MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
15
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Razorlight για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι Razorlight έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020.

Monopoli Team

Οι Razorlight έρχονται στην Ελλάδα

Οι Razorlight, το συγκρότημα του Johnny Borrell θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Κτήριο 56 στον Ελληνικό Κόσμο (Πειραιώς 254).

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της Anna Calvi την περασμένη χρονιά, τα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey παρουσιάζουν φέτος ένα από τα πιο επιτυχημένα της Μεγάλης Βρετανίας για τον 21ο αιώνα!

Ο Johnny Borrell σιγουρα έχει την ικανότητα να γράφει έξοχα τραγούδια που γίνονται και μεγάλα hits. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν γράψει τα Wire to Wire, America, Golden Touch, In The Morning, Somewhere Else, Stumble and Fall, τραγούδια που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μιας ολόκληρης γεννιάς.

Χάρη σε τέτοιους «ύμνους», οι Razorlight έχουν διανύσει μια εξαιρετική πορεία στα charts της Μεγάλης Βρετανίας. Ο πρώτος δίσκος τους «Up All Night» έγινε 4 φορές πλατινένιος! Ακολούθησε το ομώνυμο «Razorlight» που έγινε 5 φορές πλατινένιο! Το δε τρίτο «Slipway Fires», είχε μέσα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, το «Wire to»! Κέρδισαν υποψηφιότητες για 2 Brit Awards και 2 NME Awards, ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν σε αρένες και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Το 2018 το συγκρότημα επέστρεψε στη δισκογραφία με το «Olympus Sleeping» και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Για τη συναυλία των Razorlight θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια. Η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Ελληνικός Κόσμος, Κτήριο 56 (Πειραιώς 254)
Προπώληση: 10 Ευρώ, Ταμειο: 15 Ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, Wind, Ευρυπίδης.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Cine News
4ο KINO Athens: Εγκαινιάζει το KINO Music με την προβολή 8 μουσικών ντοκιμαντέρ στο Newman Cinema
Μουσικά Νέα
Borderline Festival 2026: Το μακροβιότερο φεστιβάλ της Στέγης επιστρέφει στο Onassis Ready
Μουσικά Νέα
HELL και MRI: Δύο τραγούδια μάς δίνουν μία πρώτη γεύση από τον δίσκο της Irene Skylakaki
Μουσικά Νέα
Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης: Στις 10 κορυφαίες «πρακτικές πολιτιστικής κληρονομιάς» του European Heritage Hub
Μουσικά Νέα
Το «Ασορτί» της Daphne Lawrence είναι το τραγούδι που θα βάλεις στο repeat
Cine News
Universal Pictures: Ετοιμάζει βιογραφική ταινία για τους Bon Jovi
Εκδηλώσεις
Όσα θα δούμε μέχρι τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικά Νέα
Eurovision 2026: Κυκλοφόρησε το video clip του Akyla για το “Ferto”
Μουσικά Νέα
“Iparksiako”: Νέο single από τη VASSIŁINA feat Pan Pan – Ένα Avant-Pop ηχητικό supernova
Εκδηλώσεις
Το Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων της Minnesota επιστρέφει στο Φουγάρο
Μουσικά Νέα
HELP (2): Σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους για τον αντιπολεμικό δίσκο της War Child
Μουσικά Νέα
The Other Side: Η Alexandra Sieti κυκλοφορεί, το κομμάτι που εντυπωσίασε στον εθνικό τελικό της Eurovision