MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιατί μας συγκινεί τόσο η νέα διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα;

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η Disney συγκινεί μικρούς και μεγάλους με τη νέα της διαφήμιση.

Monopoli Team

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι γιορτινές διαφημίσεις έχουν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους. Ανάμεσα στα αμέτρητα φανταχτερά δώρα, τις γιορτινές σειρές και ταινίες μία διαφήμιση έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεχωρίσει. Μία διαφήμιση που τράβηξε αμέσως  το ενδιαφέρον του κόσμου και που τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρω του διαδικτύου με χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒρες το βιβλίο: Διαδικτυακό βιβλιο-κουίζ για παιδιά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη12.09.2018

Ο λόγος για τη νέα Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney, που μέσα σε διάρκεια μόλις τριών λεπτών κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων και να προκαλέσει συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους. «Από την οικογένεια μας στη δική σας» ο τίτλος της εορταστικής διαφήμισης και η Disney γιορτάζει τα 40 χρόνια συνεργασίας της με την φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική οργάνωση για παιδιά, Make A Wish.

Η ιστορία

Η συγκινητική ιστορία ξεκινάει το 1940 όταν ένα μικρό κορίτσι η Λόλα παίρνει για δώρο Χριστουγέννων από τον πατέρα της ένα διαχρονικό λούτρινο, τον Μickey Mouse. Τα χρόνια περνούν και το κορίτσι έχει πλέον μεγαλώσει, έχει γίνει γιαγιά. Ο λούτρινος ποντικός περνάει τώρα στα χέρια της εγγονής της, που κάθε Χριστούγεννα θα είναι παρόν στις ζωές τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο και η ιστορία συνεχίζεται…

Μια ιστορία για την οικογένεια. Μια ιστορία για τις οικογενειακές σχέσεις, τις παραδόσεις και την νοσταλγία των παιδικών χρόνων. Η Disney μας καλεί να γίνουμε πρωταγωνιστές στη θέση της εγγονής και της γιαγιάς Λόλα και να αναλογιστούμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Mας υπενθυμίζει τις ακλόνητες αξίες της οικογένειας και των δικών μας ανθρώπων που είναι δίπλα μας πάντα, σε κάθε στιγμή της ζωής.

Δείτε τη διαφήμιση εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας: Το πρόγραμμα12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b