MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του νέου Batman με τον Robert Pattinson

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες και το teaser trailer για τη νέα ταινία του Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Ο Robert Pattinson ως Batman.
Monopoli Team

O καρδιοκατακτητής του Twilight, Robert Pattinson, πρόκειται να ενσαρκώσει τον Batman στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία για τον αγαπημένο ήρωα της DC. Mάλιστα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matt Reeves, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τις πρώτες φωτογραφίες, καθώς και το teaser trailer της ταινίας, προκαλώντας πανικό στα social media και τους fans των κόμικς.

Μια πρώτη ματιά στον Robert Pattinson ως Batman

Το teaser, που αποτελεί μια δοκιμή στην κάμερα του πρωταγωνιστή, δείχνει τον Pattinson με τη νέα εξελιγμένη στολή Batman, ενώ οι πρώτες εικόνες δείχνουν  το νέο όχημα (Βatmobile) , που φαίνεται διαφορετικό από τις προηγούμενες ταινίες, καθώς  αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση αμερικανικού muscle car της δεκαετίας του ’60, όπως αναφέρουν πληροφορίες.


Το trailer γυρίστηκε από τον κινηματογραφιστή Greig Fraser, ενώ την μουσική του, καθώς και ολόκληρης της ταινίας, έχει αναλάβει ο Michael Giacchino.

Όπως αποκαλύφτηκε, τον ρόλο της Catwoman θα υποδυθεί η κόρη του Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, που έγινε ευρέως γνωστή μετά την συμμετοχή της στην επιτυχημένη μίνι σειρά του HBO, Big Little Lies. Επίσης, στους ρόλους του Penguin και του Riddle, θα δούμε τον Colin Farrell και τον Paul Dano. Στη ταινία θα συμμετέχουν και ο Andy Serkis στο ρόλο του Alfred, πιστού υπηρέτη του Batman, o Peter Sarsgaard, o John Turturro και ο Jeffrey Wright.

H ταινία The Batman αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Αμερικής, στις 25 Ιουνίου 2021.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b