MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ένιο Μορικόνε: Μία τοιχογραφία στη Ρώμη αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου συνθέτη

Ο street artist Χάρι Γκρεμπ δημιούργησε μία εντυπωσιακή τοιχογραφία σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Ρώμης, το Τραστέβερε, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο συνθέτης και ενορχηστρωτής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουλίου.

Monopoli Team

Ο Ένιο Μορικόνε, ο Ιταλός συνθέτης και ενορχηστρωτής, που έντυσε με τη μουσική του μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες όλων των εποχών, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 91 ετών, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Ιταλός συνθέτης Ένιο Μορικόνε12.09.2018

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, μία νέα τοιχογραφία αφιερωμένη σε εκείνον, έκανε την εμφάνισή της σε μία από τις πιο όμορφες γειτονιές στην καρδιά της Ρώμης, στη διασταύρωση των οδών Via delle Fratte di Trastevere και Via dei Fienaroli, στο Τραστέβερε, εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο σπουδαίος συνθέτης.

Πρόκειται για ένα έργο του street artist Χάρι Γκρεμπ, ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει κι άλλες φορές έργα αφιερωμένα σε σπουδαία πρόσωπα, όπως είναι αυτά του Αλμπέρτο Σόρντι, της Άννα Μανιάνι και του Ρίνο Γκαετάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Il Maestro #enniomorricone #streetart #poster #art #streetartist #urbanart #contemporaryart #music #genius #instaart #instalike #instamusic #picoftheday #roma #trastevere #artist #composer #cinema #film #oscar #t#harrygreb #tribute #artwork #harrygrebdesign…grazie.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ harrygrebdesign στις


Στην τοιχογραφία του Γκρεμπ, ο Ένιο Μορικόνε φαίνεται να μάς κοιτάζει στα μάτια, με ένα φωτεινό στέμμα πάνω από το κεφάλι του, κρατώντας με το ένα του χέρι το αγαλαματίδιο των Όσκαρ, ενώ με το άλλο του χέρι μάς κάνει νόημα να κάνουμε ησυχία, σα να θέλει να μας πει να σιωπήσουμε και να φέρουμε στο μυαλό μας κάποιο από τα αριστουργηματικά κομμάτια που έχει συνθέσει!

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b