MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Razorlight για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι Razorlight έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020.

Monopoli Team

Οι Razorlight έρχονται στην Ελλάδα

Οι Razorlight, το συγκρότημα του Johnny Borrell θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Κτήριο 56 στον Ελληνικό Κόσμο (Πειραιώς 254).

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της Anna Calvi την περασμένη χρονιά, τα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey παρουσιάζουν φέτος ένα από τα πιο επιτυχημένα της Μεγάλης Βρετανίας για τον 21ο αιώνα!

Ο Johnny Borrell σιγουρα έχει την ικανότητα να γράφει έξοχα τραγούδια που γίνονται και μεγάλα hits. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν γράψει τα Wire to Wire, America, Golden Touch, In The Morning, Somewhere Else, Stumble and Fall, τραγούδια που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μιας ολόκληρης γεννιάς.

Χάρη σε τέτοιους «ύμνους», οι Razorlight έχουν διανύσει μια εξαιρετική πορεία στα charts της Μεγάλης Βρετανίας. Ο πρώτος δίσκος τους «Up All Night» έγινε 4 φορές πλατινένιος! Ακολούθησε το ομώνυμο «Razorlight» που έγινε 5 φορές πλατινένιο! Το δε τρίτο «Slipway Fires», είχε μέσα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, το «Wire to»! Κέρδισαν υποψηφιότητες για 2 Brit Awards και 2 NME Awards, ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν σε αρένες και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Το 2018 το συγκρότημα επέστρεψε στη δισκογραφία με το «Olympus Sleeping» και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Για τη συναυλία των Razorlight θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια. Η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Ελληνικός Κόσμος, Κτήριο 56 (Πειραιώς 254)
Προπώληση: 10 Ευρώ, Ταμειο: 15 Ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, Wind, Ευρυπίδης.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Εύα Πολιτάκη: Για πρώτη φορά live με το «NTISNEY» στον Σταυρό του Νότου Club
Εκδηλώσεις
Αλέκος Παναγούλης: Μεγάλο αφιέρωμα στη Δίβρη Ηλείας με τον Βασίλη Λέκκα
Μουσικά Νέα
Steve Gunn: 5+5 αγαπημένα του τραγούδια και άλμπουμ, λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
H Νατάσσα Μποφίλιου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο
Μουσικά Νέα
ΚΟΑ: Διπλό συναυλιακό ραντεβού στο Μέγαρο για την ολοκλήρωση των φετινών εργαστηρίων
Μουσικά Νέα
Το νέο λαϊκό τραγούδι στα καλύτερά του: Τα “Χέρια στον Θεό” και Ορέστης Ντάντος στο τέρμα
Μουσικά Νέα
Η ILIA στήνει ένα immersive listening party στην Αθήνα – Ένα βράδυ στο σύμπαν του “LP2”
Μουσικά Νέα
Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων επιστρέφει: 300+ δωρεάν εκδηλώσεις γεμίζουν την Αθήνα ρυθμό
Μουσικά Νέα
Ο Σταύρος Γασπαράτος παρουσιάζει το Expanded Piano II – Μια πολυαισθητηριακή εμπειρία στο Ωδείο Αθηνών
Μουσικά Νέα
Το Χαλάνδρι σε ρυθμούς τζαζ: Έρχεται το 1ο International Jazz Day Festival Chalandri με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποψήφια στο German Record Critics’ Award 2026
Μουσικά Νέα
Από Thievery Corporation μέχρι Παυλίδη: Αυτό είναι το πλήρες line up του Plastiras Lake Festival 2026