου και προβολή ταινιών δείτε εδώ.

Νύχτες Πρεμιέρας: Δωρεάν online προβολές επτά ταινιών μικρού μήκους Online

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σάς προσκαλεί σε μια εορταστική κινηματογραφική βόλτα στην Αθήνα με την online προβολή των επτά ταινιών μικρού μήκους που είχαν αναδειχθεί από το Athens Film Lab, από την ασφάλεια του σπιτιού σας, 21-31 Δεκεμβρίου 2020, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Φεστιβάλ (online.aiff.gr). Οι καθιερωμένοι/-ες πλέον δημιουργοί Ζακλίν Λέντζου, Ευθύμης Kosemund Σανίδης, Νίκος Πάστρας, Νατάσσα Ξύδη, Σύνη Παππά, Αριστοτέλης Μαραγκός και Ορφέας Περετζής μάς χαρίζουν την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά τους πάνω στην Αθήνα και μαζί μια ευκαιρία να δούμε την πόλη μέσα από τη νέα μας -προσωρινή- πραγματικότητα της καραντίνας και να την αγαπήσουμε ξανά.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμες έως 31 Δεκεμβρίου 2020

Δωρεάν
Δείτε τις ταινίες εδώ.

Φεστιβάλ

3ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Online

Το 3ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τίτλο «Η μουσική του λόγου», έρχεται από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2021, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθούν, online, πέντε ταινίες μικρού μήκους που συνδυάζουν την τέχνη της εικόνας με τη δύναμη της μουσικής και του αφηγηματικού λόγου μέσα από νέες αναγνώσεις μουσικών έργων. Οι προβολές θα πραγματοποιούνται από το nationalopera.gr, και μέσω των σελίδων της ΕΛΣ σε Facebook και YouTube, καθώς και από τον ιστότοπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού digitalculture.gov.gr. Την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:30, πρεμιέρα για την «Προσευχή πάνω σε ένα νανούρισμα» του Ταρκουίνιο Μέρουλα, σε σκηνοθεσία Ηλία Μαδούρου.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμη έως 23/1/2021

Δωρεάν
Δείτε την ταινία εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTV5Mondeplus: H παγκόσμια γαλλόφωνη πλατφόρμα από το TV5MONDE12.09.2018

Εκθέσεις

Ψηφιακό Μουσείο Ακρόπολης Online

Το πρόγραμμα «Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου Ακρόπολης» που μόλις ολοκληρώθηκε, αναδεικνύει τις πολύπλευρες πτυχές των εκθεμάτων του, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους μουσειακούς του χώρους και στο διαδίκτυο και δημιουργεί έναν νέο, συναρπαστικό κόσμο για μικρούς και μεγάλους. Ο νέος ιστοχώρος www.theacropolismuseum.gr παρουσιάζει το Μουσείο και τους εκθεσιακούς του χώρους, δίνει πληροφορίες για την επίσκεψη, τις περιοδικές εκθέσεις, τις δράσεις, τις εκδηλώσεις, τις σχολικές και οικογενειακές δραστηριότητες, την έρευνα, τη συντήρηση, τις νέες τεχνολογίες. Παράλληλα παρουσιάζει το σύνολο των εκθεμάτων του καθιστώντας τα προσβάσιμα στην παγκόσμια κοινότητα. Για τους μικρούς φίλους του Μουσείου δημιουργήθηκε μία ειδική ιστοσελίδα, το www.acropolismuseumkids.gr, η οποία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και τα προσκαλεί να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου διασκεδάζοντας. Ευφάνταστα παιχνίδια, ευχάριστα βίντεο και μία σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες τα παρακινούν να σκεφτούν, να ανακαλύψουν, να παίξουν, να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν.

Δευτέρα 28/12
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

«Το βλέμμα μου και η πόλη» – Αιμιλία Μπουρίτη και Καλλιτεχνική πλατφόρμα Συν+Εργασία

©Κωνσταντίνα Πηλιχού

Μια άλλη ματιά στη δική τους πόλη, τον Ασπρόπυργο, καταθέτουν 19 καλλιτέχνες, στη διαδικτυακή ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο «Το βλέμμα μου και η πόλη», που οργανώνουν η  Αιμιλία Μπουρίτη με την Καλλιτεχνική πλατφόρμα Συν+Εργασία, στο πλαίσιο της ενότητας «Γιορτή στην Κοινότητα», του Διεθνούς προγράμματος Αμολή.  Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 23 Δεκεμβρίου 2020 (ώρα 20:00) ως τις 23 Ιανουαρίου 2021. Περιηγηθείτε στην έκθεση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα: https://www.facebook.com/synergasiaorg, https://synergasia.wixsite.com/synergasia, http://www.emiliabouriti.com/ . Καλλιτέχνες: Νίκος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Βερούτης, Παναγιώτης Βρούβας, Θόδωρος Γεωρνταµιλής, Θεανώ Καµπόλη -Κουράση, Χριστόφορος Κώνστας @Xsquare DesignLab , Θρασύβουλος Λιάκος, Σοφία Μαυρίδη, Μαρία Μηλιώνη, Δήµητρα Μουλντή, Δαυίδ Μπάκας, Αιµιλία Μπουρίτη, Δηµήτρης Μπουρίτσας, Ευφροσύνη Νερούτσου, Κωνσταντίνα Πηλιχού, Εύα Πόγκα, Χρήστος Ρούσσος, Ματίνα Σιώκη, Αλεξάνδρα Τσίγκου

Δευτέρα 28/1
Δωρεάν
Περιηγηθείτε στην έκθεση από εδώ.

«Μικρά Ζωγραφικά έργα 2020» – Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery

O Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery διοργανώνει την online έκθεση τα «Μικρά Ζωγραφικά Έργα 2020» δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φιλότεχνους να θαυμάσουν και να αποκτήσουν έργα μικρών διαστάσεων αλλά μεγάλων δημιουργών. Παρουσιάζονται έργα τα περισσότερα διαστάσεων 30Χ30 εκ. νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών της γκαλερί, με στόχο να γεμίσουν τις ημέρες των εορτών με χρώματα και ευχές. Συμμετέχουν οι ζωγράφοι: Χρήστος Αντωναρόπουλος, Γιάννης Βαλυράκης, Βενιός Μάρκος, Δημήτρης Κούκος, Θανάσης Λάλας, Μπελιβανάκη Λίλα, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Παπαϊωάννου Χριστίνα,  Βασίλης Πέρρος, Παναγιώτης Σιάγκρης, Σωτήρης Σόρογκας, Κώστας Σπυριούνης, Γιώργος Σταθόπουλος, Στοΐδης Άρις,  Κωνσταντίνος Τόλης, Δήμητρα Χανιώτη, Χαντζαράς Απόστολος, Μανώλης Χάρος, Cacao Rocks.

Δευτέρα 28/12
Δείτε την έκθεση εδώ.

Εκδηλώσεις

«Digital Merry Tales» – Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, έως τις 7 Ιανουαρίου 2021, μια σειρά online βίντεο, με τίτλο «Digital Merry Tales» .Τραγούδι, μουσική, παραμύθια, κάλαντα, μικρές αφηγήσεις κι εκμυστηρεύσεις, ευχές. Σε πείσμα των καιρών, αλλά με ευαισθησία, δύναμη κι αισιοδοξία, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης προσκαλεί τον κόσμο να δει και να ακούσει κάτι όμορφο κι ανθρώπινο: Τριάντα τέσσερις καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, τραγουδοποιοί, μουσικοί, αφηγητές και παραμυθάδες, ηθοποιοί και σκηνοθέτες φτιάχνουν το δικό τους home video για όλους εμάς. Φοίβος Δεληβοριάς, Σαββίνα Γιαννάτου, Μυρτώ Παπαθανασίου, Φώτης Σιώτας, Δημήτρης Τσεκούρας, Γιάννης Διονυσίου, Παναγιώτης Κάιτατζης, Μάρθα Φριντζήλα, Βασίλης Μαντζούκης, Ναταλία Λαμπαδάκη , Δημήτρης Μυστακίδης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Ανθή Θάνου, Αλέξανδρος Μακρής, Σίμος Κακάλας, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Τάσος Ράτζος, Θεοδώρα Μπάκα κ.α.

Δευτέρα 28/12 | 11:00 π.μ.
Δωρεάν
Δείτε τα βίντεο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Πώς θα ήταν τα εξώφυλλα αγαπημένων, πρωτότυπων σειρών εάν ήταν βιβλία;12.09.2018

«Μετακίνηση 7»  -Δημοτικό Θέατρο Περαιά Online

Το νέο καλλιτεχνικό πρότζεκτ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αποτελείται από μια σειρά online βίντεο του εικαστικού και video designer Παντελή Μάκκα, με τη συμμετοχή 7 δημιουργών συνεργαζόμενων με το ΔΘΠ: Σίμος Κακάλας, Λευτέρης Γιοβανίδης , Τάκης Τζαμαργιάς, Πατρίσια Απέργη, Δημήτρης Καραντζάς – Φοίβος Δεληβοριάς, Ζωή Χατζηαντωνίου και Άντζελα Μπρούσκου. Κάθε βίντεο θα αναρτάται στο επίσημο κανάλι του ΔΘΠ στο youtube, κάθε Τρίτη στις 18:00.

Δευτέρα 28/12
Διαθέσιμο όλο το 24ώρο
Δωρεάν
Δείτε το 5ο βίντεο των Δημήτρη Καραντζα-Φοίβου Δεληβοριά εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b