MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Η Έλεν ΝτεΤζένερις πουλά έργα τέχνης αξίας 10 εκατομμυρίων-Τι περιλαμβάνει η συλλογή της

Η άλλοτε δημοφιλής παρουσιάστρια του talk show “Ellen” πουλά αθόρυβα πανάκριβα έργα τέχνης, την στιγμή που αντιμετωπίζει κατηγορίες για την συμπεριφορά της στο show της.

Monopoli Team

Η παρουσιάστρια του talk show “Ellen”, Έλεν ΝτεΤζένερις, άρχισε αθόρυβα να πουλά έργα τέχνης που αξίζουν εκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα εμφανίστηκαν κομμάτια από την συλλογή της στο Ανατολικό Χάμπτον, όπου οι μεγαλύτεροι έμποροι της Νέας Υόρκης εξυπηρετούν πλούσιους πελάτες που είχαν φύγει από την πόλη κατά τη διάρκεια του lockdown, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Bloomberg.

Μάλιστα, η ιδιωτική γκαλερί του μεγάλου οίκου Sotheby’s προσφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια για τα σύγχρονα έργα τέχνης της ΝτεΤζένερις, της οποίας τα σπίτια είναι γεμάτα με διάφορα έργα τέχνης και γι’ αυτό έχουν πολλές φορές φιλοξενηθεί σε περιοδικά όπως το Architectural Digest.

Έργα τέχνης στο σπίτι της ΝτεΤζένερις και της Πόρσια ντε Ρόσι, φωτογραφία: Architectural Digest

Έργα τέχνης στο σπίτι της ΝτεΤζένερις και της Πόρσια ντε Ρόσι, φωτογραφία: Architectural Digest

Η ίδια και η σύντροφος της, Πόρσια ντε Ρόσι, αγοράζουν και πουλούν έργα τέχνης εδώ και μία δεκαετία. Η ντε Ρόσι είχε μάλιστα ανοίξει μία επιχείρηση δύο χρόνια πριν, όπου δημιουργούσε αντίγραφα των έργων, τα οποία στην συνέχεια τύπωνε.

Η συλλογή της Έλεν ΝτεΤζένερις περιλαμβάνει ένα κινητό γλυπτό του Alexander Calder, ένα έργο σε χαρτί του Jean-Michel Basquiat και ένα έργο με πρόβατα του Francois-Xavier Lalanne. Πουλά επίσης έναν πίνακα του Basquiat μέσω της γκαλερί Van de Weghe Fine Art.

Μερικά από τα πρόβατα, που αξίζουν 500 χιλιάδες με 1 εκατομμύριο δολάρια, έχουν ήδη βρει νέα σπίτια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η Έλεν ΝτεΤζένερις σπίτι της, με τα πρόβατα του François-Xavier Lalanne

Η Έλεν ΝτεΤζένερις σπίτι της, με τα πρόβατα του François-Xavier Lalanne

Αυτές οι πωλήσεις γίνονται σε μία δύσκολη εποχή για την ΝτεΤζένερις. Τον Ιούλιο, υπήρχαν κατηγορίες από νυν και πρώην εργαζομένους του talk show της, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι βίωσαν ρατσισμό και σεξουαλική παρενόχληση από τους διευθυντές, αλλά και εκφοβισμό, απειλές και απολύσεις από την ίδια την ΝτεΤζένερις. Ως αποτέλεσμα απολύθηκαν τρεις παραγωγοί του show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια πρώτη φορά σε δημοπρασία το άγνωστο πορτρέτο της ερωμένης του Πικάσο12.09.2018

Στην πρεμιέρα του show της μίλησε για αυτές τις κατηγορίες, οι περισσότεροι όμως δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b