MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα με… κορονοϊό

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποφάσισε να μας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων με ένα χιουμοριστικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Monopoli Team

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, για να μας βάλει από νωρίς στο κλίμα των εορτών.

Ως κλασικός… Ρόμπι Γουίλιαμς, όμως, αποφάσισε να δώσει μία χιουμοριστική πινελιά στο τραγούδι του και να μιλήσει για το πώς θα επιβιώσουμε στις φετινές γιορτές εν μέσω κορονοϊού.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Can’t Stop Christmas” (“Δεν Μπορείτε να Σταματήσετε τα Χριστούγεννα”) και περιγράφει πως όλοι είχαμε μία “απαίσια χρονιά” και πως νιώθει “σαν να είμαστε σε πόλεμο”.

Στη συνέχεια ο Γουίλιαμς αναρωτιέται αν θα επιτρέπεται οι οικογένειες να γιορτάσουν μαζί τα φετινά Χριστούγεννα. “Έτσι αναρωτιέμαι ποιος θα αποφασίσει/ Αν μπορούμε να πούμε τα κάλαντα” τραγουδάει.

Παρ’ όλ’ αυτά, το ρεφρέν είναι πιο ανεβαστικό, αφού ο Ρόμπι Γουίλιαμς δηλώνει ότι “τίποτα” δεν θα σταματήσει τα Χριστούγεννα. “Δεν μπορείτε να πάρετε μακριά αυτή την εποχή/ Όπως δεν μπορείτε να μας πάρετε το κρασί/ Ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται στο έλκυθρό του/ Αλλά με απόσταση δύο μέτρων αστειεύεται ο Βρετανός τραγουδιστής.

Φυσικά, στο τραγούδι ο Γουίλιαμς κάνει κι άλλες αναφορές στην πανδημία, τραγουδώντας ότι θα βάλει “κάλτσες και αντισηπτικό” στη λίστα του. Μάλλον αναφέρεται και σε ένα meme που έχει γίνει viral τελευταία, στο οποίο ο Γουίλιαμς χρησιμοποιεί αντισηπτικό λίγο μετά από μία συναυλία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2017.

To meme με τον Ρόμπι Γουίλιαμς: "Εγώ βάζοντας δύο σταγόνες αντισηπτικού για να σκοτώσω το 199% των μικροβίων"

To meme με τον Ρόμπι Γουίλιαμς: “Εγώ βάζοντας δύο σταγόνες αντισηπτικού για να σκοτώσω το 199% των μικροβίων”

Το “Can’t Stop Christmas” θα περιλαμβάνεται στην επανακυκλοφορία του άλμπουμ του Γουίλιαμς “The Christmas Present”, που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2019 και περιλαμβάνει ντουέτα με τον Ροντ Στιούαρτ, τον Μπράιαν Άνταμς και τον… μπόξερ Τάισον Φέρι.

Ακούστε το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Ρόμπι Γουίλιαμς εδώ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b