MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το βραβευμένο “Six” θα είναι το πρώτο μιούζικαλ που θα “ανοίξει” το West End

Το πρώτο μιούζικαλ που θα παρουσιαστεί στην θεατρική περιοχή του Λονδίνου, West End, είναι το “Six” για τις έξι συζύγους του βασιλιά Ερρίκου Η’ της Αγγλίας.

Το West End είναι η πιο "θεατρική" περιοχή του Λονδίνου
Το West End είναι η πιο "θεατρική" περιοχή του Λονδίνου
Monopoli Team

Το ιστορικό μιούζικαλ “Six” θα είναι η πρώτη παράσταση που θα ανέβει στο West End του Λονδίνου μετά το αναγκαστικό του κλείσιμο στο lockdown που ξεκίνησε τον Μάρτιο.

Το “Six” αφορά τις έξι συζύγους του διάσημου βασιλιά της Αγγλίας, Ερρίκου Η’, με μία όμως ανατροπή στην ιστορία τους. Οι δημιουργοί του μιούζικαλ φαντάζονται τις έξι γυναίκες ως μέλη ενός γυναικείου συγκροτήματος!

Six, το μιούζικαλ, στο West End

Six, το μιούζικαλ, στο West End

Η παράσταση θα ανέβει για έντεκα εβδομάδες στο Θέατρο Lyric, από τις 14 Νοεμβρίου. Κατά την άφιξη του, το κοινό θα θερμομετρείται, ενώ θα γίνει χρήση ανέπαφων εισιτηρίων.

Οι δημιουργοί της παράστασης δήλωσαν ότι η παραγωγή αυτή θα δώσει εργασία σε περίπου 100 εργαζόμενους (ηθοποιούς, μουσικούς, τεχνικούς, διευθυντές παραγωγής, ενδυματολόγους, αλλά και προσωπικό στο μάρκετινγκ, στις δημόσιες σχέσεις κτλ.)” σε μία περίοδο αβεβαιότητας για την βιομηχανία.

Οι παραγωγοί δήλωσαν επίσης ότι ελπίζουν πως η επιστροφή του Six θα αναπτερώσει την εμπιστοσύνη στην επιστροφή του θέατρου. Παρ’ όλ’ αυτά παραδέχτηκαν ότι το ανέβασμα μίας παράστασης “παραμένει αδύνατο για τους περισσότερους παραγωγούς λόγω της τωρινής κατάστασης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Καταστροφικές οι συνέπειες στο θέατρο” προειδοποιούν τα σημαντικότερα θέατρα της Αγγλίας12.09.2018

Το μιούζικαλ γράφτηκε από δύο φοιτητές του Cambridge, τον Τόμπι Μάρλοου και την Λούσι Μος. Πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο Edinburgh Fringe το 2017, ενώ μετά συνέχισε στο Λονδίνο. Τον Ιούλιο θα πραγματοποιούσαν μία sold out περιοδεία, αν δεν είχε κάνει την εμφάνιση της η πανδημία.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b