MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PHOTO STORIES

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον φωτογραφίζει τον εαυτό του σε καραντίνα, για το περιοδικό GQ

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αυτο-φωτογραφίζεται για το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GQ, στο σπίτι του στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε σε καραντίνα τον Απρίλιο.

Monopoli Team

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον φαίνεται να διανύει μια πολύ καλή φάση στη καριέρα του, με τη συμμετοχή του σε δυο μεγάλες και πολυαναμενόμενες ταινίες, το «Τένετ» του Κρίστοφερ Νόλαν, και το «Μπάτμαν» του Ματ Ριβς, όπου κατέχει τον ομώνυμο ρόλο του σούπερ ήρωα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε πρόσφατα στην επικαιρότητα, όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πέμπτου βιβλίου της σειράς «Twilight», από την συγγραφέα του, Στέφανι Μέγιερ. Ο Πάτινσον είχε γίνει διάσημος παγκοσμίως, με τον ρόλο του βρικόλακα Έντουαρντ Κάλεν στις ταινίες «Twilight», κάτι που σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, δεν επιθυμούσε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τwilight»: Το νέο βιβλίο για τη δημοφιλή τετραλογία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι12.09.2018

Φωτογράφιση σε…καραντίνα

Πηγή: GQ Magazine

Όσο ο κόσμος αναμένει κάποιο σχόλιο του ηθοποιού σχετικά με την κυκλοφορία του σίκουελ της σειράς βιβλίων, μπορεί να απολαύσει τις φωτογραφίες του ίδιου για το τεύχος Ιουνίου 2020 του περιοδικού GQ.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού, κρατώντας μια κάμερα και με ανακατεμένα μαλλιά – το σήμα κατατεθέν του! Όλες οι φωτογραφίες που βρίσκονται στο τεύχος, αποτελούν πορτραίτα που τράβηξε ο ίδιος ο Πάτινσον με τη κάμερα του, όσο βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του στο Λονδίνο, τον Απρίλιο.

Πηγή: GQ Magazine

Το τεύχος κυκλοφόρησε την Τρίτη 12 Μαΐου και στην συνέντευξη που έδωσε ο 33χρονος ηθοποιός, στον Zack Baron, μίλησε για το πως περνούσε την καραντίνα του στο σπίτι. «Έχασα σχεδόν αμέσως την αίσθηση του χρόνου», λέει στην αρχή.

Τι αναφέρει για το πρόγραμμα διατροφής του

Πηγή: GQ Magazine

Ανέφερε πως ο ρόλος του Μπάτμαν είναι ο μόνος λόγος που κρατιέται σε φόρμα, καθώς δεν έχει γενικά σταθερό πρόγραμμα διατροφής στη καθημερινότητά του. «Ακολουθώ ένα πλάνο γευμάτων για τον Μπάτμαν. Δόξα τω θεώ. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό», λέει. «Θα έτρωγα βρώμη με σκόνη πρωτεΐνης με βανίλια. Ή, άλλες φορές, τρώω από κονσέρβες. Θα βάλω κυριολεκτικά, Tabasco, μέσα σε κονσέρβα τόνου και θα το φάω απευθείας μέσα από την κονσέρβα», αναφέρει στη συνέντευξη.

Ο νέος Μπάτμαν δεν αγαπά τη γυμναστική

Πηγή: GQ Magazine

Το στούντιο παραγωγής της ταινίας «Μπάτμαν», προσέλαβε έναν εκπαιδευτή που άφησε στον ηθοποιό κάποιο εξοπλισμό αρχικού επιπέδου, όπως μια μπάλα Bosu κι ένα βαράκι, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος ο Πάτινσον δεν ένιωσε πραγματικά την ανάγκη να τα χρησιμοποιήσει. «Νομίζω ότι αν γυμνάζεσαι όλη την ώρα, είσαι μέρος του προβλήματος», λέει, αναφερόμενος στους ηθοποιούς. «Ορίζεις μια τακτική. Κανείς δεν το έκανε αυτό στη δεκαετία του ’70. Ακόμα και ο Τζέιμς Ντιν δεν ήταν τρομερά γυμνασμένος».

Πηγή: GQ Magazine

Οι φανς των ταινιών «Twilight» θα απολαύσουν ιδιαίτερα την ιστορία που μοιράζεται ο Πάτινσον, από τα γυρίσματα: «Τη μοναδική φορά που μου είπαν να βγάλω το πουκάμισό μου, νομίζω μου είπαν να το ξαναβάλω!», αναφέρει αστειευόμενος ο ηθοποιός.

Πηγή: GQ Magazine

Το «Τένετ» αναμένεται να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στις 16 Ιουλίου 2020, δηλαδή λίγο αφότου ανοίξουν οι κινηματογράφοι ξανά, παγκοσμίως. Ως Μπάτμαν ετοιμαζόμαστε να τον απολαύσουμε στις 25 Ιουνίου 2021.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b