MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

House of the Dragons: Έρχεται το prequel του Game of Thrones

To HBO έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τη νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία θα είναι βασισμένη στο «Fire and Blood» του George RR Martin και θα παρουσιάζει τα γεγονότα που σημειώθηκαν περίπου 300 χρόνια πριν από όσα είδαμε στο «Game of Thrones».

Game of Thrones
House of Dragons
Monopoli Team

Μοιάζει σαν χτες που περιμέναμε με αγωνία τα νέα επεισόδια της 8ης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones», ωστόσο έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε, με πολλούς να δηλώνουν απογοητευμένοι με τον τρόπο που τελείωσε η ανατρεπτική σειρά!

Game of Thrones
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόσο σινεφίλ είσαι; Τσέκαρε τις γνώσεις σου στο σινεμά και κέρδισε δωρεάν συνδρομή στο CINOBO12.09.2018

Έρχεται το «House of the Dragons»

Ειδικά στους δυσαρεστημένους λοιπόν, ίσως το prequel του «Game of Thrones» ξαναθυμίσει τους λόγους που έκαναν τον συναρπαστικό κόσμο του George R.R. Martin τόσο δημοφιλή. Το HBO μάς έδωσε μια πρώτη γεύση του περιεχομένου του «House of the Dragons», της ανερχόμενης spinoff σειράς από τους δημιουργούς Martin και Ryan Condal.

Βασισμένη στο βιβλίο του George R.R. Martin «Fire & Blood», το «House of the Dragon» θα αναφέρεται στην ιστορία του Οίκου Targaryen (ο οίκος της περίφημης «Μητέρας των Δράκων», Daenerys Targaryen). Μια ιστορία που ξεκινάει 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones».

Game of ThronesAdd Row

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChilling Adventures of Sabrina: Το τέλος της σειράς και… του κόσμου στην 4η σεζόν12.09.2018

Η πλοκή

«Αιώνες πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, o Οίκος Targaryen—η μόνη οικογένεια αρχόντων δράκων που επιβίωσε από το Doom of Valyria—κατοίκησε στο Dragonstone. Στο «Fire and Blood» το παραμύθι ξεκινά με τον θρυλικό Aegon τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδηρού Θρόνου και συνεχίζεται εξιστορώντας τις γενεές των Targaryen που πάλεψαν για να διατηρήσουν τον εμβληματικό θρόνο, μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο, που σχεδόν ξεκλήρισε τη δυναστεία τους». – George R.R. Martin

Paddy Considine

Η παραπάνω περίληψη από το βιβλίο του συγγραφέα μας δίνει μια εικόνα για το τι να περιμένουμε από τη νέα σειρά. Όσον αφορά στους ηθοποιούς, ο Paddy Considine λέγεται πως θα υποδυθεί τον βασιλιά Viserys Targaryen. Ο Viserys επιλέχθηκε από τους άρχοντες του Westeros να διαδεχτεί τον Γέρο-Βασιλιά, Jaehaerys Targaryen, στο Μεγάλο Συμβούλιο του Harrenhal. Ως έντιμος άνθρωπος, ο Viserys θέλει να συνεχίσει την κληρονομιά του παππού του. Όπως μας δίδαξε το GοT, όμως, οι καλοί άνδρες δεν γίνονται και καλοί βασιλείς απαραίτητα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLa casa de papel: Το Netflix ετοιμάζει την κορεάτικη εκδοχή της…τέλειας ληστείας12.09.2018

Τα γυρίσματα

Τα 10 επεισόδια του «House of the Dragon» θα γυριστούν κυρίως στην Αγγλία, στα Leavesden Studios στο Watford, έξω από το Λονδίνο, όπου γυρίζεται ήδη ακόμα μία παραγωγή της Warner Bros, «Ο Μπάτμαν».

Ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε πως θα συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας σειράς. Όχι όμως προτού τελειώσει το πολυαναμενόμενο έκτο βιβλίο της σειράς των επικών μυθιστορημάτων του «A Song of Ice and Fire», που ενέπνευσαν και την τηλεοπτική επιτυχία του GοT.

Ο Martin δήλωσε επίσης πως ίσως ξαναδούμε μερικές τοποθεσίες από άλλες χώρες όπου γυρίστηκε το «Game of Thrones». Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται η Ιρλανδία, η Ισλανδία, η Σκωτία, η Κροατία, το Μαρόκο, η Μάλτα και η Ισπανία.

Η Daenerys Targaryen πάνω στον δράκο της

Η πρεμιέρα

Η πρεμιέρα του «House of Dragons» υπολογίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, με τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στον επόμενο χρόνο. Δύο χρόνια απομένουν λοιπόν για να δούμε εάν η νέα σειρά θα ενθουσιάσει ή θα αντιμετωπιστεί – αρχικά τουλάχιστον – με επιφυλακτικότητα, δεδομένου του αμφιλεγόμενου τέλους του GοT. Σίγουρα πάντως, καχύποπτοι και μη, την αναμένουμε με μεγάλη περιέργεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κρίστεν Στιούαρτ απαντά: Οι queer ρόλοι θα έπρεπε να δίνονται μόνο σε ομοφυλόφιλους ηθοποιούς;12.09.2018

Πηγή: Harpers Bazaar 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b