MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο θρυλικός…Φρέντι Κρούγκερ στην τέταρτη σεζόν του «Stranger Things»

O ηθοποιός Ρόμπερτ Ίνγκλαντ, που ενσάρκωσε τον θρυλικό Φρέντι Κρούγκερ στον “Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες”, θα εμφανιστεί στο Stranger Things.

Stranger Things
Stranger Things
Monopoli Team

Η τέταρτη σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας Stranger Things ετοιμάζεται πυρετωδώς. Μέσω των social media μάς αποκάλυψαν οκτώ νέους ρόλους αλλά και τους ηθοποιούς που θα τους υποδυθούν. Κι ένας εξ αυτών είναι ο θρυλικός…Φρέντι Κρούγκερ!

Ο Ρόμπερτ Ίνγκλαντ ή αλλιώς…Φρέντι Κρούγκερ στο Stranger Things

Η αγάπη των αδερφών Ντάφερ για την δεκαετία των 80s και ιδιαίτερα για τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και σλάσερ εκφράστηκε μέσα από το Stranger Things. Στην δεύτερη σεζόν έφεραν τον Σον Άστιν από την θρυλική ταινία περιπέτειας του 1985 “The Goonies”. Αλλά σαν το νέο για την προσθήκη του ηθοποιού Ρόμπερτ Ίνγκλαντ που ενσάρκωσε τον Φρέντι Κρούγκερ στον “Εφιάλτη στον δρόμο με τις λέυκες” το 1984, δεν υπάρχει…

Ο ηθοποιός στα 73 του πλέον χρόνια καλείται να παίξει τον Βίκτορ Κριλ, έναν ψυχικά διαταραγμένο ασθενή που φιλοξενείται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο του Χόκινς επειδή διέπραξε έναν φρικιαστικό φόνο στη δεκαετία του 1950. Κι αυτό σίγουρα από μόνο του ακούγεται τρομακτικό!

Εφιάλτης στον δρόμο με τις λέυκες

Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες

Ποιοι θα είναι οι άλλοι ρόλοι και τι γνωρίζουμε για τη νέα σεζόν

Ανακοινώθηκαν ακόμη 7 προσθήκες για τη νέα σεζόν της σειράς του Νetflix. Ο Εντουάρντο Φράνκο θα υποδυθεί έναν ντελιβερά για το Surfer Pizza Boy και νέο φίλο του Τζόναθαν, ο Τζείμι Κάμπελ Μπάουερ έναν άνδρα που δουλεύει στο ψυχιατρείο. Έπειτα, ο Σίρμαν Αγκούστους θα είναι ένας άντρας που νομίζει ότι ξέρει πώς να σταματήσει το κακό στην πόλη, ο Μέισον Ντάι θα υποδυθεί τον ωραίο, αθλητικό τύπο του σχολείου και ο Τζόζεφ Κουίν θα είναι ο αρχηγός του κλαμπ του Dungeons & Dragons του Χόκινς με τίτλο The Hellfire Club.

Stranger Things

Stranger Things

Οι τελευταίες δύο προσθήκες έχουν να κάνουν με Ρώσους, καθώς από το μικρό τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει, η επιστροφή του Χόπερ συνοδεύεται από τον εγκλεισμό του σε φυλακές της Ρωσίας. Ο ένας νέος ήρωας είναι ο Γιούρι, τον οποίο υποδύεται ο Νικολάι Ντουρίκο και πρόκειται για έναν Ρώσο λαθρέμπορο που λατρεύει το φυστικοβούτυρο. Τέλος, έχουμε την προσθήκη του Τομ Γλατσίχα, γνωστού για τον ρόλο του Τζάχεν Χ’ Γκαρ στο “Game of Thrones”, o οποίος θα υποδυθεί έναν Ρώσο φρουρό που θα γίνει φίλος με τον Χόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«The Queen’s Gambit»: Έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix12.09.2018

Δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση της τέταρτης σεζόν ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Ωστόσο, και μόνο που ξέρουμε ότι ο Χόπερ είναι ζωντανός αρκεί…

Δείτε το πρώτο μικρό τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b