MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
BEAUTY TIPS

Βασικοί κανόνες για το κόκκινο κραγιόν το καλοκαίρι

Κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε για τη χρήση του κόκκινου κραγιόν τώρα που ήρθε το καλοκαίρι

Monopoli Team

Αγαπάμε όλες την αυτοπεποίθηση που μας δίνει το κόκκινο κραγιόν. Τονίζει το outfit μας, δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε πολύ με το υπόλοιπο make up και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να το ανανεώσουμε, έχοντας απλά ένα lipstick στη τσάντα μας.  Για να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά βάλαμε σε μία τάξη κάποιους βασικούς κανόνες για το κόκκινο, αγαπημένο, κραγιόν.

1. Σκεφτείτε το υπόλοιπο make up σας

Κόκκινο κραγιόν με ροζ blush; Ναι, γιατί όχι; θα λέγαμε. H Olivia Palermo μπορεί να γίνει το παράδειγμα μας.

2. Tα lip liners δεν είναι εχθρός σας

Βρείτε το lip liner με τη σωστή υφή και απόχρωση και κάντε το φίλο σας. Ξεκινήστε από το περίγραμμα των χειλιών σας και γέμισε τα χείλη σας. Θα βοηθήσει το κραγιόν σας να διατηρηθεί τέλειο για πολύ περισσότερη ώρα.

3. Αφήστε τα χείλη σας να μιλήσουν

Αν μιλάμε για make up κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε επιλέξτε απλά μάσκαρα για τα μάτια σας. Τα smoky eyes και το κόκκινο κραγιόν ίσως είναι έντονος συνδυασμός για το καλοκαίρι.

4. Μην ξεχνάτε και το outfit

Σκεφτείτε τι φοράτε. Και τα αξεσουάρ. Τα κατακόκκινα χείλη συχνά είναι υπέροχα με ένα all-black outfit. Ή με ένα λευκό πουκάμισο στο γραφείο. Αν φοράτε κάτι με κόκκινο πειραματιστείτε στις αποχρώσεις και μην το συνδυάσετε ακριβώς, παρά μόνο μείνετε πιστές στην ίδια χρωματική βάση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b