MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Πάβλοβες από τη food blogger Marysgramm

Δοκιμάστε να φτιάξετε πάβλοβες με ανάλαφρη γέμιση και φράουλες. Δείτε όλη τη συνταγή εδώ.

Monopoli Team

Υλικά για 6 ατομικές πάβλοβες
  • 4 ασπράδια
  • 225 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 2 βανίλιες
  • 1 κουταλιά της σούπας κόρν φλαουερ
  • 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι ή χυμό λεμονιού
  • 250 γρ τυρί mascarpone
  • 200 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • φρέσκες φράουλες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚολοκυθοκεφτέδες light στο φούρνο από το food blog Greek Cooking by Katerina12.09.2018

Εκτέλεση
  • Βάλτε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε τα μέχρι να αρχίσουν να δένουν και να παίρνουν μορφή μαρέγκας.
  • Σταδιακά ρίξτε την άχνη ζάχαρη και χτυπάτε χωρίς να σταματήσετε το μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα.
  • Όταν πλέον η μαρέγκα έχει σφίξει, σταματήστε το μίξερ, βγάλτε το σύρμα και παρατηρήστε αν γίνονται κορυφές στην μαρέγκα χωρίς να πέφτουν.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ξύδι ή το λεμόνι, τις βανίλιες και το κόρν φλάουερ.
  • Ρίξτε αυτό το μείγμα μέσα στην μαρέγκα και τέλος κάντε ένα ανακάτεμα 1- 2 λεπτά, πάντοτε με το σύρμα.
  • Σε λαδόκολλα σχηματίστε μικρούς κύκλους.
  • Βάλτε την μαρέγκα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και πάνω στους κύκλους σχηματίστηκε μαρέγκες. Τον φούρνο τον προθερμαίνετε στους 170 βαθμούς και όταν έρθει η ώρα να ψήσετε τις μαρέγκες θα κατεβάσετε την θερμοκρασία στους 120 βαθμούς και θα ψήσετε για 1 ώρα.
  • Όταν περάσει η ώρα, αφού έχετε σβήσει τον φούρνο αφήστε μέσα τις μαρέγκες να στεγνώσουν με μισό ανοιγμένο τον φούρνο.
  • Για την γέμιση, χωρίς ζάχαρη, χτυπήστε την σαντιγί και μετά βάλτε το τυρί mascarpone και συνεχίζετε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμα να ενωθούν τα υλικά. Σερβίρετε με φρέσκες φράουλες και ζάχαρη άχνη.

Δείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Marysgramm εδώ.

Περισσότερα από Συνταγές
VIMA_WEB3b