MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε το απόλυτα…τρομακτικό λουκ της στις «Μάγισσες»

Λίγο πριν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής διασκευής στο μυθιστόρημα του Ρόαλντ Νταλ, «Οι Μάγισσες», η Αν Χάθαγουεϊ μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία της από τα παρασκήνια.

Monopoli Team

Πριν από λίγες ημέρες η Αν Χάθαγουεϊ, πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Witches» («Μάγισσες») του Ρόαλντ Νταλ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Μάλιστα συνόδευσε την φωτογραφία με την ιδιοφυή λεζάντα «Resting witch face. #TheWitchesMovie».

Στη φωτογραφία, η ηθοποιός, που στην ταινία θα ηγείται των διαβολικών μαγισσών, μας αποκαλύπτει την μεταμόρφωσή της, με το μακιγιάζ και τα μαλλιά που έχει στην ταινία. Φορά μια περούκα ανοιχτή ξανθιά – σχεδόν λευκή – με γκριζωπές ρίζες, σ’ ένα χτένισμα με έντονο όγκο.

Για το εντυπωσιακό μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκαν σκούρες μωβ σκιές για ένα έντονο smokey αποτέλεσμα και δραματικές ψεύτικες βλεφαρίδες. Για τα χείλη επιλέχθηκε ένα βαθύ, δαμασκινί κραγιόν που έρχεται να ολοκληρώσει ένα εντυπωσιακό λουκ μάγισσας!

View this post on Instagram

Resting witch face. #TheWitchesMovie

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας, μπορείτε επίσης να δείτε κι άλλες παρασκηνιακές λήψεις από το κινηματογραφικό σετ, αλλά και διάφορες φωτογραφίες με λουκς που ενέπνευσαν την καλλιτέχνιδα για να επιμεληθεί τις…ανατριχιαστικες εμφανίσεις των χαρακτήρων της ταινίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του IMDB, ο επαγγελματίας που επιμελήθηκε αυτό το υπέροχο λουκ σε μαλλιά και μακιγιάζ είναι γυναίκα και ακούει στο όνομα Paula Price. Η ίδια διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με δουλειές, ενώ έχει κερδίσει και υποψηφιότητα για την εξαιρετική δουλειά της στην ταινία «Mary Poppins Returns» το 2019.

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b