MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«The Queen’s Gambit»: Έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix

Η νέα σειρά του Netflix «The Queen’s Gambit» σπάει ρεκόρ τηλεθέασης και γίνεται η νέα αγαπημένη συνήθεια μας στην καραντίνα

Monopoli Team

Το «The Queen’s Gambit» έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix ως η “μίνι-σειρά” με τις περισσότερες προβολές στην συγκεκριμένη κατηγορία της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, η σειρά έκανε πρεμιέρα ακριβώς πριν από ένα μήνα και έκτοτε έχει πάνω από 62 εκατομμύρια προβολές, καθιστώντας την τη δημοφιλέστερη σειρά περιορισμένων επεισοδίων του Netflix.

Η επιτυχημένη σειρά, για την οποία έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν, αφορά μια πανέξυπνη σκακίστρια ονόματι Beth Harmon, την οποία υποδύεται η εξαιρετική Anya Taylor-Joy. Στη σειρά βλέπουμε επίσης τους Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling και Bill Camp.

Ωστόσο, η σειρά «The Queen’s Gambit» δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του “Witcher” για το καλύτερο “ντεμπούτο” σειράς, αφού το “Witcher” είχε 76 εκατομμύρια views στον πρώτο του μήνα το 2019.

Ο υπεύθυνος των πρωτότυπων σειρών του Netflix έχει αναφέρει σχετικά με το “Queen’s Gambit”: «Πριν από τρία χρόνια, όταν ο Scott Frank μας πλησίασε για την μεταφορά του βιβλίου The Queen’s Gambit του Walter Tevis στην οθόνη, νιώθαμε ότι θα ήταν μια συναρπαστική ιστορία.»

«Η Beth είναι μια βασανισμένη ψυχή που αντιμετωπίζει πρωτόγνωρα συναισθήματα όπως τον εθισμό, την απώλεια και την εγκατάλειψη. Η επιτυχία της – κόντρα στα εμπόδια- μας θυμίζει τη σημασία της επιμονής και της πίστης στον εαυτό μας.»

“Ωστόσο, δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς θα μπορούσε να προβλέψει ότι η σειρά και η εξαιρετική Anya Taylor-Joy θα γίνουν παγκόσμιο φαινόμενο, ούτε ότι θα είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤhe Queen’s Gambit: Υπάρχουν στ’ αλήθεια αυτά τα τρία ξενοδοχεία;12.09.2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επιτυχία του «The Queen’s Gambit», σημειώθηκε τεράστια αύξηση στις πωλήσεις σκακιού, σύμφωνα με το eBay.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b