MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Razorlight για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι Razorlight έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020.

Monopoli Team

Οι Razorlight έρχονται στην Ελλάδα

Οι Razorlight, το συγκρότημα του Johnny Borrell θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Κτήριο 56 στον Ελληνικό Κόσμο (Πειραιώς 254).

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της Anna Calvi την περασμένη χρονιά, τα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey παρουσιάζουν φέτος ένα από τα πιο επιτυχημένα της Μεγάλης Βρετανίας για τον 21ο αιώνα!

Ο Johnny Borrell σιγουρα έχει την ικανότητα να γράφει έξοχα τραγούδια που γίνονται και μεγάλα hits. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν γράψει τα Wire to Wire, America, Golden Touch, In The Morning, Somewhere Else, Stumble and Fall, τραγούδια που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μιας ολόκληρης γεννιάς.

Χάρη σε τέτοιους «ύμνους», οι Razorlight έχουν διανύσει μια εξαιρετική πορεία στα charts της Μεγάλης Βρετανίας. Ο πρώτος δίσκος τους «Up All Night» έγινε 4 φορές πλατινένιος! Ακολούθησε το ομώνυμο «Razorlight» που έγινε 5 φορές πλατινένιο! Το δε τρίτο «Slipway Fires», είχε μέσα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, το «Wire to»! Κέρδισαν υποψηφιότητες για 2 Brit Awards και 2 NME Awards, ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν σε αρένες και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Το 2018 το συγκρότημα επέστρεψε στη δισκογραφία με το «Olympus Sleeping» και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Για τη συναυλία των Razorlight θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια. Η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Ελληνικός Κόσμος, Κτήριο 56 (Πειραιώς 254)
Προπώληση: 10 Ευρώ, Ταμειο: 15 Ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, Wind, Ευρυπίδης.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο