MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

La casa de papel: Το Netflix ετοιμάζει την κορεάτικη εκδοχή της…τέλειας ληστείας

Το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία κορεάτικη εκδοχή της τεράστιας επιτυχίας του «La Casa de Papel», με 12 επεισόδια στην πρώτη σεζόν, που αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2021.

κορεάτικη εκδοχή
«La casa de papel»
Monopoli Team

Η ισπανική σειρά «La Casa de Papel» αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για την πλατφόρμα του Netflix με εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως. Μία νέα κορεάτικη εκδοχή έρχεται να ζωντανέψει ξανά την αγαπημένη – για πολλούς τηλεθεατές – ιστορία της Τέλειας Ληστείας, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της σειράς.

Η δράση της νέας αυτής εκδοχής της σειράς θα διαδραματίζεται στην κορεάτικη χερσόνησο και θα σκηνοθετηθεί από τον Kim Hong-sun, που είναι γνωστός για σειρές όπως «The Guest», «Voice» και «Black». Το σενάριο είναι του Ryu Yong-jae, γνωστού από την πρωτότυπη σειρά του Netflix, «My Holo Love» και τη σειρά του κορεάτικου τηλεοπτικού καναλιού tvN «Psychopath Diary».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο12.09.2018

Τι λέει ο Ισπανός δημιουργός της σειράς

Ο Alex Pina, δημιουργός και παραγωγός του «La casa de papel», μιλώντας για τη νέα εκδοχή της σειράς, είπε: «Οι Κορεάτες δημιουργοί έχουν αναπτύξει τη δική τους γλωσσική και οπτικοακουστική κουλτούρα εδώ και χρόνια. Έχουν καταφέρει, όπως οι σειρές μας, να προσπεράσουν τα πολιτισμικά όρια και να γίνουν σημείο αναφοράς για χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο, ειδικά για το νεανικό κοινό.»

Προσέθεσε επίσης: «Γι’ αυτό το βρίσκω συναρπαστικό που ο κόσμος του La casa de papel είναι τόσο ελκυστικός στους Κορεάτες δημιουργούς, ώστε να κάνουν μια δική τους παραλλαγή. Το γεγονός πως σκηνοθετείται στην Κορεάτικη χερσόνησο είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑParanormal: Βρήκαμε το νέο “Haunting of Bly Manor” στο Netflix12.09.2018

«Νέα πνοή» στην ισπανική εκδοχή της σειράς

Από όταν έκανε πρεμιέρα το 2017, το «La casa de papel» έχει αγαπηθεί από πάρα πολλούς τηλεθεατές σε πολλές χώρες. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 65 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την τέταρτη σεζόν, από τις τέσσερις πρώτες κιόλας εβδομάδες, τον Απρίλιο του 2020. Το πέμπτο και τελευταίο μέρος της σειράς βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.

Η διεθνής δημοτικότητα της ισπανικής σειράς είναι η απόδειξη πως σημαντικά έργα βασισμένα σε διαφορετικές κουλτούρες και γλώσσες μπορούν να διανεμηθούν ευρέως από το Netflix και να αγαπηθούν από το κοινό παγκοσμίως. Με την παραγωγή μόλις 12 επεισοδίων της κορεάτικης εκδοχής, το Netflix αναμένεται να δώσει νέα πνοή στη δημοφιλή πλοκή και να ενθουσιάσει το κοινό του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη «ληστεία» στην Κορέα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEthos: Η νέα τούρκικη σειρά του Netflix δεν είναι ακόμα μία σαπουνόπερα12.09.2018

Πηγή: About Netflix

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b