MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Βασιλώττος: Ποιος είναι ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Γιάννης Βασιλώττος είναι η νέα προσθήκη στην σειρά – φαινόμενο του ΑΝΤ1 κι εμείς σκοπεύουμε να μάθουμε ποιος είναι στ’ αλήθεια ο νεαρός ηθοποιός.

Γιάννης Βασιλώττος
Γιάννης Βασιλώττος
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος είναι η νέα προσθήκη στις «Άγριες Μέλισσες», που πρόκειται να ταράξει την ηρεμία στο Διαφάνι κι εμείς θέλουμε να μάθουμε τα πάντα γι’ αυτόν.

Ας τον γνωρίσουμε μέσα από 10 facts:

1.  Ο Γιάννης Βασιλώττος κατάγεται από την Ρόδο.

2. Ήρθε στην Αθήνα στα 19 του για να σπουδάσει υποκριτική και μουσική.

3. Ως μουσικός τραγουδάει και παίζει κιθάρα και πιάνο.

Γιάννης Βασιλώττος

Γιάννης Βασιλώττος

4. Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το σΚά.Κι.» ήταν η πρώτη παράσταση την οποία σκηνοθέτησε, έγραψε την μουσική και πρωταγωνίστησε. Οι άλλοι συμπρωταγωνιστές του ήταν από την τριμελή θεατρική ομάδα ByeBye παίζοντας 30 ρόλους! Το σενάριο επιμελήθηκαν όλοι μαζί.

5. Δημιούργησε μαζί με άλλους συμφοιτητές του στην Δραματική Σχολή την θεατρική ομάδα «Peach of art» και η χημεία ήταν φοβερή καθώς όλοι έχουν τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Γιάννης Βασιλώττος

Γιάννης Βασιλώττος

6. Με την ίδια ομάδα πήρε το τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου “Τα Καβουράκια” και το μετέτρεψε στην ομώνυμη θεατρική παράσταση με τον ίδιο στον ρόλο του Κάβουρα. Ανέβηκε το 2019 και βραβεύτηκε στο Bob Festival.

7. Τον Οκτώβριο του 2019 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Γιαλήτες ή αλλιώς αλήτες του γιαλού» του Γιάννη Κόκκα για την αντρική φιλία και τον χωρισμό.

Γιάννης Βασιλώττος

Γιάννης Βασιλώττος

8. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στην οποία έπαιξε είναι το «Dissolved» ή «Υπό διάλυση» του Θοδωρή Βουρνά για τις ιστορίες τριών ζευγαριών και την πορεία προς τον χωρισμό.

9. Τον Νοέμβριο του 2020 επρόκειτο να τον απολαύσουμε να παίζει και να τραγουδά στο θεατρικό έργο «Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν πιστό» αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγριες Μέλισσες: Οι άνθρωποι πίσω από τα πετυχημένα τραγούδια της σειράς-φαινόμενο12.09.2018

10. Ευτυχώς, μπορούμε να τον θαυμάσουμε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» για τουλάχιστον 100 επεισόδια. Ενσαρκώνει τον ρόλο του Μπάμπη, του νεαρού τεντιμπόι πρωτότοκου γιου του Κυριάκου. Θα πολιορκήσει ερωτικά την Ασημίνα, η οποία δεν ξεχνά ακόμη την απιστία του Νικηφόρου με την αδερφή της.

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b