MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Έλεν Ντε Τζενέρις: Νέες κατηγορίες από τους εργαζόμενους του «Ellen Show»

Το «The Ellen DeGeneres Show» έχει γίνει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από την WarnerMedia μετά από πολυάριθμες αναφορές για προβλήματα στον χώρο εργασίας.

Monopoli Team

Το «Ellen DeGeneres Show» έχει γίνει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από την WarnerMedia μετά από πολυάριθμες αναφορές για προβλήματα στο χώρο εργασίας της μακροχρόνιας καθημερινής σειράς.

Στελέχη του τηλεοπτικού παραγωγού Telepictures και του διανομέα Warner Bros. Television έστειλαν ένα σημείωμα στους υπαλλήλους του σόου, την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι θα τους πάρουν συνέντευξη για τις εμπειρίες τους στην εκπομπή.

Προβλήματα στην εκπομπή

Τον Απρίλιο, υπήρξαν αναφορές για στρες και πίεση ανάμεσα στους παραγωγούς του σόου, λόγω κακής επικοινωνίας, ενώ τους είπαν να περιμένουν μειωμένη αποζημίωση κατά τις αρχικές διακοπές λειτουργίας λόγω κορονοϊού – ακόμη και όταν έπρεπε να στήσουν μια νέα παραγωγή στο σπίτι της Ντε Τζενέρις στο Λος Άντζελες, απ’ όπου γύριζε την εκπομπή στην καραντίνα. Ακόμη, υπήρξαν αναφορές για ρατσιστικά σχόλια ανάμεσα σε υπαλλήλους που δουλεύουν στην καθημερινή εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εκπομπή γυριζόταν στο σπίτι της Έλεν Ντε Τζενέρις.

Εκείνη την εποχή, ένας εκπρόσωπος της Warner Bros αναγνώρισε ότι η επικοινωνία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αλλά ανέφερε επιπλοκές λόγω του χάους που προκλήθηκε από τον COVID-19. Η WarnerMedia, όπως και όλα τα άλλα στούντιο, δέχτηκε πίεση τα τελευταία χρόνια για να διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς για προβλήματα στον χώρο εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Madonna υποστηρίζει ψεύτικη θεραπεία για τον κορoνοϊό και το Instagram αντιδρά12.09.2018

Τα σχόλια της παραγωγής

«Είμαστε πραγματικά στεναχωρημένοι και λυπούμαστε που μάθαμε ότι ακόμη κι ένα άτομο στην οικογένεια παραγωγής μας είχε αρνητική εμπειρία. Δεν είμαστε έτσι και προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι και να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που μας έχει θέσει η Έλεν», δήλωσε η ομάδα παραγωγών της εκπομπής. «Η καθημερινή ευθύνη της εκπομπής εναπόκειται αποκλειστικά σε εμάς. Τα παίρνουμε όλα αυτά πολύ σοβαρά και συνειδητοποιούμε, ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, δεσμευόμαστε να τα πάμε καλύτερα και θα το κάνουμε καλύτερα», πρόσθεσε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b