MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πόσο σινεφίλ είσαι; Τσέκαρε τις γνώσεις σου στο σινεμά και κέρδισε δωρεάν συνδρομή στο CINOBO

Το Monopoli.gr και το Cinobo σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε τρεις μήνες δωρεάν συνδρομής στην αγαπημένη ελληνική πλατφόρμα ανεξάρτητου κινηματογράφου και να απολαύσετε απεριόριστα βραβευμένες ταινίες, σπάνια ντοκιμαντέρ, ελληνικά αφιερώματα και πολλά άλλα!

Monopoli Team

CINOBO: Κερδίστε δωρεάν συνδρομή στην ελληνική σινεφίλ πλατφόρμα

Το Monopoli.gr προσφέρει στους αναγνώστες τρεις μήνες εντελώς δωρεάν συνδρομής για ατελείωτη κινηματογραφική απόλαυση στη δημοφιλή ελληνική πλατφόρμα του ανεξάρτητου κινηματογράφου, το CINOBO!

Πώς θα κερδίσετε τη δωρεάν συνδρομή στο CINOBO;

Τσεκάρετε τις γνώσεις σας για το σινεμά μέσα από αυτό το QUIZ, απαντήστε σωστά και μπείτε στην κλήρωση για την 3μηνη δωρεάν συνδρομή!

Γνωρίζετε τι είναι το Cinobo;

Το Cinobo (Cinema No Borders) είναι μια νέα ελληνική συνδρομητική streaming (sVOD) πλατφόρμα που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 12 Μαρτίου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου, με εκατοντάδες ταινίες επιλεγμένες και κατηγοριοποιημένες από επαγγελματίες curators του κινηματογραφικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 βραβευμένες ταινίες για να δείτε στο Cinobo12.09.2018

Με μόλις 7,99€ το μήναδωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, οι συνδρομητές του Cinobo μπορούν να παρακολουθήσουν απεριόριστα επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο με ελληνικούς υπότιτλους.

Η πλατφόρμα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με μία «Πρεμιέρα Cinobo» και  δύο νέες προσθήκες, ενώ παρουσιάζει ανά 15 ημέρες εκτενή αφιερώματα και συλλογές.

Τι μπορούμε να δούμε στο Cinobo;

Ταινίες με δυνατές σκηνοθετικές υπογραφές, επιτυχημένες παρουσίες στο ελληνικό box office, ενδιαφέρουσες ντοκιμαντερίστικες σκιαγραφήσεις ιδιαίτερων προσωπικοτήτων και μια αξιοπρόσεκτη ελληνική φωνή στο σινεμά της τεκμηρίωσης ξεχωρίζουν ανάμεσα στις νέες προσθήκες του Δεκεμβρίου, στην ελληνική πλατφόρμα ανεξάρτητου κινηματογράφου, Cinobo, κι εσείς έχετε την ευκαιρία να τις απολαύσετε εντελώς δωρεάν! 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b