MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eλληνική jazz με ατμόσφαιρα Νέας Υόρκης στο The Zoo

Μια βραδιά με έντονη αίσθηση νεουορκέζικου jazz club ζήσαμε χθες, όσοι βρεθήκαμε στο The Zoo στο Χαλάνδρι στο πλαίσιο του διήμερου εορτασμού της International Jazz Day.

Ο Yotam Silbersein και ο Πέτρος Κλαμπάνης
Monopoli Team

Το The Zoo τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για την ελληνική Jazz σκηνή. Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του εορτασμού, επανήλθε φέτος δυναμικά συγκεντρώνοντας είκοσι σημαντικούς μουσικούς και έξι σχήματα από την εγχώρια Jazz σκηνή, και πρόσφερε στους φίλους της jazz δύο μοναδικές μουσικές βραδιές (30 Aπριλίου και 1η Μαϊου).

Τέρρη Βακιρτζόγλου και Κώστας Κωνσταντίνου

Η χθεσινή -δεύτερη ημέρα του εορτασμού, άνοιξε με την Τέρρη Βακιρτζόγλου στο τραγούδι και τον Κώστα Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο, συνεχίστηκε με την εξαιρετική Τζένη Καπάδαη στο τραγούδι και τον Χρήστο Μπαλαούρα στην ακουστική κιθάρα και έκλεισε με δύο διεθνούς εμβέλειας μουσικούς τον ισραηλινό Yotam Silbersein στην κιθάρα και τον Πέτρο Κλαμπάνη στο κοντραμπάσο.

Τζένη Καπάδαη και Χρήστος Μπαλαούρας

Το ντουέτο του Yotam Silbersein με τον Πέτρο Κλαμπάνη ενθουσίασε το κοινό με μια καταπληκτική εμφάνισή, βασισμένη κυρίως σε συνθέσεις του Yotam Silbersein αλλά και σε ιδιαίτερες διασκευές και αυτοσχεδιασμούς. Οι δύο μουσικοί συνεργάστηκαν μοναδικά στη σκηνή του The Zoo, η μουσική χημεία μεταξύ τους ήταν προφανής και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απολαυστικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διευθυνση: Ζωοδοχου Πηγης 45, Χαλανδρι, Τηλεφωνο Κρατησεων: 2106745375

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b