MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Βρετανία: Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης συναντά τα παιδιά μέσω…Zoom

Τα Χριστούγεννα έρχονται και φέτος και φαντάζουν τόσο ανατρεπτικά όσο και το 2020 στο σύνολό του. Έτσι και ο Άγιος Βασίλης, η απόλυτη φιγούρα των γιορτών, φέτος θα μοιράσει αγάπη και χαρά στα παιδιά…διαφορετικά!

Άγιος Βασίλης
Monopoli Team

Ο Άγιος Βασίλης…μέσω Zoom!

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας των καιρών μας, γονείς σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να βρουν τρόπους για να παραμείνουν τα Χριστούγεννα μία ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά τους. Και ενώ οι εξελίξεις δείχνουν πως η καθιερωμένη επίσκεψη στο σπίτι του Άγιου Βασίλη μπορεί και να μην πραγματοποιηθεί φέτος, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών θα φροντίσει να παραμείνει συνεπής στο προγραμματισμένο του ραντεβού με τους μικρούς του φίλους από την Βρετανία, ακόμα κι αν χρειαστεί να το κάνει…μέσω Zoom!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι Χριστούγεννα… γιαυτό: Το τρυφερό βίντεο για τη νέα, χριστουγεννιάτικη μπαλάντα του Γιώργου Κακοσαίου12.09.2018

Μία ξεχωριστή εμπειρία θα βιώσουν τα παιδιά φέτος

Αν και μία από τις πιο παραδοσιακές φιγούρες του κόσμου, ο Άγιος Βασίλης θα πραγματοποιήσει φέτος την πιο ανατρεπτική του εμφάνιση, θυμίζοντας πως η αγάπη και η χαρά που πρεσβεύει παραμένουν αξίες διαχρονικές. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, λοιπόν, τα παιδιά στην Βρετανία, από την άνεση του σπιτιού τους, θα μπορούν να επισκεφτούν, μέσω του «Santa’s Calling You», τον Άγιο Βασίλη, την σύζυγό του και τα άτακτα ξωτικά, ζωντανά από τον Βόρειο Πόλο, με περίπου 30 λίρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα με… κορονοϊό12.09.2018

Κάθε βίντεο κλήση με τον Άγιο Βασίλη διαρκεί από 8 έως 10 λεπτά. Όλους τους χαρακτήρες υποδύονται επαγγελματίες ηθοποιοί, με σκοπό να μεταδώσουν σε όλους το πνεύμα των γιορτών, ακόμα και αυτούς τους δύσκολους καιρούς και με…ασφάλεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί μας συγκινεί τόσο η νέα διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα;12.09.2018

Πηγή: Response Source

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b