MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Batman: Αγνώριστος ο Κόλιν Φάρελ στο νέο τρέιλερ της ταινίας

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ για την νέα ταινία του Batman, οι θαυμαστές δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν τον ηθοποιό Κόλιν Φάρελ, που ενσαρκώνει τον ρόλο του “κακού” Πιγκουίνου.

Monopoli Team

Μετά το πρώτο teaser τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Batman με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον σε σκηνοθεσία του Ματ Ριβς, αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αγνώριστη εμφάνιση του Κόλιν Φάρελ.

Ο ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει τον ρόλο του Penguin, ενός βασικού εχθρού του Μπάτμαν.

Οι θαυμαστές όταν είδαν το τρέιλερ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτός είναι ο Κόλιν Φάρελ καθώς από το πολύ μακιγιάζ έγινε πλέον αγνώριστος. Δεν υπήρξε όμως αυτή η σύγχυση μόνο από την μεριά των θαυμαστών αλλά επεκτάθηκε και στους συμπρωταγωνιστές του Φάρελ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Συγκεκριμένα, ο Τζέφρι Ράιτ δήλωσε σε συνέντευξή του στον αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό Sirius XM ότι τον προσπέρασε στο σετ καθώς δεν τον αναγνώρισε.

“Έλεγα ‘Οκ, τι συμβαίνει; Πού είναι ο Κόλιν; Θα γυρίσουμε; Ήταν πράγματι αξιοθαύμαστο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράιτ.

Η μεταμόρφωση του Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του The Penguin στην νέα ταινία του Μπάτμαν

Η μεταμόρφωση του Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του The Penguin στην νέα ταινία του Μπάτμαν

Ο Ντάνι Ντεβίτο, ο οποίος ενσάρκωσε τον ρόλο του The Penguin στο Batman Returns του 1992 σε σκηνοθεσία του Tim Burton, είχε δηλώσει τον Αύγουστο ότι περιμένει να δει την ερμηνεία του Κόλιν Φάρελ.” Πραγματικά ανυπομονώ. Πιστεύω όπως και να ‘χει θα είναι υπέροχος γιατί είναι πολύ καλός ηθοποιός” δήλωσε ο ΝτεΒίτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του νέου Batman με τον Robert Pattinson12.09.2018

Όπως αποκαλύφτηκε, τον ρόλο της Catwoman θα υποδυθεί η κόρη του Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, που έγινε ευρέως γνωστή μετά την συμμετοχή της στην επιτυχημένη μίνι σειρά του HBO, Big Little Lies. Επίσης, στους ρόλους του του Riddle, θα δούμε τον Paul Dano. Στη ταινία θα συμμετέχουν και ο Andy Serkis στο ρόλο του Alfred, πιστού υπηρέτη του Batman, o Peter Sarsgaard, o John Turturro και ο Jeffrey Wright.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Πηγή: Independent

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το The Batman αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες 1 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b