MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Dancing in the rain 2, στο Christmas Theater

11 άντρες χορευτές, αφήνουν τον κλασικό χορό, βγαίνουν στον δρόμο και πειραματίζονται σε χορογραφίες της νέας εποχής κάτω από την βροχή, την Παρασκευή 29/11

Monopoli Team

Πως είναι να χορεύεις στην βροχή; Πως είναι να χορεύεις οπουδήποτε; Θα το μάθουμε με την παράσταση που έχει μαγέψει όλο τον κόσμο και έρχεται και στην Αθήνα.

Dancing in the rain 2

Διάσημα τραγούδια, κλασικές swing και rock ‘n roll επιτυχίες, υπέροχη μουσική από κινηματογραφικές ταινίες και άλλες μοναδικές σύγχρονες χορευτικές μουσικές γίνονται χορογραφίες στην βροχή και όχι μόνο.

Το Dancing in The Rain με αφετηρία την Αγία Πετρούπολη μας ταξιδεύει σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, από το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο και το Άμστερνταμ μέχρι το Ταλίν, το Ελσίνκι και την Ρίγα για να μας παρασύρει με την απεριόριστη δύναμη του χορού.

Ενέργεια και κίνηση, χιούμορ, ρομαντισμός και αγάπη και ένας ωκεανός συναισθημάτων που ξεπηδάει μέσα από τον χορό, την μουσική, το νερό και τις εντυπωσιακές βιντεοπροβολές.

Ζήστε την εμπειρία του σύγχρονου χορού με funky jazz, tap dance, break dance, rn’b αλλά και άλλα είδη σύγχρονου χορού που χαρίζουν έμπνευση και ξεσηκώνουν.

Η νέα γενιά χορευτών είναι εδώ. Αφήνει για λίγο το μπαλέτο και δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας με συναίσθημα, ενθουσιασμό και με την μόνιμη διάθεση να μας αποδείξει ότι ο χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους.

Όπως λέει και το μότο της παράστασης: «Χορεύω οπουδήποτε για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι το σήμερα  είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ζωής μου..»

Και φέτος, χορέψτε στην βροχή! Χορέψτε με το Dancing in the rain. Γιατί «.. η ζωή δεν θέλει να περιμένεις μέχρι να τελειώσει η καταιγίδα. Η ζωή θέλει να χορεύεις στην βροχή.. Να απολαμβάνεις κάθε σταγόνα, κάθε βρεγμένη νότα..»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Τιμές Εισιτηρίων: Πλατεία και κερκίδα (Θεατρικά καθίσματα): VIP ζώνη: 54€, Α’ Ζώνη: 44€, Β’ Ζώνη: 36€, Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας), Γ’Ζώνη: Κανονικό 26€, Παιδικό-Εφηβικό-Φοιτητικό-65+-Ανέργων-Πολυτέκνων: 13€, Δ’ Ζώνη: Κανονικό: 18€, Παιδικό-Εφηβικό-Φοιτητικό-65+-Ανέργων-Πολυτέκνων: 9€, Ε’ Ζώνη: Κανονικό: 10€, Παιδικό-Εφηβικό-Φοιτητικό-65+-Ανέργων-Πολυτέκνων: 5€
Παραστάσεις: Παρασκευή στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b