MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rihanna Savage x Fenty: Γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού και η Rihanna παίρνει την πρωτοβουλία να βάλει ως πρωταγωνίστριες, στη νέα καμπάνια της Rihanna Savage x Fenty, γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο!

Monopoli Team

Το brand της Rihanna εξελίσσεται γρήγορα σ’ ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στον χώρο της μόδας, ενώ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στο κοινό, διεθνώς, λόγω της υψηλής ποιότητας, αλλά και λόγω του αγώνα που κάνει κατά των διακρίσεων!

Συγκεκριμένα το 2018 είχε πάει κόντρα στα στερεότυπα, λανσάροντας εσώρουχα για όλα τα μεγέθη, ενώ τώρα χρησιμοποιεί στη νέα της καμπάνια μαύρες γυναίκες που έχουν νικήσει τον καρκίνο του μαστού.

Η νέα καμπάνια κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας συστήνει τις τρεις γυναίκες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού.

Οι τρεις αυτές γυναίκες είναι η Cayatanita, η Ericka και η Nykia, οι οποίες είχαν διαγνωστεί με επιθετικές μορφές καρκίνου και αντιμετώπισαν διαφορετική υγειονομική περίθαλψη λόγω του χρώματός τους. Η Rihanna ενθάρρυνε τις τρεις αυτές γυναίκες-ηρωίδες να μοιραστούν τις ιστορίες τους, ελπίζοντας να ευαισθητοποιήσει αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαύρες γυναίκες στην πρόσβασή τους στην υγειονομική περίθαλψη.

Οι ιστορίες τους

Διαγνωσμένη με καρκίνο του μαστού στα 32 της χρόνια το 2018, η Cayatanita άρχισε να γράφει την εμπειρία της προσπαθώντας να φτιάξει μια κοινότητα και να διασφαλίσει ότι οι άλλες γυναίκες δεν θα αισθανθούν μόνες. Έχοντας εμφανιστεί στο σόου Savage x Fenty μαζί με τις Bella Hadid και Lizzo τον περασμένο μήνα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της που φορούσε ένα ανοιχτό ροζ σετ εσωρούχων στο προφίλ της στο Instagram, μαζί με μια λεζάντα που έγραφε: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι, έχοντας καρδιοαγγειακά προβλήματα και καρκίνο του μαστού, είμαι ακόμα εδώ και παίρνω μέρος σε κάτι όμορφο».

Η Ericka, η οποία διαγνώστηκε με δύο τύπους καρκίνου στα 28, μίλησε ανοιχτά για την μεταβαλλόμενη σχέση της με το σώμα της. «Είναι σημαντικό για εσάς να εκτιμήσετε το σώμα που έχετε και το πώς φτάσατε εκεί που βρίσκεστε σήμερα. Και αυτό ήταν πραγματικά συγκινητικό για μένα, γιατί δεν αφορούσε την ομορφιά, δεν αφορούσε το Ω, αγαπώ τον εαυτό μου. Ήταν: Εκτιμώ το σκάφος που με έχει μεταφέρει».

Η συλλογή της καμπάνιας θα πωλείται όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, ενώ ένα μέρος των εσόδων έως και 250.000$ θα δοθεί στο Ίδρυμα Clara Lionel της Rihanna. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιοι διάσημοι καλλιτέχνες στηρίζουν έμπρακτα το κίνημα Black Lives Matter12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b