MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

TV5Mondeplus: H παγκόσμια γαλλόφωνη πλατφόρμα από το TV5MONDE

Το TV5MONDE παρουσιάζει το TV5MONDEplus, τη διεθνή γαλλόφωνη πλατφόρμα του με βίντεο κατά παραγγελία (video on demand/VOD).

Monopoli Team

TV5Mondeplus – διαθέσιμη δωράν σε όλο τον κόσμο

Η διεθνής πλατφόρμα, είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο* και προσφέρει υλικό αποκλειστικά στη γαλλική γλώσσα, υποτιτλισμένο σε 5 γλώσσες, στοχεύοντας στην ανακάλυψη γαλλόφωνων προγραμμάτων. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη δωρεάν (AVOD) σε όλα τα διαδικτυακά και κινητά μέσα: διαδίκτυο, εφαρμογές για κινητά και έξυπνες τηλεοράσεις.

Η ανακοίνωση της παγκόσμιας γαλλόφωνης πλατφόρμας «από το TV5MONDE» είχε γίνει από τον Εμανουέλ Μακρόν στη σύνοδο κορυφής των αρχηγών γαλλόφωνων κρατών στο Γιερεβάν το 2018.

Το TV5MONDEplus που αναπτύχθηκε από το TV5MONDE και από το TV5 Québec Canada, υποστηρίζεται απο τις 5 κυβερνήσεις που απαρτίζουν το TV5MONDE (Γαλλία, Καναδάς, Ελβετία, Βαλλωνική Περιοχή-Περιοχή των Βρυξελλών, Κεμπέκ).

Με την έναρξη αυτής της πλατφόρμας, το TV5MONDE συνεχίζει την αποστολή του ως δημόσια υπηρεσία γαλλόφωνων οπτικοακουστικών υπηρεσιών, δίνοντας μια ψηφιακή νότα στις φιλοδοξίες του.

«Ο ρόλος μας ως πολυμερής δημόσια υπηρεσία είναι να επιτρέψουμε στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό γαλλόφωνων, αλλά και γαλλόφιλων χάρη στους υπότιτλους, να μοιραστούν τις αξίες, την δημιουργικότητα και τα ταλέντα της Γαλλοφωνίας τα οποία προβάλει το TV5MONDE», δηλώσε ο Ιβ Μπιγκό, γενικός διευθυντής του TV5MONDE.

Τι προσφέρει η πλατφόρμα TV5MONDEplus

Γενικός και πολιτιστικός, ο κατάλογος αποτελείται από έργα – κινηματογραφικές ταινίες, μυθοπλασίες, ντοκιμαντέρ – καθώς και από τα καλύτερα και πιο διαρκή προγράμματα των συνεργαζόμενων καναλιών με το TV5MONDE (France Télévisions, Radio-Canada, Télé-Québec, TV5 Québec Canada, RTS, RTBF), από παραγωγές του TV5MONDE (ενημερωτικές και πολιτιστικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ), από συμπαραγωγές στην Αφρική και από podcasts.

Το TV5MONDEplus προτείνει επίσης προγράμματα πολιτιστικών συνεργατών υψηλού επιπέδου όπως το Μουσείο του Ανθρώπου, το Κολέγιο της Γαλλίας και το Καναδικό Πολιτιστικό Κέντρο του Παρισιού. Μακροπρόθεσμα, ο κατάλογος θα περιλαμβάνει γύρω στις 5.000 ώρες προγραμμάτων, με μία ανανέωση προσφοράς 150 επιπλέον ωρών κάθε μήνα.

Προσιτή σε όλες τις οθόνες παγκοσμίως και διαθέσιμη στα γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, αραβικά και γερμανικά, η πλατφόρμα θα προτείνει μια προσωποποιημένη εκδοχή για τους χρήστες που επιθυμούν να βελτιώσουν την εμπειρία τους (επαναφορά, αγαπημένα, κτλ.).

Το TV5MONDEplus δημιουργήθηκε με την βοήθεια των εταιριών: Red Bee Media, DOTSCREEN και ProConsultant Informatique.

*Εκτός από, μέχρι στιγμής, την Κίνα, τις ΗΠΑ και την Ολλανδία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b