MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μαρίνα Σάττι για “Ζάρι”: «Δεν ήθελα να ‘γυαλίσω’ τα πράγματα στο βίντεο κλιπ – Δεν είπα ποτέ τι είναι η Ελλάδα» (vid)

Λίγο πριν την αποχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision και το τραγούδι που έχει διχάσει.

Monopoli Team

To “Ζάρι” και το βίντεο κλιπ που δίχασε

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι μίλησε για το “Ζάρι”, την όλη σκέψη πριν τη δημιουργία του, αλλά και το βίντεο κλιπ που σχολιάστηκε έντονα. «Ήθελα να μη ρίξουμε νερό στο κρασί μας, να πάμε με ελληνικό στίχο και να μην κάνουμε κάτι άλλο, αυτό που έχουμε δηλαδή στο μυαλό μας ως πιο ‘φιλικό’ για ένα διεθνές κοινό, να το ‘γυαλίσουμε’ και να χάσει τον χαρακτήρα του», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι: «Μου άρεσε που είχε έναν αντίκτυπο το ‘Ζάρι’. Που δεν πέρασε απαρατήρητο» (vid)12.09.2018

«Όσες φορές προσπάθησα να κάνω βίντεο κλιπ με το περιεχόμενο που με ενδιαφέρει εμένα, που έχει να κάνει με τους ανθρώπους, με το lifestyle τους και πραγματικές συνθήκες, και το κάναμε λίγο πιο ‘φιλικό’ για την κάμερα, θεωρώ πως αλλοιωνόταν τελικά ο πυρήνας του μηνύματος και της αλήθειας. Δεν λέω να τα δείξουμε άσχημα τα πράγματα, αλλά το να το κάνεις με έναν τρόπο να γίνεται σαν διαφημιστικό το αποτέλεσμα, εμένα δεν μου αρέσει». 

«Στο βίντεο κλιπ του ‘Ζαριού’ ήθελα οι εικόνες να θυμίζουν κάτι που είναι αληθινό από τις ζωές μας. Να πω ότι και το performance μας πάνω στη σκηνή θα έχει κάποια σχέση με αυτό. Λοιπόν, ήθελα να δείξω την καθημερινότητά μας, το πώς νιώθουμε, που είμαστε στην πόλη αλλά έχουμε και μια σύνδεση με το παρελθόν μας, με τη φύση, με κάποιο χωριό. Ήθελα κάπως να συνυπάρχουν όλα αυτά μαζί στο βίντεο κλιπ», εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι: Το καλοκαίρι σε Τεχνόπολη και Μονή Λαζαριστών12.09.2018

Τελικά είναι η Ελλάδα είναι πλαστική καρέκλα και φραπές;

Στη συνέχεια απάντησε στα δημοσιεύματα που την κατηγορούσαν πως δήλωσε ότι «η Ελλάδα είναι πλαστική καρέκλα και φραπές». «Δεν είπα ποτέ εγώ κάτι τέτοιο. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα. Μου έκαναν μία ερώτηση κι εγώ απάντησα περιφραστικά αυτό που θα πω και τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη από αυτό που είναι. Όμως αυτές είναι οι εικόνες που εγώ έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας εδώ και δεν πιστεύω ότι κάτι από όσα δείξαμε στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό. Η πόλη μας είναι αυτή που είναι, η αυλή του σπιτιού που κάναμε τη διασκευή είναι εδώ στο Περιστέρι, δεν πήγαμε σε κανένα χωριό. Ήθελα να θυμίζει κάτι από γλέντι Κυριακής. Τουλάχιστον η ζωή που εγώ ζω, μοιάζει με αυτό που δείξαμε». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b