MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Michael Condron από το Game of Thrones βοηθά ως διανομέας, εν μέσω πανδημίας

Ο ηθοποιός Michael Condron είναι γνωστός από την συμμετοχή του στην θρυλική σειρά “Game of Thrones” της HBO, που υποδύθηκε τον Bowen Marsh.

Monopoli Team

Ο ηθοποιός Michael Condron γνωστός από την συμμετοχή του στην θρυλική σειρά Game of Thrones της HBO, που υποδύθηκε τον Bowen Marsh, αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του εν μέσω πανδημίας, δουλεύοντας σε γνωστό πολυκατάστημα ως…διανομέας!

«Κάθε ένας ξεχωριστά από εμάς οφείλει να έχει έναν ρόλο σε τέτοιες εποχές», δήλωσε ο ίδιος ο Michael Condron στο Belfast Live. «Οι άνθρωποι τώρα πραγματικά μπορούν να καταλάβουν και να εκτιμήσουν τη σκληρή δουλειά κάποιων ανθρώπων και νομίζω ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε σούπερ μάρκετ συχνά θεωρούνται δεδομένοι».

«Ένας φίλος μου είπε ότι στην εταιρεία Asda έψαχναν ανθρώπους για δουλειά κι έτσι ήρθα σε επαφή. Πήρα τη δουλειά και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Με τη δουλειά μπορώ να συνεχίσω να έχω αυτήν την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους σαν να βρίσκομαι στο θέατρο. Με κράτησε ψυχολογικά σε μια καλή κατάσταση και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα», συμπλήρωσε.

Φυσικά, αποκάλυψε ότι πολλοί από τους πελάτες τον αναγνωρίζουν και μάλιστα τον ρωτούν αν είναι ο Bowen Marsh από τo Game of Thrones! Μάλιστα ο ηθοποιός είπε ότι σκέφτεται να συνεχίσει τη δουλειά αυτή ως μερική απασχόληση και μετά τη λήξη του lockdown. «Είναι σίγουρα κάτι που θα ήθελα να κάνω. Με κρατάει και σε φόρμα!», ανέφερε.

Να σημειώσουμε πως ο Michael Condron είχε υποδυθεί τον διανομέα στην ταινία «High-Rise» με συμπρωταγωνιστές τους Tom Hiddleston και Sienna Miller.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b