MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ

Ο Αποστόλης Ξένος μας μιλά για το live που θα αποχαιρετήσει το 2019

Ενόψει της εμφάνισης του στο “Μουσικό Κουτί” την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μιλήσαμε με τον Αποστόλη Ξένο για την μουσική του, τα σχέδια του και φυσικά το πρωτοχρονιάτικο live του.

Monopoli Team

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Αποστόλης Ξένος μας προσκαλεί στο “Μουσικό Κουτί” για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χαρά, κέφι και φυσικά γιορτινή διάθεση. Αυτό θα είναι και το πρώτο του live για το 2020, μιας και θα ανέβει στη σκηνή λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, για να αποχαιρετήσουμε το 2019 με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ με τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για διασκέδαση μέχρι το πρωί!

Με αφορμή το πρωτοχρονιάτικο αυτό live, εμείς μιλήσαμε με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη για όλα όσα μας επιφυλάσσει το βράδυ αυτό, αλλά και για τα μελλοντικά του μουσικά σχέδια.

Ο Αποστόλης Ξένος, φωτογραφία: Nicholas Stergiotis

Πώς ήταν η χρονιά που φεύγει και τι εύχεσαι για το 2020 που έρχεται;

Η χρονιά που φεύγει ήταν για όλους μας δύσκολη. Όταν βλέπεις ανθρώπους να τα βγάζουν πέρα τόσο δύσκολα και να ζουν μέσα σε κάθε λογής ανέχεια δεν μπορείς να νιώθεις καλά. Με αισιοδοξία εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη, πιο θετική και να φέρει σε όλον τον κόσμο ό,τι επιθυμεί κι έχει ανάγκη. Ευημερία για όλους!

Τι μας επιφυλάσσει το live που ετοιμάζεις για τις πρώτες ώρες του 2020;

Το live που ετοιμάζουμε μαζί με τους συνεργάτες μου για την Παραμονή τής Πρωτοχρονιάς είναι γεμάτο από φως, κέφι, ζωντάνια και χαρά! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχω φτιάξει για να περάσουμε πολύ όμορφα, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε δυνατά και να υποδεχτούμε με τον πιο εορταστικό τρόπο το νέο έτος!

Ποιοι μουσικοί και τραγουδιστές θα βρεθούν επί σκηνής μαζί σου;

Επί σκηνής μαζί μου θα βρεθούν κάποιοι αγαπημένοι φίλοι και αξιόλογοι μουσικοί και συνάδελφοι. Στο πιάνο θα βρίσκεται ο Χρήστος Κουμούσης, στα τύμπανα ο Βαγγέλης Ξυθάλης, στο μπάσο ο Γιάννης Σούλτης και στο μπουζούκι ο Παύλος Τραγόπουλος. Επίσης θα συμμετάσχουν στη βραδιά τρεις υπέροχες φωνές ως guests, η Νάσια Σωτήρχου, ο Νίκος Καραδημητρίου κι η Τάνια Τσιούγκου, καθώς επίσης και μία καλεσμένη έκπληξη!

Πώς θα πετύχουν οι ευχές της πρώτης νύχτας του χρόνου;

Θα πετύχουν μόνο αν τις πιστέψουμε αληθινά και βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να επιτευχθούν. Δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους, αντιθέτως πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά γι’ αυτό που θέλουμε.

Γιατί να επιλέξουμε αυτό το live;

Θα πρότεινα σε κάποιον να έρθει, διότι θα είναι ένα live ανατρεπτικό, με τραγούδια από διαφορετικές δεκαετίες, με πολλές μουσικές αποχρώσεις! Έχουμε το κατάλληλο υλικό για εκείνη τη νύχτα, την πιο φωτεινή του χρόνου, και θα σας περιμένουμε σε έναν χώρο ιδιαίτερα ζεστό, παρεΐστικο και φιλόξενο, που έχει γίνει στέκι μας πια, το Μουσικό Κουτί στο Γκάζι!

Θα παίξεις με γνωστά αγαπημένα ή θα ακούσουμε και κομμάτια έκπληξη;

Θα ακουστούν πολλά γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια για να τα μοιραστούμε παρέα, αλλά θα υπάρχουν κι εκπλήξεις στο ρεπερτόριο και διασκευές, όπως η reggae προσέγγιση στο “Πάρε με απόψε, πάρε με” του Νίκου Ζιώγαλα. Επιπλέον, θα παίξουμε και μερικά δικά μου ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Με ποιες λέξεις θα περιέγραφες το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς;

Θα το χαρακτήριζα φωτεινό, χαρούμενο, διασκεδαστικό, συναρπαστικό, έντονα χρωματιστό!

Ο Αποστόλης Ξένος στο Μουσικό Κουτί την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ποιο τραγούδι από το πρόγραμμά σου θεωρείς πιο γιορτινό;

Θα επιλέξω δύο. Νομίζω ότι το «Στο φως» από τα δικά μου και το αγαπημένο μου παραδοσιακό «Λόγια κλειδωμένα» είναι από τα πιο γιορτινά!

Για να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο τραγούδι που να έχει κάτι να πει, ειδικά στην εποχή μας, βασικά συστατικά είναι η αλήθεια, το μεράκι, το πάθος, η ψυχή

Με ποια υλικά φτιάχνονται ωραία τραγούδια σήμερα;

Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Για να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο τραγούδι που να έχει κάτι να πει, ειδικά στην εποχή μας, βασικά συστατικά είναι η αλήθεια, το μεράκι, το πάθος, η ψυχή. Χρειάζεται και ταλέντο και γνώση και δουλειά, κι όπως λέει κι ο μεγάλος Θάνος Μικρούτσικος, η χειρονομία.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Τα επόμενα άμεσα σχέδια περιέχουν ζωντανές εμφανίσεις, με πρώτη αυτή την 1η Φλεβάρη που θα είναι αφιερωμένη στο ερωτικό τραγούδι, με τίτλο “Περιμένοντας τον έρωτα”. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αρχές Γενάρη, θα μπω στούντιο για να ξεκινήσουμε την ηχογράφηση της πρώτης μου δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τα μέσα Απρίλη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Αποστόλης Ξένος live στο Μουσικό Κουτί | Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6980791417, 6978613005
Ώρα προσέλευσης: 1:00
Ώρα έναρξης: 1:30
Είσοδος: 10€ (για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ.)
Διεύθυνση: Δεκελέων 32, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμεικός)

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b