MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
03
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χοακίν Φίνιξ-Ρούνι Μάρα: Έγιναν γονείς και τίμησαν τον αδερφό του, με τον πιο όμορφο τρόπο

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί έγιναν για πρώτη φορά γονείς, και το όνομα του γιού τους είναι ένας συγκινητικός φόρος τιμής στον αδικοχαμένο αδερφό του Χοακίν, Ρίβερ Φίνιξ.

Η Ρούνι Μάρα και ο Χοακίν Φίνιξ μετά τα Όσκαρ
Η Ρούνι Μάρα και ο Χοακίν Φίνιξ μετά τα Όσκαρ
Monopoli Team

Η Ρούνι Μάρα και ο Χοακίν Φίνιξ είναι ίσως από τα πιο “κλειστά” ζευγάρια του Χόλιγουντ. Δεν μας απασχολούν ποτέ με την προσωπική τους ζωή, καθώς προτιμούν να μιλούν για τις κινηματογραφικές τους δουλειές και τις ακτιβιστικές τους δράσεις.

Τον Μάιο, όμως, έγινε γνωστό, ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, με την Ρούνι Μάρα να είναι ήδη έξι μηνών έγκυος. Κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε την είδηση, φαίνεται όμως ότι δεν θα χρειαστεί, αφού το μωρό τους μόλις γεννήθηκε.

Την είδηση την έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης Βίκτορ Κοσακόφσκι, ο οποίος σε μία συνέντευξη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης δήλωσε ότι το ζευγάρι “καλωσόρισε έναν όμορφο γιό”.

Χωρίς μάλλον να γνωρίζει πόσο κλειστό είναι το ζευγάρι με την προσωπική τους ζωή, ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι ο ηθοποιός, που ήταν παραγωγός σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για την συνείδηση των ζώων, με τίτλο Gunda, που σκηνοθέτησε, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο φεστιβάλ, καθώς “μόλις υποδέχτηκε τον γιό του, που ονόμασε Ρίβερ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Χοακίν Φοίνιξ παραγωγός σε νέα ταινία για τη συνείδηση των ζώων12.09.2018

Το όνομα Ρίβερ Φίνιξ μπορεί να σας ακούγεται γνωστό, αφού έτσι ονομαζόταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Χοακίν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Όπως ο αδερφός του, έτσι και ο Ρίβερ ήταν ηθοποιός, έχοντας κάνει κάποιες πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στις ταινίες “Stand ny Me”, My Own Private Idaho” και “Running on Empty”.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Εριέττα Μανούρη: “Μετά το MeToo είμαστε ίσως πιο έτοιμοι να δώσουμε χώρο στα θύματα” (vid)
ShowBiz
Met Gala 2026: Αποκαλύφθηκε το θέμα της φετινής διοργάνωσης
ShowBiz
Γιάννης Οικονομίδης για ‘Σπασμένη Φλέβα’: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτήν την ταινία» (vid)
ShowBiz
Γιλμάζ Χουσμέν: «Βαριέμαι τη συζήτηση για την καταγωγή μου» (vid)
ShowBiz
Μελέτης Ηλίας για ‘Το σόι σου’: «Όταν είδαμε το 41% σοκαριστήκαμε» (vid)
ShowBiz
Λάκης Λαζόπουλος: «Ό,τι βλέπουν ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να γελάσει, το απαγορεύουν» (vid)
ShowBiz
Vogue World 2025: Ο κινηματογράφος συνάντησε τη μόδα σε μια λαμπερή βραδιά
ShowBiz
Melanie Ward: Ο κόσμος της μόδας αποχαιρετά τη θρυλική στυλίστρια και fashion editor
ShowBiz
Αφροδίτη Παναγιωτάκου: «Δεν πιστεύω ότι τρίζουν τα κόκκαλα του Ωνάση» (vid)
ShowBiz
The Life of a Showgirl: Η Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει και πάλι τα fashion trends
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: “Αυτό που μας λείπει είναι η ενσυναίσθηση” (vid)
ShowBiz
Γιάννης Μπέζος: «Το κοινό δεν θέλει να καταναλώσει ανόητα πράγματα – Έχει απαιτήσεις»