ΣΥΝΤΑΓΗ
Ζυμαρικά με σάλτσα bolognese από τη food blogger Marysgramm
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή, για να μην κάθεστε ώρες στην κουζίνα!
Monopoli Team
21.04.2020
Υλικά για την bolognese :
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 καρότο στον τρίφτη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- Σέλινο (λίγο αν σας αρέσει)
- 1 κύβο βοδινό
- Τομάτες τριμμένες (1/2 γυάλινη συσκευασία περίπου 340 γρ.)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ λεμονιού με παπαρουνόσπορο από τη food blogger Nikis_food12.09.2018
Εκτέλεση
- Βάλτε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι το καρότο και το σέλινο.
- Στην συνέχεια ρίξτε τον κιμά και ανακατέψτε για 2 με 3 λεπτά.
- Τέλος, ρίξτε τον χυμό τομάτας, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι, 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και αφήστε τα να βράσουν για περίπου 15 λεπτά (σε μεσαία φωτιά και αν χρειαστεί συμπληρώστε νερό ). Τα ζυμαρικά τα φτιάχνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Δείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Marysgramm εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Επιστήμονες ανακάλυψαν σπάνιο απολίθωμα του προγόνου των λευκών καρχαριών
Εμμηνόπαυση: Τι να κάνεις εάν αντιμετωπίζεις εξάψεις
Billie Eilish: «Οι άνθρωποι παραξενεύονται όταν οι γυναίκες είναι άνετες με τη σεξουαλικότητά τους»
Φιλοποίμην Φίνος: Αποκαλύφθηκε η προτομή του στο πάρκο του σταθμού Λαρίσης
Οι top 10 προορισμοί στην Ευρώπη για φοιτητές
Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η cult ταινία γίνεται σειρά
15α Βραβεία Ίρις: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες
Balloon trend: Πώς να φορέσεις τη νέα μεγάλη τάση της σεζόν
Shades from the deep: Έκθεση της Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος – δεξαμενή»
Enigma S/S 2024: Η νέα συλλογή Liana Camba μάς ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των ονείρων